Primera División 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011-12 во Примера Дивизион?

• Вкупно гласачи
    123
  • Гласањето е завршено на .
Член од
21 септември 2008
Мислења
14.606
Поени од реакции
14.442
И Реал гази се живо, со гол-разлика од 27-5, на досега 7 одиграни натпревари.
Малага со гол-разлика 21-4, на исто 7 натпревари.
Барселона со гол-разлика 6-4, на 5 натпревари.
Да, али Реал игра со 100 пати послаби противници од нив, Малага игра против тимови што се од нивен ранг, еве вчера против Спортинг Лисабон пак тепаа. Штом се вака супериорни на пријателскиве, не треба да се потценат воопшто сезонава, мислам дека ќе претендираат за едно од местата кое води во Европа.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Ипак мислам дека Малага нема да догура до место кое води у ЛШ.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
^ Зошто да не? Севиља, Виљареал, Атлетико не се ништо посебно годинава. Единствено Валенсија мислим дека ќе биде зад Барса и Реал, а горенаведениве и Малага ќе се борат за 4-то место. Имаат добар тим, али долга е сезоната ќе видиме на крајот како ќе биде.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
^ Зошто да не? Севиља, Виљареал, Атлетико не се ништо посебно годинава. Единствено Валенсија мислим дека ќе биде зад Барса и Реал, а горенаведениве и Малага ќе се борат за 4-то место. Имаат добар тим, али долга е сезоната ќе видиме на крајот како ќе биде.
Не ја потценувај подморницата

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Не ја потценувај подморницата
Подморницата даде неколку добри играчи,а не донесе некое звучно засилување....
мислам дека влегува вода во подморницата..

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Мислам дека Малага ќе имаат многу добра сезона,но да видиме колку ќе ја намачат Барса на првиот натпревар.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Незнам точно летово што продадоа а што купија Севиља и Виљареал, али ако Виљареал игра со костурот на екипата од лани, шанса голема на Малага не и давам за 4 место. Како и да е, има време..бар да биде нешто поинтересно во тој дел од табелата.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.637
Поени од реакции
22.674
Судии за првото коло во Ла Лига:

Osasuna-Valencia Teixeira Vitienes F. (C. Cántabro)

Real Sociedad-At. Madrid Muñiz Fernández (C. Asturiano)

Villarreal-Sporting Álvarez Izquierdo (C. Catalán)

Málaga-Barcelona Undiano Mallenco (C. Navarro)

Betis-Sevilla Velasco Carballo (C. Madrileño)

Espanyol-Granada Del Cerro Grande (C. Madrileño)

Rayo Vallecano-Mallorca Iturralde González (C. Vasco)

Real Madrid-Athletic Club Mateu Lahoz (C. Valenciano)

Levante-Zaragoza Fernández Borbalán (C. Andaluz)

Racing-Getafe González González (C. Castellano-Leonés)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
El Atlético ha ofrecido al Oporto 25 millones de euros y a Salvio por Falcao

овие се мрднале или да !? :eek:

B

Beck's

Гостин
ne znam dali ste primetile, ama sekogas koga na Kajgana gubime so glasovi, stanuvame sampioni ... Ajt samo vaka neka prodolzat :D

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
El Atlético ha ofrecido al Oporto 25 millones de euros y a Salvio por Falcao

овие се мрднале или да !? :eek:
И ако се наведнат сите по еднаш, заедно со цела фамилија, тогаш ќе имаат некаква шанса да го добијат.

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
абе Метка пусти Метка, што се мешаш ти не разбирам, абе иди глеј си ги таму Ѕвезда
и знаеш што овие 4 гола што ги примивте од Чивас мадерфакерс ти се еднакво на 6-7 комада од тим ко Реал,ајт поздрав :icon_lol:
Како тоа се еднакви на 6-7 комада од Реал? Чивас ќе играат место Реал следната година против Барса? Реал ќе ги купуваат играчите на Чивас? Од последиве 3 години не можеш да собереш се на се 6-7 гола на Реал од сите утакмици против Барса. Уживај си во предсезоната, тоа што следува после е друг филм :)

Член од
17 август 2009
Мислења
3.678
Поени од реакции
5.305
Како тоа се еднакви на 6-7 комада од Реал? Чивас ќе играат место Реал следната година против Барса? Реал ќе ги купуваат играчите на Чивас? Од последиве 3 години не можеш да собереш се на се 6-7 гола на Реал од сите утакмици против Барса. Уживај си во предсезоната, тоа што следува после е друг филм :)
и мене ми делува дека годинава ќе гледаме друг филм

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
и мене ми делува дека годинава ќе гледаме друг филм
Камо! Оваа година Реал може нема да се брани со 8 души кога ќе игра против Барса па ќе има интересна игра.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Камо! Оваа година Реал може нема да се брани со 8 души кога ќе игра против Барса па ќе има интересна игра.
И јас се надевам дека нема да ги доведат судиите до таа игра со 8 да се бранат.(y)

Kajgana Shop

На врв Bottom