- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.503
- Поени од реакции
- 119.394
Да да, сакав да пишам сеа и тоа, нема да го глеам Интер ако дое овој некрофилов кај нас
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сме го гледале Интер во времето на Грешко и на Турците во Интер, ќе го истрпиме и ова, во замена за после некоја година Триплете.Да да, сакав да пишам сеа и тоа, нема да го глеам Интер ако дое овој некрофилов кај нас
Кого не го мрзи да чита, бујрум, Каде е финансискиот фер плеј ?
На местото на снајдер имаш го кутинјо на местото на ето дојде кастинјос или алаврез на местото на маикон дојде џонатан.што сакаш повеќе?Сите се научивме на титули али гледајчи го арсенал подобро е да сме ко нив за 2 место да се бориме за место во лш одколку тимот да има -500 милиони профит па најнормално оти тоа треба да престане јас го орпавдувам морати со доведување на млади таленти па и да не освоиме титула следните 2 3 години.Ти да не се плашиш од тоа интер да не освојува титули пошто сигурно за итнер навиваш од 2005 годинаOk е го прочитав тоа СИН.Се согласувам дека Морати со години вложувал свои пари во Интер.Меѓутоа конкурентен Интер без толкуочекуваниот креативец кој едвај го најдовме т.е СНАЈДЕР,без фантастичен напаѓач Ето и солиден десен бек Маикон,каде?
Мите прочитај па после дискутирај....тие трошкови се од 2008 до сега ....не се само од една година.Не ми се верува ова Газета озбилен весник е но 223 мил загуба за 2011 не ми се верува втор клуб по загуба по Сити Сити купува играчи за 200 мил дава огромни плати и пак е во загуба колку Интер.
Интер колку приходи има 0 евра.Овие загуби да не се наталожени и од предходни години.
Ако загубата е 223 мил 10 Снајдера не ја покриват.
Според мене друго е во прашање никаков фер плеј Морати веќе не му се покриват загубите нема веќе милиони.А и фудбалот почна да работи со големи суми.
Друго не ми е јасно како Серија А одсекогаш најаката лига во светот дозволи да остане во 20 век никакви реформи не направија а имат газда на клуб премиер,кој ништо не презема.
Точна е информацијата на Газета, самиот клуб на официјалниот сајт за лани кажа дека имаат околу 70м евра загуби за 2010, овие информации нивни се поклопуваат со останатите кои јас ги имам најдено, до евро и тоа.Не ми се верува ова Газета озбилен весник е но 223 мил загуба за 2011 не ми се верува втор клуб по загуба по Сити Сити купува играчи за 200 мил дава огромни плати и пак е во загуба колку Интер.
Интер колку приходи има 0 евра.Овие загуби да не се наталожени и од предходни години.
Ако загубата е 223 мил 10 Снајдера не ја покриват.
Според мене друго е во прашање никаков фер плеј Морати веќе не му се покриват загубите нема веќе милиони.А и фудбалот почна да работи со големи суми.
Друго не ми е јасно како Серија А одсекогаш најаката лига во светот дозволи да остане во 20 век никакви реформи не направија а имат газда на клуб премиер,кој ништо не презема.
Да те прашам првин колку години имаш бе детенце?А од кога јас навивам за Интер може да ти кажат Син и Иосоно!На местото на снајдер имаш го кутинјо на местото на ето дојде кастинјос или алаврез на местото на маикон дојде џонатан.што сакаш повеќе?Сите се научивме на титули али гледајчи го арсенал подобро е да сме ко нив за 2 место да се бориме за место во лш одколку тимот да има -500 милиони профит па најнормално оти тоа треба да престане јас го орпавдувам морати со доведување на млади таленти па и да не освоиме титула следните 2 3 години.Ти да не се плашиш од тоа интер да не освојува титули пошто сигурно за итнер навиваш од 2005 година
Не е дека нема да го глеам али нема да го гледам како до вчера, само ќе очекувам у секој момент да се изнервирам и да скршам нешто околу мене или у најмала рака брат ми да го акнамСме го гледале Интер во времето на Грешко и на Турците во Интер, ќе го истрпиме и ова, во замена за после некоја година Триплете.
Не верувам да не го глеаш Интер.![]()