Фан Клуб: Интер

Ургирав не ме слушаат. А плеер не е толку смешно колку кеј :pos: Ки бе, Ки-плејер... :pos: Страшна работа...
Да ставиме анкета за фјучрот на Снајдер? Интер, Сити или Јунајтед?

Да стаиме :)
Панче сигурно се мисли како да им возврати

Да погодам која опција ја одбра? :pos:
Ти текнува како беше кога дојде Снајдер од Реал? Иде, не иде, иде, не иде, па официјално иде, па пак не иде... и на крај дојде. Така ќе биде и сега само овојпат нема да се радуваме многу. И на никој не ви се прогнозира, чудо ако згрешите :)

Ако го губиме - нека најдат адекватна замена , не да го купат Касемиро и уште некој рандом јангстер и да си стаат 20милиони у џеб.

Ти текнува како беше кога дојде Снајдер од Реал? Иде, не иде, иде, не иде, па официјално иде, па пак не иде... и на крај дојде. Така ќе биде и сега само овојпат нема да се радуваме многу. И на никој не ви се прогнозира, чудо ако згрешите :)
Јас прогнозирав...
Знам дека нема да се радуваме, ама ниту па нов играч ќе видиме од парите...

Јас прогнозирав...
Знам дека нема да се радуваме, ама ниту па нов играч ќе видиме од парите...
Не ни треба, веќе имаме две засилувања. Најголемото е Оби, а денес разбрав дека и Кутињо сме го земале :pos:

Гого, не знам што му се фрлиш нон стоп на Пацини, не знам дали е бугарин па затоа, затоа што ако е само поради никот, тогаш имаш проблеми. И ако е само поради тоа што е бугарин исто имаш проблеми, ама ајде де...

Тој нема абер од фудбал за тебе, за мене ти немаш абер, ајде тебе да те банират може? За Син јас немам абер, ајде и мене да ме банираат...

За трансферите, самиот Бранка рече дека 4 играчи си одат, е сега ако не можат од секој играч поединечно да извадат по 10 милиони, тогаш не знам. Касемиро не вреди 20, не вреди ни 10, подобро за Поли нека дадат 10 него за пре-напумпаниот-со-талент бразилец. Не викам дека е крш, ама 20 милиони за тинејџер кој уште не изиграч сезона како што треба, фала за тоа, таа работа Реал и Челси.

Бате ти си ја утнал работата нешто,јас не ни знаев дека Пацини е бугарин...а му се нафрлиф бидејки сереше за Ј.Занети...ЦИТИРАМ - А станкович копук невиден незнам со занети што се мачат уште да играт фудбал нека идат тама некоја функција во клубот и нека се гонат веќе не се интересни со глупостит.
Па Занети ако правел глупсти на терен, тогаш што остана за другиве. Менхетен банирај ме слободно ако можеш и не ме замарај.. види првин што е работата, после убацувај се.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
San Paolo: 'Casemiro costa 65 milioni' (http://www.calciomercato.com/mercato/san-paolo-casemiro-costa-65-milioni-431545)

Casemiro има договорот со важност до февруари 2015 година.Клаузула на играчот е 65 милиони долари и играчот ќе биде продаден само ако некој ќе плати. "
Абе ни Русите од Анчи нема да ви платата за него толку!!!!!!!!!!!!!!!

Има надеж за нас!!!
--- надополнето: Aug 7, 2011 5:08 PM ---

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom