Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ova akademija se vika ili ? i ima li detska grupa ??Јас тренирам Таи бокс- Муау Таи (како и да се вика...) , во Академија, моментално тренираме во ОУ КОле Неделковски (кај кафана Илинден)... вто-чет-саб 21.00-22.30 отрприлика е тренингот... моментално работиме физичко...
дап,во Академија има... 5-6 девојки се.... прочитај погоре што како...
ova akademija se vika ili ? i ima li detska grupa ??
незнам шо беше повозбудливо???
Да/ Ама сега се преместени кај Олимписки во една зграда/ Јас правам пауза,протези ставав... Додека бев јас имаше дечиња од 3-4 одделение.
Моментално во клубот има тренер од кина мислам, ММА професионалец,и имаш избор на неколку вештини (ММА,таи бокс и сл...) Ако си заинтересиран да ти дадам фб профил од тренерот или некој контакт.
Овие Американкиве не се нормални.. Колку убави девојки видов се упропастуваат за џабе..
друже ај дај ми инфо 100 клуба сменив.. Кажи отприлика какви тренинзи има и дали се добри тие MMA тренинзи.. позз
3а жал не се само тие...
Друже,за мене беше супер. Мау таи т.е. таи бокс тренирав, на 3 месеца ја имав првата борба (аматерска секако,со искусен борец од истиот тим),да видам како е во рингАма ставив протеза
Ако сакаш ќе се договориме ќе отидеме на тренинг,ја оддамна не сум ги посетил дечките ќе видиш
Ми се свиѓаше што уште од рано правиме спаринзи. Додека во некои клубови спаринзи прават ептен касно...
да заинтересиран сум дај ми фб и број. и да те прашам колку е месечно ?Да/ Ама сега се преместени кај Олимписки во една зграда/ Јас правам пауза,протези ставав... Додека бев јас имаше дечиња од 3-4 одделение.
Моментално во клубот има тренер од кина мислам, ММА професионалец,и имаш избор на неколку вештини (ММА,таи бокс и сл...) Ако си заинтересиран да ти дадам фб профил од тренерот или некој контакт.
Друже,за мене беше супер. Мау таи т.е. таи бокс тренирав, на 3 месеца ја имав првата борба (аматерска секако,со искусен борец од истиот тим),да видам како е во рингАма ставив протеза
Ако сакаш ќе се договориме ќе отидеме на тренинг,ја оддамна не сум ги посетил дечките ќе видиш
Ми се свиѓаше што уште од рано правиме спаринзи. Додека во некои клубови спаринзи прават ептен касно...