The_Red1
значи фактички
- Член од
- 18 септември 2009
- Мислења
- 4.209
- Поени од реакции
- 4.756
Убо си викам ја-снајперистите треба да учат од царов
Scholeseyke ni falat vakvi golovi ...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Убо си викам ја-снајперистите треба да учат од царов
Scholeseyke ni falat vakvi golovi ...

у право си !!!Убо си викам ја-снајперистите треба да учат од царов![]()

Ке остане Бербатов според мене најмалку 2 сезони иако баш сакав да го шитнат
За Снајдер тешко да го земат али играчов имал несогласување со тренерот негов идеално за нас
Многу е скап али сепак е и исплатлив ке имаме сигурен плејмејкер и опасен изведувач на слободни удари а тоа го немаме од времето на реалскана курва (Роналдо) тоа што ни фали во моментов но ако гледаме на финансиска гледна точка 40 милинки огромна плата но тука се и дресовите и други начина на кои можат да се вратат парите (пример курвана Роналдо во Реал само од дресови ги вратија парите што ги дадоа за него) секој фан се прашува дали е исплатлив јас верувам дека е бидејки така ке имаме поконкуретна екипа за сите лиги особено за лигата на Шапионите.![]()
Може да ми кажеш зашто Роналдо го нарекуваш курва? Он тоа најмалку го заслужува.. Одкако има отидено во Реал која му била желба од дете.. нема речено збор лоѓ ни за Јунајтед ни за САФ. и има изјавено дека е сеуште во контакт со некои поранешни соиграчи и САФ.. и не треба да заборавиме све што има придонесено за тмот кој го носеше на грб...
А за тоа со Снајдер ќе речам и по стоти пат го неќам во Манчестер.. Имаме доволно играчи кој можат да го пополнат тоа место.. дури и да не земеме некоја титула нема да ми биде криво ( мада сигурен сум дека зимаме Премиер лига и стигаме далеку во ЛШ со овој состав) .. само на Андерсон и на Клеверли да им се даде шанси и верувајте дека ќе ја искористат..
Мислам дека муабетот за Снајдер и Сити беше пуштен наменски за деконцентрација пред натпреварот. Така прават редовно пошто Интер е единствен клуб од големите кој нема свои медиуми во Италија, а за жал го нема повеќе ни Мурињо кој водеше војни кога ќе му го закачаа тимот вака. Сте слушнале веќе, Проституција Интелектуале
Причината зошто ова го пишам овде е затоа што мислам дека сепак ќе заврши во Јунајтед но останува да видиме. Во таков случај помалце ќе ми биде криво, иначе Снајдер во Сити и Тевез во Интер ќе ме остави без спиење некое време.
Сега сватив дека несоницата не ми ја предизвикувал Снајдер туку ТевезА Снајдер кај нас, а Тевез кај вас и да си спиеш на раат ?![]()

Сега сватив дека несоницата не ми ја предизвикувал Снајдер туку Тевез![]()
, не шала на страна нас ни треба Снајдер, а вас не ви треба Скар Фејс, така да вие тука губите според мене.. Али да не праиме празни муабети, времето ќе покаже се'. А да и пиши во ПП предлог филм за оваа вечер и онака тапа си поминувам! 
Од кај тоа дека нас ни треба Снајдер.. Збори у твое име.. некој од нас мислат дека е сосема непотребен.. А и Ферги немам видено дека има изјавено дека ни треба Снајдер така да не збори на празно..Хаха.. добро ти беше ова, не шала на страна нас ни треба Снајдер, а вас не ви треба Скар Фејс, така да вие тука губите според мене.. Али да не праиме празни муабети, времето ќе покаже се'. А да и пиши во ПП предлог филм за оваа вечер и онака тапа си поминувам!
![]()
Од кај тоа дека нас ни треба Снајдер.. Збори у твое име.. некој од нас мислат дека е сосема непотребен.. А и Ферги немам видено дека има изјавено дека ни треба Снајдер така да не збори на празно..