поправено на 140120 на обиколница... немаше други коли да ми сметат сосема доволно/
У прва и да си сакал нема да убациш додека на немалиш на 10-15.BTW нов личен рекорд 60.85 со службеното комбе фолцваген транспортер на тато од работа во кое што има опрема вредна нешто повеќе од 35 илјади евра. Возев накај делот пред да ја искачуваш стража, патот ми беше релативно тесен, нарочито коа ти доаѓа шлепер во полна бојна опрема од карши. Чувството беше неверојатно...не дека памтам нешто од чуството при тотална концентрација да не учукам во нешто и пазејки да не убацам во прва неместо во трета.
И сега веројатно се цепат од смеење 98% од тие што го прочитаа ова, а дали напоменав дека тоа е првпат што седнав да возам кола на пат (а не паркинг без жив човек на него) со моите 15,5 години?
160 пред недела дена на автопат за Катерини...140 km/h итоа сосе скии над мене
Тогаш се уверив колку тие браниците ја реметат аеродинамиката на колата... се осеќав ко струја да дрма држејќи го воланот
Ако е „Партизанска“ во прашање, за таа улица си го срушив рекордот пред 3 дена. Стариот ми беше 190 со Suzuki Bandit од пред околу 4 години. Новиот ми е 215 км/час со една стара Honda VF 750 F од 1984 година207кмх на партизанска со југо, на суспензија од многу пари, и мотор од ланчија делта со 200 и кусур коња. После обид за нагло застануење следуваат тристашеески едно 10тина.
Јеи, ај ем алајв!