Комита Ултрас
Модератор
3 и пол.Во 14:30 или 15:30 играте утре против Сити ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
3 и пол.Во 14:30 или 15:30 играте утре против Сити ?
Леле и Снајдер си ги одбра паритеОва е најново за Снајдер http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=54588. Излгеда повторно парите ке си го напраат своето.Можеби ова повеке му одговара од финансиски аспект на Интер ама стварно преку к*р од ова шеициве.Налет и фудбал и се

не плачи гошка не се акај од цименто сеа , поарно порано да си кажи шо се крија во овцата (волк) отколку подоцнаЛеле и Снајдер си ги одбра праите![]()

Баш сакав Снајдер да дојде кај нас уште у Реал кога бешене плачи гошка не се акај од цименто сеа , поарно порано да си кажи шо се крија во овцата (волк) отколку подоцна![]()

Џену бе, каков е овој песимизам? Па ги газеме бе, со Погба, Велбек, Клеверли, Диуф и нз кој да пушти ќе победиме, зошто овие дечки играат со срце, а пичкиве од другава страна неможам да ги поднесам повеќеГАЗЕТЕ ГИ !
А и да пазиме да не ни повредат некој е најбитно, на ВБА им гостуваме првото коло 

Da.еј ке даваат на спорт клуб ?
одговорот ти е во постотМало инфо...дали ќе има негде на ТВ пренос од денешната утакмица?
Гледам за Снајдер дискутирате...според мене Санјдер е премногу мек за Англија, одличен фудбалер меѓутоа мислам дека нема физички да ја издржи Премиер лига. Али па стварно не ми текнува кој би го мењал Сколс...Со среќа денес![]()

Највеќе од се сакам Клеверли и Андерсон да покажат што знаат, да не ми се кука по Снајдер тука![]()
Не заебавај што е Сколс физички подобар од Снајдер?Мало инфо...дали ќе има негде на ТВ пренос од денешната утакмица?
Гледам за Снајдер дискутирате...според мене Санјдер е премногу мек за Англија, одличен фудбалер меѓутоа мислам дека нема физички да ја издржи Премиер лига. Али па стварно не ми текнува кој би го мењал Сколс...Со среќа денес![]()