Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
14 март 2010
Мислења
16.918
Поени од реакции
16.188
Преку кур и од ебан тренер на клупа, што не знај да се снајди и да напраи салам измени, а и од Снајдер и Ето, нека кршат глава после оваа утакмица и тие.
--- надополнето: Aug 6, 2011 1:54 PM ---
Изгледа друга утакмица гледаш. Правиме муабет за точните додавања и играта што ја креира средниот ред со нападот, погледни како везат Рики, Ето, Снајдер, Мота, Дејо и Оби. Јас сум доста задоволен од играта, само да не паднеме на физички план.
Везат:D

Член од
23 август 2010
Мислења
39.385
Поени од реакции
113.829
Преку кур и од ебан тренер на клупа, што не знај да се снајди и да напраи салам измени, а и од Снајдер и Ето, нека кршат глава после оваа утакмица и тие.
--- надополнето: Aug 6, 2011 1:54 PM ---

Везат:D
Везеа!

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Koлку се замарате со небитен куп,алал нека ви е.

Ако беше битен купов,Гасперини ќе ги викнеше сите играчи до еден и ќе играше со најјакиот состав,а не со пола состав 20 годишни копиљаци.
Купов беше небитен за Интер уште на почетокот,колку само не се замараа на терен,вие тука кршите глави од тастатури аман.

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.559
Поени од реакции
2.524
Со ваква одбрана, ако не се опраи со Лусио, и со децава, турете к*рот на сезонава, па уште и Снајдер ако му ја здувне а дојде праисторискион човек...:(

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432

Ако беше битен купов,Гасперини ќе ги викнеше сите играчи до еден и ќе играше со најјакиот состав,а не со пола состав 20 годишни копиљаци.
Купов беше небитен за Интер уште на почетокот,колку само не се замараа на терен,вие тука кршите глави од тастатури аман.
Ако на Гасперини не му е битен не значи и нам дека не ни е.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.918
Поени од реакции
16.188
Абе ае, Снајдер освен што постигна гол од слободен удар, не напраи ништо, незнам ти што си гледал, ама Интер беше очаен скоро низ целиот меч, џабе им беа напаѓачите, ко нема кој топка да им пушти, а и Ето себичњак невиден.
И Пандев незнам што не си замине од Интер, кога еден Кастињос има предност пред него, тури му го ку*рот и на Гасперини, а и на тој што го доведе.

Член од
17 мај 2010
Мислења
217
Поени од реакции
27
Што сакате зборете али јас сум задоволен од играчите сепак Милан играше со состав лани што ја освои италија а Интер играше со состав во кој немаше неколку поединци кој се покажаа како значаен дел од тимот.Честитки до Милан има време одма не пцујте по играчиве добри беа неак продолзат така младинциве чинат ;)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.385
Поени од реакции
113.829
Не избрзувајте со коментарите ова е тек прв натпревар за Интер оваа сезона ( на официјален мислам), ако ви текнува во сезоната кога освоивме триплете почнавме со пораз од Лацио во Пекинг каде бевме изразити фаворити, затоа полека малце. Од денешнава игра задоволен сум само во прво полувреме или подобро кажано додека играше Рики. Се гледа дека е многу добар играч, исто така и Оби е ЗВЕР. Овој Фараони гарант од Миравци сме го земале не знам зашто го става и тоа на местото на Алварез. Тоа е тоа, очекувам успешна сезона.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.957
Поени од реакции
45.147
Најголем минус од мечов е односот на одредени фудбалери поради кои денес и изубија ...
Ептен ме разочара непрофесионалниот однос на играч ко Дејо, не памтам кога вака лигаво се однесувал на терен.
За Цезар разбирам дека принудно дојде во тимов, ама испаѓа дека за мечов Кастелаци беше подобрата опција за тимов, 2 гола прими без интервенција, односно апла незаинтересирано изреагира при двата гола.

Со ваква игра на играчите у одбрана нема што да бараат против вакви противници, поразот е заслужен и то је то, имаат скоро месец до почеток на сезона, грешките и слеп човек у моментов ги гледа и се надевам ќе се средат до Лече.

На Гасперини ќе му замерам само за односот со измените односно неставањето на Пандев во тимот, разбирам сака да ги заштити фудбалерите и слично ама со Фараоини и Кастаињос па и Занети на кој ова му е прв меч за Интер летово реално, пресврт теорија нема да направат.

Како и да е, незнам за вас, ја сум оптимист за следнава сезона, верувам во професионалноста на поединците кои денес се исраа на терен и не верувам дека такви играчи ќе работат на штета на тимот следнава сезона.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Ако на Гасперини не му е битен не значи и нам дека не ни е.
Разбирам,но нема простор за нервоза од проста причина што Мајкон не играше,Лусио исто така,Пандев исто така,Пацини од почеток не играше,го стави за загревање само,што сакаш повеќе,нема потреба да се нервираме,јас додуша не се нервирам,Купов треба тотално небитен да е,без потреба се уморуваат и се повредуваат играчи.
Првенството и ЛШ е она вистинското...и секако асални две засилувања во средниот ред.

Инаку да,Оби изигра мајсторски денеска заедно со Алварез,а и Кастањос за тоа време што беше на терен покажа дека може да биде убица од напаѓач.

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
Е не глупиот мислеше со деца да го победи првиот тим на Милан, ова сепак е дерби натпревар. Тренерот ни е тиња се гледаше што измени направи. Го става да игра Фараони, кои му ме тресеа нозете...

Станковиќ изиграва звезда, Ето незаинтересиран, Снајдер дечкото изгледа паметот и беше во Манчестер. Единствено што заслужуват пофалби се ОБИ, и Алварез, кои играа со се срце...

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947

Во право си купов е тотално небитен али победа над Милан е увек битна па и на пријателска да е.
Се на се добра утакмица проследивме ако се исклучат тензиите кој што воглавно ги создаваа Гатузо,Станкович,Мота ...
Наредна утакмица таму во Јануари па ќе видиме до тогаш до кај ни се тимовите. :)
Спортски поздрав.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.385
Поени од реакции
113.829
Абе ае, Снајдер освен што постигна гол од слободен удар, не напраи ништо, незнам ти што си гледал, ама Интер беше очаен скоро низ целиот меч, џабе им беа напаѓачите, ко нема кој топка да им пушти, а и Ето себичњак невиден.
И Пандев незнам што не си замине од Интер, кога еден Кастињос има предност пред него, тури му го ку*рот и на Гасперини, а и на тој што го доведе.
Јас па не знам ти што си гледал. Многу убава и поврзана игра имавме, само што немавме 100% шанси, поради недостаток на напаѓачи во игра т.е. еден- Ето. У второ полувреме распад систем ни се деси.

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Оваа година со оваа екипа и тренер ќе е борба до последно за трето место и ЛШ.
Играчите што да кажам му се посраа на тренерот Занети му писка нешто за некоја измена Станкович не го е“е си поминува покрај него Ето нешто на тренинзите лекции му делел.
Со Фараони и Кастањос Наполи ќе не згази.
Дали Ето и Снајдер ќе останат не се знае го нема Мурињо да ги задржи.
Догодина ќе е градење екипа но со овој тренер немам многу надеж.

Kajgana Shop

На врв Bottom