Primera División 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011-12 во Примера Дивизион?

• Вкупно гласачи
    123
  • Гласањето е завршено на .
Е, па значи признаваш дека и вие имате потпора од судиите? :icon_mrgr:

:eek:

Што ви е филмов, сеа и глумата ќе ни ја префлите нам !? Тоа ™ ви е, џабе! :D

Само не почнувај со тоа како Ди Мариа и Роналдо биле глумци жити се... :cautious:

Абе има уште има време до 14ти полека смирете се малку, кај ви се минимум 4 утакмици до крај на сезонава :)

И јас се надевам дека нема да ги доведат судиите до таа игра со 8 да се бранат.(y)

„Добрата“ тактика и дисциплина беше таа што доведе да започне постава со 8 дефанзивци, а подоцна да се намали бројот на 7.

„Добрата“ тактика и дисциплина беше таа што доведе да започне постава со 8 дефанзивци, а подоцна да се намали бројот на 7.
да де, добрата тактика на Педро да изврши самоубиство и да се мавне најсилно што може у Арбелоа за еден жолт картон, Бускец да провоцира , Пинто шамари да мава (исто да провоцира играчи од 1 состав за црвен картон да добијат) и Алвес да се испреврти највеќе што може кога ќе го види Пепе
многу јака тактика мора да ти признаам

да де, добрата тактика на Педро да изврши самоубиство и да се мавне најсилно што може у Арбелоа за еден жолт картон, Бускец да провоцира , Пинто шамари да мава (исто да провоцира играчи од 1 состав за црвен картон да добијат) и Алвес да се испреврти највеќе што може кога ќе го види Пепе
многу јака тактика мора да ти признаам

Да де ставањето на овој играч (коЉач) во средина за да има поголема слобода во мавање други играчи:
Незаинтересираноста на играчите на Реал да играат освен рака на срце мора да признаам дека единствен на кој што му се играше беше Роналдо и ја разбирам неговата фрустрација кон соиграчите на клипов:
Тактиката на Мурињо беше „Ако не можеш да ги победиш“, ако ништо други бар проба :)
Пелегрини (според мене) дупло подобро и по атрактивно ги водеше Реал.

Де ај и вие не провоцирајте. Они ќе спомнуваат глумење и судии, вие ќе спомнувате колење и дефанзивна игра... Нема крај оваа дилема, нема ни смисла. Секој си влече како што му одговара.

Де ај и вие не провоцирајте. Они ќе спомнуваат глумење и судии, вие ќе спомнувате колење и дефанзивна игра... Нема крај оваа дилема, нема ни смисла. Секој си влече како што му одговара.

А вистината е дека ги сплескавме :D

1312880535_extras_portada_1.jpg

Немам видено официјална најава ама ваљда пак на Алфа ќе гледаме.
П.С. Недела од 12:00:tapp: Терминов им е земен од Сегунда.

без грижи... :)

Roures: "Madrid y Barça no jugarán a las 12:00"

Мене ми се допаѓа што е вака сега поделено во повеќе термини... уште Алфа да почнат да откупуваат повеќе термини...:)

Алфа ја има купено уште за оваа година, од другата ако не купи никој ќе плаќаме на спорклуб или нешо така

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom