Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Manchester United striker Danny Welbeck has been named in Fabio Capello's squad for Wednesday's friendly with Holland.

The 20-year-old, who made his debut in the March friendly against Ghana, has got the nod while Darren Bent and Jermain Defoe have not.

Goalkeepers: Robert Green (West Ham), Joe Hart (Man City), David Stockdale (Fulham)

Defenders: Leighton Baines (Everton), Gary Cahill (Bolton), Ashley Cole (Chelsea), Rio Ferdinand (Man Utd), Phil Jagielka (Everton), Joleon Lescott (Man City), Micah Richards (Man City), John Terry (Chelsea), Kyle Walker (Tottenham)

Midfielders: Gareth Barry (Man City), Michael Carrick (Man Utd), Stewart Downing (Liverpool), Adam Johnson (Liverpool), Frank Lampard (Chelsea), James Milner (Man City), Scott Parker (West Ham), Jack Wilshere (Arsenal), Ashley Young (Man Utd)

Strikers: Andy Carroll (Liverpool), Peter Crouch (Tottenham), Wayne Rooney (Man Utd), Danny Welbeck (Man Utd)

Мислам дека муабетот за Снајдер и Сити беше пуштен наменски за деконцентрација пред натпреварот. Така прават редовно пошто Интер е единствен клуб од големите кој нема свои медиуми во Италија, а за жал го нема повеќе ни Мурињо кој водеше војни кога ќе му го закачаа тимот вака. Сте слушнале веќе, Проституција Интелектуале :)

Причината зошто ова го пишам овде е затоа што мислам дека сепак ќе заврши во Јунајтед но останува да видиме. Во таков случај помалце ќе ми биде криво, иначе Снајдер во Сити и Тевез во Интер ќе ме остави без спиење некое време.

Ке остане Бербатов според мене најмалку 2 сезони иако баш сакав да го шитнат :(
За Снајдер тешко да го земат али играчов имал несогласување со тренерот негов идеално за нас :D
Многу е скап али сепак е и исплатлив ке имаме сигурен плејмејкер и опасен изведувач на слободни удари а тоа го немаме од времето на реалскана курва (Роналдо) тоа што ни фали во моментов но ако гледаме на финансиска гледна точка 40 милинки огромна плата но тука се и дресовите и други начина на кои можат да се вратат парите (пример курвана Роналдо во Реал само од дресови ги вратија парите што ги дадоа за него) секој фан се прашува дали е исплатлив јас верувам дека е бидејки така ке имаме поконкуретна екипа за сите лиги особено за лигата на Шапионите. :sneaky:

Ке остане Бербатов според мене најмалку 2 сезони иако баш сакав да го шитнат :(
За Снајдер тешко да го земат али играчов имал несогласување со тренерот негов идеално за нас :D
Многу е скап али сепак е и исплатлив ке имаме сигурен плејмејкер и опасен изведувач на слободни удари а тоа го немаме од времето на реалскана курва (Роналдо) тоа што ни фали во моментов но ако гледаме на финансиска гледна точка 40 милинки огромна плата но тука се и дресовите и други начина на кои можат да се вратат парите (пример курвана Роналдо во Реал само од дресови ги вратија парите што ги дадоа за него) секој фан се прашува дали е исплатлив јас верувам дека е бидејки така ке имаме поконкуретна екипа за сите лиги особено за лигата на Шапионите. :sneaky:

Може да ми кажеш зашто Роналдо го нарекуваш курва? Он тоа најмалку го заслужува.. Одкако има отидено во Реал која му била желба од дете.. нема речено лош збор ни за Јунајтед ни за САФ. и има изјавено дека е сеуште во контакт со некои поранешни соиграчи и САФ.. и не треба да заборавиме све што има придонесено за тмот кој го носеше на грб...
А за тоа со Снајдер ќе речам и по стоти пат го неќам во Манчестер.. Имаме доволно играчи кој можат да го пополнат тоа место.. дури и да не земеме некоја титула нема да ми биде криво ( мада сигурен сум дека зимаме Премиер лига и стигаме далеку во ЛШ со овој состав) .. само на Андерсон и на Клеверли да им се даде шанси и верувајте дека ќе ја искористат..

Може да ми кажеш зашто Роналдо го нарекуваш курва? Он тоа најмалку го заслужува.. Одкако има отидено во Реал која му била желба од дете.. нема речено збор лоѓ ни за Јунајтед ни за САФ. и има изјавено дека е сеуште во контакт со некои поранешни соиграчи и САФ.. и не треба да заборавиме све што има придонесено за тмот кој го носеше на грб...
А за тоа со Снајдер ќе речам и по стоти пат го неќам во Манчестер.. Имаме доволно играчи кој можат да го пополнат тоа место.. дури и да не земеме некоја титула нема да ми биде криво ( мада сигурен сум дека зимаме Премиер лига и стигаме далеку во ЛШ со овој состав) .. само на Андерсон и на Клеверли да им се даде шанси и верувајте дека ќе ја искористат..

Иконик слушај Роналдо беше мотор на екипа растураше со Манчестер тоа е јасно за тоа нема збор а таа финта дека Реал му бил омилен клуб и такви срања воопшто не верувам човекот сакаше да постави рекорд на трансферите и се шитна за пари сакал нов предизвик хахахахах а по некое време изјави Барса ако сакала да го купи без размислување ке одел кај нив што викаш уште еден омилен клуб од деството потоа се појавија шпекулации за сити дечко поставувал услови за да го земат преку другари и кога се расчу нормално негираше али што сакав да понудеа сити 150 милиони да прифатеше Реал и му ги исполнеа сите барања да видеше како ке отидеше тогаш ке имаше уште еден омилен клуб од деството.
Точно дека е во контакти со Манчестер тоа е нормално и јас 6 сезони да минам таму и јас ке имам пријатели работата е што роналдо е типот од Тевез кој игра само за пари кој ке понуди повеке му станува омилен клуб па уште пред финалето ке изјавува ако победиме против Барселона ке останам ако не си одам мочко еден кој те направи звезда педер еден ке уценува ај сега во Реал нека ја победува Барса тоа е од мене можеби за вас е некој херој но за мене ке остане еден циган продадена душа за пари.

Мислам дека муабетот за Снајдер и Сити беше пуштен наменски за деконцентрација пред натпреварот. Така прават редовно пошто Интер е единствен клуб од големите кој нема свои медиуми во Италија, а за жал го нема повеќе ни Мурињо кој водеше војни кога ќе му го закачаа тимот вака. Сте слушнале веќе, Проституција Интелектуале :)

Причината зошто ова го пишам овде е затоа што мислам дека сепак ќе заврши во Јунајтед но останува да видиме. Во таков случај помалце ќе ми биде криво, иначе Снајдер во Сити и Тевез во Интер ќе ме остави без спиење некое време.

А Снајдер кај нас, а Тевез кај вас и да си спиеш на раат ? :icon_lol:

А Снајдер кај нас, а Тевез кај вас и да си спиеш на раат ? :icon_lol:
Сега сватив дека несоницата не ми ја предизвикувал Снајдер туку Тевез :)

Сега сватив дека несоницата не ми ја предизвикувал Снајдер туку Тевез :)

Хаха.. добро ти беше ова :LOL:, не шала на страна нас ни треба Снајдер, а вас не ви треба Скар Фејс, така да вие тука губите според мене.. Али да не праиме празни муабети, времето ќе покаже се'. А да и пиши во ПП предлог филм за оваа вечер и онака тапа си поминувам! ;)

Хаха.. добро ти беше ова :LOL:, не шала на страна нас ни треба Снајдер, а вас не ви треба Скар Фејс, така да вие тука губите според мене.. Али да не праиме празни муабети, времето ќе покаже се'. А да и пиши во ПП предлог филм за оваа вечер и онака тапа си поминувам! ;)
Од кај тоа дека нас ни треба Снајдер.. Збори у твое име.. некој од нас мислат дека е сосема непотребен.. А и Ферги немам видено дека има изјавено дека ни треба Снајдер така да не збори на празно..

Од кај тоа дека нас ни треба Снајдер.. Збори у твое име.. некој од нас мислат дека е сосема непотребен.. А и Ферги немам видено дека има изјавено дека ни треба Снајдер така да не збори на празно..

Де бе брат уживај.. А и прочитај убаво дека напишав СПОРЕД МЕНЕ што значи дека мое мислење беше постот.. Не сум опседнат со тоа дали ќе дојде Снајдер или не, јас и да дојде и да не дојде пак ќе навивам за Манчестер, финтата е што сагава околу него е најактуелна моментално и затоа дискутираме на темава.. Тоа е, поздрав! ;)

Во 14:30 или 15:30 играте утре против Сити ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom