K1-Fight Club, Ultimate Fight, Бокс, Кик-Бокс...

• Креатор на темата Креатор на темата DJ_DEXTER
  • Време на започнување Време на започнување

Која боречка вештина најмногу ве привлекува?

• Karate

Гласови: 27 4,6%
  • Taekwondo

Гласови: 36 6,1%
  • Judo

Гласови: 11 1,9%
  • Aikido

Гласови: 38 6,4%
  • Boks

Гласови: 70 11,8%
  • Kick-Boks

Гласови: 194 32,8%
  • Muay Thai

Гласови: 45 7,6%
  • Kung Fu(Wing Chun,ShaoLin,Mantis...)

Гласови: 76 12,8%
  • Ninjitsu

Гласови: 30 5,1%
  • Ја нема на листата

Гласови: 65 11,0%

• Вкупно гласачи
    592
Дај бре некој нека каже каде и кога има тренинзи за бокс?

туку браќата оверим, коенен, ениемо (сите од голден глори) се избркани од УФЦ/страјкфорс
WTF.... продолжува монополот на ЗУФФА:tapp:
dana-white-korean-zombie-the-ultimate-fighter.jpg

Кик-бокс ми е најдобра боречка вештина ,никогаш не сум тренирала но сум гледала мечеви ...
Браво за Иле Ристески мало мало ама техничарче ,најдобар е човекот :cuc:
Приватно е супер човек и воопшто не беше агресивен за еден борач, повеќето имаат лош нарав како и спортовите со кои се бават

Лани имаше во оу Браќа Миладиновци нз дали уште тренираат таму.
еве фб http://www.facebook.com/profile.php?id=100001543271366
--- надополнето: Aug 7, 2011 5:33 PM ---
http://www.ufc.com/event/UFC134#/fight Ке биде најјако!
едвај чекам за УФЦ : бразил, освен тоа интересна ми е понудава за ултимејт фајтнајт на 14ти август, месецов треба да биде одличен за нас
иначе гледаше УФЦ некој сабајлево ????
од толку крпен евент излезе навистина интересна вечер, хардчо осеќам дека си среќен :D

Јас го чекам GSP .. Ова другово онака ми е :) Леле кога ќе се појави еуфорија :D На ова се дивам како шо другите се диват на фудбал :D
--- надополнето: Aug 7, 2011 6:58 PM ---
Кик-бокс ми е најдобра боречка вештина ,никогаш не сум тренирала но сум гледала мечеви ...
Браво за Иле Ристески мало мало ама техничарче ,најдобар е човекот :cuc:
Приватно е супер човек и воопшто не беше агресивен за еден борач, повеќето имаат лош нарав како и спортовите со кои се бават

За мало не е баш мал таман е :) Ама супер е дечкото има доста брзина и силен удар..
--- надополнето: Aug 7, 2011 6:59 PM ---
И мене ме интересира да видам како тренираат, така да јавувај кога ќе одиш :).

вака така ќе се најдеме сите од форумов :D

едвај чекам за УФЦ : бразил, освен тоа интересна ми е понудава за ултимејт фајтнајт на 14ти август, месецов треба да биде одличен за нас
иначе гледаше УФЦ некој сабајлево ????
од толку крпен евент излезе навистина интересна вечер, хардчо осеќам дека си среќен :D
Најмногу :Д:Д:Д:Д:Д:Д

Јас го чекам GSP .. Ова другово онака ми е :) Леле кога ќе се појави еуфорија :D На ова се дивам како шо другите се диват на фудбал :D
според мене ГСП е тип кој преставува инспирација кога го гледаш каде што тренира, атлетски граден да не речеам ultimate body, секогаш има добри видеа на јутуб каде тренира гимнастика(100 % корисен спорт за развивање на телото)
ама во последниве го изгуби оној килер инстиикт, знае дека е супериорен спрема противникот и не оди на докрајчување, цело време гледам директ,директ,директ, лево кратко кроше, кик и можеби тогаш оди на тејкдаун, цело време тоа со 0 агресија, овој мат серра му еба мајче на неговата психа изгледа, од тогаш стана досаден борец
се разбира ова е само мое мислење

Да да јас одам 100 % :)

Ова нешто како реалити шоу ќе биди ?? и на МТВ ќе биди ???
Не знам најверојатно реалити шоу и на МТВ според информациите горе во веста.Случајно налетав на него.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom