- Член од
- 16 јули 2011
- Мислења
- 127
- Поени од реакции
- 104
Многу си убава, природно убава, сигурен сум дека си убава и во трењерки додека правиш јадење и кога ќе станиш и пред да си легниш... 100 филмови у секунда ми направи типот.
Кога сме веќе кај катастрофални дејтови, ми се случи да излезам со девојка со која проговорив најмногу 5 минути каде што спомнав генералии само во состанокот кој траеше 3 часа, Живкица Ѓурчиноска е <<8 за спомената, еве што корисно научив за време на состанокот покрај останатотоМногу си убава, природно убава, сигурен сум дека си убава и во трењерки додека правиш јадење и кога ќе станиш и пред да си легниш... 100 филмови у секунда ми направи типот.
А 75 или 80кс е атмосверскиот 1.4 бенсински мотор на волксваген? Абе ти со машко или женско беше на дејт?Кога сме веќе кај катастрофални дејтови, ми се случи да излезам со девојка со која проговорив најмногу 5 минути каде што спомнав генералии само во состанокот кој траеше 3 часа, Живкица Ѓурчиноска е <<8 за спомената, еве што корисно научив за време на состанокот покрај останатото
Голф 1.4 има 1398 кубици не 1400, плус бонус бел голф е подобар за женските од црн
Те почитувам ама морам нешто да ти кажам искрено од срце. Не дај боже да налеташ на девојка со незгоден карактер трауми ќе влечеш цел живот со начинов на пуштање.Тоа што секој маж треба да знае за девојка е дека треба да е искрен,да знае кога треба да и даде внимание,кога тоа внимание ќе треба да го одвлече од неа.Тој треба секогаш да биде лидерот а не она,моментот кога тоа ќе се промени да она води,е моментот кога ќе ја изгубиш.Никогаш не ја контролирај девојката,не и љубомори.Слободата на врската е тоа што секој треба да се строи,со слободата се гради и доверба.Љубомората е тоа што покажува слабост кај таа личност.Ако е во најдобро понашање и ти дава се и сешто возврати и ти исто.Купи и цвеќе со порака:Ова е за прекрасниот месец поминат со тебе,за тоа што секогаш ми даваш подршка и сила да идам понатаму и милон други идеи,кои ако ги споделам ќе ја изгубат вредноста на моето јас.Биди иновативен секогаш измислувај нешто ново.Второ ако се гледате премногу секој ден и тоа исто ќе ја убие романсата.Дијамантите се скапоцени затоа што се ретки.Трето никогаш не ги губите свои вредности како пријатели,вашите хобија и работа за неа.Ако тоа го разбира ок ако не има милион други што ќе го разберат.Тоа е тоа за сега повеќе ако сака некој да дознае нека пише.
Навистина милион луѓе милион карактери.На одмор во Бугарија седам пишувам поезија и девојкава се смее а пред тоа бевме заедно во лифт.Беше во друштво русинка и ми рече што пишуваш и реков поезија,сакаш ли да ти прочитам.И читам и напишав песна за нејзе и ја читаше ја читаше и вика ова е супер за кој е.И реков за тебе и она поцрвене и се сликавме и нит барав нешто повеќе од тоа.Песната се викаше Девојката од лифтот