Elder Scrolls V: Skyrim

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Од се изрекламирано досега ќе речам само едно. Масивна нердовска патетика.

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Вака значи, за Скајрим во ниеден промотивен материјал досега не го слушнав зборот приказна. Не дај боже разгранета приказна, интерактивно раскажување и поента. Се што слушнав беше ќе имало кул акција, огромни простори и пештери, ЗМЕЈОВИИИИИ, некој си систем на левелирање и блабла дерп. Арно тие работи ама тие се споредни работи бе.

Ако сум испуштил нешто нека ми посочи некој да видам што кажале.

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.161
Поени од реакции
5.940
Вака значи, за Скајрим во ниеден промотивен материјал досега не го слушнав зборот приказна. Не дај боже разгранета приказна, интерактивно раскажување и поента. Се што слушнав беше ќе имало кул акција, огромни простори и пештери, ЗМЕЈОВИИИИИ, некој си систем на левелирање и блабла дерп. Арно тие работи ама тие се споредни работи бе.

Затоа што приказната се знае дека ќе биде ФЕНОМЕНАЛНА по default. Ако си играл било која игра од Bethesda ќе го знаеш ова.
Сегде се пишуваше за новините затоа што иако Oblivion е една од најдобрите игри на сите времиња и најдобрата RPG - имаше многу недостатоци. Сега тие се исправени, и затоа сите ги потенцираат. Никој не се секира за приказната затоа што знаат дека ќе биде одлична.

He e толку оригинално ко ова.
:pos::pos::pos:

Член од
27 април 2011
Мислења
2.314
Поени од реакции
3.126

Дечко Elder Scrolls серијалот е еден од серијалите со најдобра приказна , така да сум сигурен дека и Skyrim нема да разочара во тој дел.

sveznajko

Random nobody
Член од
17 август 2006
Мислења
522
Поени од реакции
101

Па спомиња на неколку наврати у 40 минутното видео ствари за Lore-от на светот, за нордиски верувања со змејовите and shit, Камењата со моќи, бла бла (со други зборови , нема клишеа како dwarves мрзат elves, elves живеат во шуми , другиве у рудници бла бла .... )...
Besides, тоа е маркетиншко видео , што очекуваш ? Да привлечат маса луѓе со приказна ? Тоа е миљон-доларски проект, не очекувај да најдеш нешто невидено.

Чисто мое мислење, Lore-от у Моровинд беше врвот на Елдер Скролс 3д/First Person серијалот. Обливион беше многу по-ограничен во тој поглед.

Али слободно флејмај, затоа е форумов ;)

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Дечко Elder Scrolls серијалот е еден од серијалите со најдобра приказна , така да сум сигурен дека и Skyrim нема да разочара во тој дел.
Пааа шознам. Еве ти 3 прашања што можеш да си ги поставиш за секоја игра

Прашање 1: Како целата игра влијае на емоционално ниво?
Прашање 2: Дали има некоја поента или порака или значење?
Прашање 3: Дали после играње смена нешто во твојот живот?

Може и многу други ама еве овие се од поважните.
--- надополнето: Aug 8, 2011 2:12 PM ---
Besides, тоа е маркетиншко видео , што очекуваш ? Да привлечат маса луѓе со приказна ? Тоа е миљон-доларски проект, не очекувај да најдеш нешто невидено.
[...]
Али слободно флејмај, затоа е форумов ;)
Абе горе долу играва како и многу други е за (стари) хардкораши. Можам да се помирам со тоа и да си ќутам или да бидам гласен ко нив и да им укажам дека сето ова е веќе застарено, не носи веќе прогрес на ниеден план и дека нема да донесе повеќе играчи кон медиумот.

sveznajko

Random nobody
Член од
17 август 2006
Мислења
522
Поени од реакции
101
Одговор 1: Која е поентата? Да , ме погоди многу , плачев и после 5 години се смеам на тоа. Ефектот на емоцијата е краткорочен. Споменот е засекогаш.
Одговор 2: Да. И библијата има поента (не убивај , врти образи , сакај го ближниот :) ), ајде сите да ја читаме.
Одговор 3: Не , сеуште си/сум невработен/вработен со многу слободно време, пун курац испити/обврски , и живот пред тебе/себе :)) Кажи ми игра што може тоа да го смени :)

Одговори ми ги ти прашањава за твојата омилена игра. Во програма си, повели.

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Одговор 1: Која е поентата? Да , ме погоди многу , плачев и после 5 години се смеам на тоа. Ефектот на емоцијата е краткорочен. Споменот е засекогаш.
Одговор 2: Да. И библијата има поента (не убивај , врти образи , сакај го ближниот :) ), ајде сите да ја читаме.
Одговор 3: Не , сеуште си/сум невработен/вработен со многу слободно време, пун курац испити/обврски , и живот пред тебе/себе :)) Кажи ми игра што може тоа да го смени :)

Одговори ми ги ти прашањава за твојата омилена игра. Во програма си, повели.
WTF dude.
На прашања ми одговараш со прашања и со тотално неповрзани и апсурдни примери.

Kajgana Shop

На врв Bottom