Максимална брзина со која сте возеле моторно возило?

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
207кмх на партизанска со југо, на суспензија од многу пари, и мотор од ланчија делта со 200 и кусур коња. После обид за нагло застануење следуваат тристашеески едно 10тина.
Јеи, ај ем алајв!

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.609
Поени од реакции
31.423
aj ne azdisuvajte tatini i mamini., i jugoto ko sekoja kola ., ako mu vgradish se ona shto go imaat segashnive koli., ke bide duri i poskap od niv., bidejki mali zhuti kosooki rabotaat i za 1 $ na den., a za friziranje., sega izmislivte drug termin ama jas stariot ., od jugoto nema bolje., ., a shto e clioto corsata ., ili nekoe takvo vozilo ., bolje za prepravka za svoja dusha.,.,........metamorfni snobovi ima samo kaj nas na balkanov., a inaku ., audi A4...1.8T 220., avtopat gostivar tetovo:coffee:

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
АЛООО!!! Темава е за максимална брзина, не за тоа кој шо преправал по гаражи.

Уште помалку за тоа што ти се бендисува како возило!

Член од
3 јули 2010
Мислења
1.230
Поени од реакции
1.863
180 km/h на автопатот после Велес, со Опел Омега Б

Crypter

Апла Зелен...
Член од
6 јуни 2010
Мислења
131
Поени од реакции
48
85 со службеното комбе фолцваген транспортер на тато од работа во кое што има опрема вредна нешто повеќе од 35 илјади евра. Возев накај делот пред да ја искачуваш стража, патот ми беше релативно тесен, нарочито коа ти доаѓа шлепер во полна бојна опрема од карши. Чувството беше неверојатно...не дека памтам нешто од чуството при тотална концентрација да не учукам во нешто и пазејки да не убацам во прва неместо во трета.

И сега веројатно се цепат од смеење 98% од тие што го прочитаа ова, а дали напоменав дека тоа е првпат што седнав да возам кола на пат (а не паркинг без жив човек на него) со моите 15,5 години?

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
85 со службеното комбе фолцваген транспортер на тато од работа во кое што има опрема вредна нешто повеќе од 35 илјади евра. Возев накај делот пред да ја искачуваш стража, патот ми беше релативно тесен, нарочито коа ти доаѓа шлепер во полна бојна опрема од карши. Чувството беше неверојатно...не дека памтам нешто од чуството при тотална концентрација да не учукам во нешто и пазејки да не убацам во прва неместо во трета.

И сега веројатно се цепат од смеење 98% од тие што го прочитаа ова, а дали напоменав дека тоа е првпат што седнав да возам кола на пат (а не паркинг без жив човек на него) со моите 15,5 години?
У прва и да си сакал нема да убациш додека на немалиш на 10-15.BTW нов личен рекорд 60.

Член од
18 ноември 2010
Мислења
885
Поени од реакции
408
70-75 немам дозвола малолетен сум и 2 седнав во кола добро што презивеав излетав на главна улица со 40 на саат :icon_mrgr:

Член од
2 декември 2008
Мислења
773
Поени од реакции
344
140 km/h итоа сосе скии над мене :)
Тогаш се уверив колку тие браниците ја реметат аеродинамиката на колата... се осеќав ко струја да дрма држејќи го воланот :LOL:
160 пред недела дена на автопат за Катерини...
185 вчера, со Peugeot 406 :)

Член од
24 ноември 2005
Мислења
3.233
Поени од реакции
391
207кмх на партизанска со југо, на суспензија од многу пари, и мотор од ланчија делта со 200 и кусур коња. После обид за нагло застануење следуваат тристашеески едно 10тина.
Јеи, ај ем алајв!
Ако е „Партизанска“ во прашање, за таа улица си го срушив рекордот пред 3 дена. Стариот ми беше 190 со Suzuki Bandit од пред околу 4 години. Новиот ми е 215 км/час со една стара Honda VF 750 F од 1984 година :vozbud:

TurboCharger

КарамбатА
Член од
17 јули 2009
Мислења
398
Поени од реакции
14
И јас денес до нов личен рекорд. 140 км/ч, Мерцедес Е220 по обиколница. Засега доста- повеќе кога ќе положам за 3-4 месеци :)

Kajgana Shop

На врв Bottom