Од се изрекламирано досега ќе речам само едно. Масивна нердовска патетика.
Таман ми се допадна едно твое мислење, и одма заебувашОд се изрекламирано досега ќе речам само едно. Масивна нердовска патетика.
Колку што го иам читано мислам дека дечкото не поштуе ништо друго освен креативни Indie титли ... so yeТаман ми се допадна едно твое мислење, и одма заебуваш![]()
Затоа што приказната се знае дека ќе биде ФЕНОМЕНАЛНА по default. Ако си играл било која игра од Bethesda ќе го знаеш ова.Вака значи, за Скајрим во ниеден промотивен материјал досега не го слушнав зборот приказна. Не дај боже разгранета приказна, интерактивно раскажување и поента. Се што слушнав беше ќе имало кул акција, огромни простори и пештери, ЗМЕЈОВИИИИИ, некој си систем на левелирање и блабла дерп. Арно тие работи ама тие се споредни работи бе.
Ако сум испуштил нешто нека ми посочи некој да видам што кажале.
He e толку оригинално ко ова.
Дечко Elder Scrolls серијалот е еден од серијалите со најдобра приказна , така да сум сигурен дека и Skyrim нема да разочара во тој дел.Вака значи, за Скајрим во ниеден промотивен материјал досега не го слушнав зборот приказна. Не дај боже разгранета приказна, интерактивно раскажување и поента. Се што слушнав беше ќе имало кул акција, огромни простори и пештери, ЗМЕЈОВИИИИИ, некој си систем на левелирање и блабла дерп. Арно тие работи ама тие се споредни работи бе.
Па спомиња на неколку наврати у 40 минутното видео ствари за Lore-от на светот, за нордиски верувања со змејовите and shit, Камењата со моќи, бла бла (со други зборови , нема клишеа како dwarves мрзат elves, elves живеат во шуми , другиве у рудници бла бла .... )...Вака значи, за Скајрим во ниеден промотивен материјал досега не го слушнав зборот приказна. Не дај боже разгранета приказна, интерактивно раскажување и поента. Се што слушнав беше ќе имало кул акција, огромни простори и пештери, ЗМЕЈОВИИИИИ, некој си систем на левелирање и блабла дерп. Арно тие работи ама тие се споредни работи бе.
Пааа шознам. Еве ти 3 прашања што можеш да си ги поставиш за секоја играДечко Elder Scrolls серијалот е еден од серијалите со најдобра приказна , така да сум сигурен дека и Skyrim нема да разочара во тој дел.
Абе горе долу играва како и многу други е за (стари) хардкораши. Можам да се помирам со тоа и да си ќутам или да бидам гласен ко нив и да им укажам дека сето ова е веќе застарено, не носи веќе прогрес на ниеден план и дека нема да донесе повеќе играчи кон медиумот.Besides, тоа е маркетиншко видео , што очекуваш ? Да привлечат маса луѓе со приказна ? Тоа е миљон-доларски проект, не очекувај да најдеш нешто невидено.
[...]
Али слободно флејмај, затоа е форумов![]()
WTF dude.Одговор 1: Која е поентата? Да , ме погоди многу , плачев и после 5 години се смеам на тоа. Ефектот на емоцијата е краткорочен. Споменот е засекогаш.
Одговор 2: Да. И библијата има поента (не убивај , врти образи , сакај го ближниот), ајде сите да ја читаме.
Одговор 3: Не , сеуште си/сум невработен/вработен со многу слободно време, пун курац испити/обврски , и живот пред тебе/себе) Кажи ми игра што може тоа да го смени
Одговори ми ги ти прашањава за твојата омилена игра. Во програма си, повели.