исто како да гледам гејмплеј од 2011... освен дресовите други, топката друга и мрежите... друга промена не приметувам...
се сложувам,не дека пес2012 ме воодушеви али треба да се најде основа а не секоја година нов гејмплеј со поголеми недостатоци од тој ланиПа добро, веќе неколку години по ред почнувајќи од PES 2008 го менуваа гејмплејот и редно беше една основа да постават и да ја подобруваат само. Оваа најверојатно ќе биде слична на 2011 само со подобрени работи што и ако размислите убаво подобро е така отколку сосема нов гејмплеј да вадат. Не дека им аплаудирам на овој потег, но 2011 ми изгледа ко добра за од неа да извадат повеќе игри (2012, 2013, 2014...) со се подобрен гејмплеј (а не нов).
Паметно кажано, ама на „професионалциве“ не им се допаѓа играта очигледно, оти нели, ја изиграле и знаат дека е иста како РЕЅ2011, нема промени.Па добро, веќе неколку години по ред почнувајќи од PES 2008 го менуваа гејмплејот и редно беше една основа да постават и да ја подобруваат само. Оваа најверојатно ќе биде слична на 2011 само со подобрени работи што и ако размислите убаво подобро е така отколку сосема нов гејмплеј да вадат. Не дека им аплаудирам на овој потег, но 2011 ми изгледа ко добра за од неа да извадат повеќе игри (2012, 2013, 2014...) со се подобрен гејмплеј (а не нов).
Пак иста приказна... North London!! глупости... најдобрата лига во светот без лиценца... не ја биваНе знам дали некој има спомнато, но во оваа ПЕС ќе има
Licensed Leagues
Non-Licensed Leagues
- Barclays Premier League (all teams are not licensed except Manchester United and Tottenham Hotspur)
- Liga ZON SagresNEW(all teams are not licensed except F.C. Porto, S.L. Benfica and Sporting CP)
Не знам што е важно за нас кога со пачевите ќе средиме сеНе знам дали некој има спомнато, но во оваа ПЕС ќе има
Licensed Leagues
Non-Licensed Leagues
- Barclays Premier League (all teams are not licensed except Manchester United and Tottenham Hotspur)
- Liga ZON SagresNEW(all teams are not licensed except F.C. Porto, S.L. Benfica and Sporting CP)
Најмногу го ставив поради тоа што ќе има Португалска лига, не за друго.Не знам што е важно за нас кога со пачевите ќе средиме се
Ко ќе ти успее потегот кај 0:35 да ми пишиш!Ronaldo