Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ова е најново за Снајдер http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=54588. Излгеда повторно парите ке си го напраат своето.Можеби ова повеке му одговара од финансиски аспект на Интер ама стварно преку к*р од ова шеициве.Налет и фудбал и се

Ова е најново за Снајдер http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=54588. Излгеда повторно парите ке си го напраат своето.Можеби ова повеке му одговара од финансиски аспект на Интер ама стварно преку к*р од ова шеициве.Налет и фудбал и се
Леле и Снајдер си ги одбра парите :tapp:

Нашиве сероњи од газди пак некој кикс ке прават ке праодавале некој имот на Манчестер Јунајтед дај нека си одат кога не знаат да водат клуб како Манчестер само нека не заглавуваат во долгови срамота даваат пари за засилувања само да ни подмачкаат очи и прават некои срања нивни само за да извадат профит од клубот мрш назад во Америка така нека прават сероњи едни :mad:
--- надополнето: Aug 7, 2011 10:30 AM ---
Баш сакав да дојде Снајдер ама бидејки имав мислење дека не е играч кој гледа само да заработи пари ама моја грешка и ако оди во Шити нека скапува таму :mad:

не плачи гошка не се акај од цименто сеа , поарно порано да си кажи шо се крија во овцата (волк) отколку подоцна ;)
Баш сакав Снајдер да дојде кај нас уште у Реал кога беше
--- надополнето: Aug 7, 2011 10:37 AM ---
Денес сакам да ги згаземе барем 3 гола да им дадеме да видат дека колку и праи да трошат никогаш нема да бидат подобри од нас :)

Нека иде кај сака, денес да ги победиме и не ни сакам веќе да се шпекулира за него (Снајдер)

Тоа дека ќе победиме ние тешко денес, ќе им даде шанса Ферги на помладите, со еден тим ќе одиме прво полувреме, со друг тим (поточно 6 измени) во второ. Комшиките ќе го сфатат озбилно купов ништо чудо со најсилни 11 да искочат и така :)
Највеќе од се сакам Клеверли и Андерсон да покажат што знаат, да не ми се кука по Снајдер тука :)

Џену бе, каков е овој песимизам? Па ги газеме бе, со Погба, Велбек, Клеверли, Диуф и нз кој да пушти ќе победиме, зошто овие дечки играат со срце, а пичкиве од другава страна неможам да ги поднесам повеќе :@ ГАЗЕТЕ ГИ !

Џену бе, каков е овој песимизам? Па ги газеме бе, со Погба, Велбек, Клеверли, Диуф и нз кој да пушти ќе победиме, зошто овие дечки играат со срце, а пичкиве од другава страна неможам да ги поднесам повеќе :mad: ГАЗЕТЕ ГИ !

Хаха не е песимизам него нашиве ќе играат едно полувреме едни, друго полувреме други тоа ми беше муабетот :) А и да пазиме да не ни повредат некој е најбитно, на ВБА им гостуваме првото коло :)

Мало инфо...дали ќе има негде на ТВ пренос од денешната утакмица?
Гледам за Снајдер дискутирате...според мене Санјдер е премногу мек за Англија, одличен фудбалер меѓутоа мислам дека нема физички да ја издржи Премиер лига. Али па стварно не ми текнува кој би го мењал Сколс...Со среќа денес:)

еј ке даваат на спорт клуб ?
Da.
--- надополнето: Aug 7, 2011 12:06 PM ---
Гледам за Снајдер дискутирате...според мене Санјдер е премногу мек за Англија, одличен фудбалер меѓутоа мислам дека нема физички да ја издржи Премиер лига. Али па стварно не ми текнува кој би го мењал Сколс...Со среќа денес:)
одговорот ти е во постот :D
Највеќе од се сакам Клеверли и Андерсон да покажат што знаат, да не ми се кука по Снајдер тука :)

Не заебавај што е Сколс физички подобар од Снајдер? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom