Максимална брзина со која сте возеле моторно возило?

Sandra

wicked
Член од
24 август 2005
Мислења
1.490
Поени од реакции
224
--- надополнето: Aug 3, 2011 12:54 AM ---
--- надополнето: Aug 3, 2011 12:53 AM ---

koga se razbudi zaboravi
Greshka. Ne se pulish na sekoe do kolku vozat

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
300 km/h со Ferrari f430, направив неколку прекршоци ама нема врска:D

Jack Nolan

Сите сме луѓе, но ретко кој е човек!
Член од
31 јули 2011
Мислења
1.587
Поени од реакции
1.506
Со Мерцедес Е300 (220 Km/h) Ама не возеф јас :)
А јас сум возел со Голф 3 (170 Km/h)

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Писмени сте? Точакот е моторно возило? Читајте што пишува во насловот, ебаго, не е џабе така напишано. Од шегаџии и „Шумахери со точаци“ на чоек да му пукни џигеро.

shutrak напиша:
i shto e sega svetot propadna ., nemozhe chovekot ni da se nashali:place:
Strider напиша:
На форумов хуморот и сарказмот се најстрого забранети и се казнуваат со перманентен бан :cool:
Грешка сте и двата... има еден подфорум играчница, таму можете да се драпате до 1001 и назад.

Довичински -

Довичински П.
Член од
26 ноември 2009
Мислења
1.205
Поени од реакции
674
Со мотор 50к највеќе возено 90-95

Сум се возел на кавасаки нинја ама еден приател на таткоми ме возеже со 280 км/ч

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.609
Поени од реакции
31.423
tochakot e ramnopraven uchesnik vo soobrakajot., zatoa i vo testovite za polaganje za vozachka dozvola go ima kako prevozno sredstvo ., e sega jes silata doagja od nozete a ne od motor ama po site zakoni za soobrakaj e taka ., ova e elementarna rabota shto sekoj koj polagal ili ima vozachka dozvola go znae ., a toj shto ja kupil dozvolata so kanta sirenje., e zato ima dzhigerot da mu pukne ., od mnogu shto znae., .....abe shutrachka rabota:D:coffee:

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
tochakot e ramnopraven uchesnik vo soobrakajot., zatoa i vo testovite za polaganje za vozachka dozvola go ima kako prevozno sredstvo ., e sega jes silata doagja od nozete a ne od motor ama po site zakoni za soobrakaj e taka ., ova e elementarna rabota shto sekoj koj polagal ili ima vozachka dozvola go znae ., a toj shto ja kupil dozvolata so kanta sirenje., e zato ima dzhigerot da mu pukne ., od mnogu shto znae., .....abe shutrachka rabota:D:coffee:
shutrak прочитај како гласи темата моторно возило ли е точакот? и тротинетот е превозно средство ама не е моторно возило!!!

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
tochakot e ramnopraven uchesnik vo soobrakajot., zatoa i vo testovite za polaganje za vozachka dozvola go ima kako prevozno sredstvo
Е арно де... никој тоа не го негира. И воз и авион и брод се учесници во сообраќајот па никој не се произнесил на темава дека возел 950 со авион.

., e sega jes silata doagja od nozete a ne od motor ama po site zakoni za soobrakaj e taka ., ova e elementarna rabota shto sekoj koj polagal ili ima vozachka dozvola go znae .,
Така е. Кој нема во глата, има во нозете. Него, ти како експерт за одценување на елементарни нешта, зошто не си го прочитал насловот на темата? Мислам дека сосема добро е напишано МОТОРНО возило. Елементарна работа да не се разбирало.

a toj shto ja kupil dozvolata so kanta sirenje., e zato ima dzhigerot da mu pukne ., od mnogu shto znae
Е има се по државава... некој така, некој поинаку. Кој како си се снашол, така ќе си турка. Ако имаш ти некаков проблем со тоа... имаш суд, полиција и слични органи, па слободно обрати се.

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.609
Поени од реакции
31.423
pu pu skraja da e ., abe dzhis ti sakash i na sud da me terash., ., aj malku smea ............i navistina dosta beshe ., zavrshuvame so ovoa., a inaku i prethodno napishav audiA4 1.8T gostivar -tetovo 220 samo tolku pozdrav oktandzhii:coffee:

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
pu pu skraja da e ., abe dzhis ti sakash i na sud da me terash., ., aj malku smea ............i navistina dosta beshe ., zavrshuvame so ovoa., a inaku i prethodno napishav audiA4 1.8T gostivar -tetovo 220 samo tolku pozdrav oktandzhii:coffee:
Абе така се вика... неоти тие во судо ќе ти поможат :) Кој зел возачка со канта сирење, ќе дај една свиња во судо и решена маката.

Викаш поздрав октанџии, па од таму е и насловот на темава (освен шо го тупеа куп дечишта кој колку возел со точак и ролери).

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
амн бе Shutrak со канта сирење дозвола, лугето даваат 1000 евра на црно за дозвола а ти со канта сирење купуваш.

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.609
Поени од реакции
31.423
auuuuuuuu iljadarche., aman sho zborite .. jas koga polagav 70-71 taka neshto togash ke beshe ., kanta sirenje i toa za cela komisija ne samo za pretsedatelot na komisijata ., e u pzdm pak sum vo aut topik ., ej ne se lutete znam deka ima druga tema:coffee:

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
245 km/h so S-Type Honda Accord 200 hp 2.4

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
120 на час со застава. Човече каков адреналин еј ти се чини дека животот ти виси на конец кога тоа лименката почнува да се дрма мислиш дека се распаѓа.

Kajgana Shop

На врв Bottom