PES 2012

• Креатор на темата kpb
  • Време на започнување

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.010
Поени од реакции
2.043
Кога ќе излезе демото?

Член од
31 мај 2011
Мислења
211
Поени од реакции
75
Не се знае, би требало 2-3 недели пред целосната игра да излезе ама не се знае ни тоа кога ќе биде точно, така да...

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
обично е еден месец пред целата игра,мислам дека оваа година рекоа дека нешто покасно ќе излезе.

H

-HRO

Гостин
Милан-Барса 1во полувреме

Милан-Барса 2ро полувреме

Шпанија-Германија

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Spanish Leauge Fully Licensed in PES 2012 - Ronaldo New Coverstar?
Japanese site Famitsu today posted an interesting article about PES 2012, interesting not because of what's written in it or because of the pics - in the small text under the article we can find this interesting bit:
Producto oficial licenciado RFEF Campeonato Nacional de Liga BBVA Producto bajo Licencia Oficial de la LFP www.lfp.es
This sounds very much like we will see a fully licensed Spanish league again, after we only had a number of teams licensed the last few years.

On other hand, it appears very likely to see Cristiano Ronaldo re-appearing on the cover this year after Konami have lost Lionel Messi. Numerous posts on their facebook page telling us how great Ronaldo is are a strong indicator, we would say.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.483
Поени од реакции
10.220
Да се надеваме дека пасовите нема да бидат ни од далеку слични како оние во 11та .

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Јас сеуште чекам РЕЅ во кој ќе има игра со рака :)

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Да се надеваме дека пасовите нема да бидат ни од далеку слични како оние во 11та .
Што е толку лошо во нив? Мене ми се најдоброто нешто што го имаат направено.

Такви „ситници“ има до утре да се набројуваат и пак ќе заборавиме некое. Има време за нив :)

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.070
Пасовите беа ОК. Имаше други работи кои беа никакви.
Како на пример, мој играч поминува покрај топка, ама никако да ми го селектира тој иако сум ја стиснал и 10 пати таа команда.
И да ги тргнат идиотските фаули, кои беа додадени во 2011 со новиот motion коа се бутаат.
Ми се има случено во нивни 16-ник, нафрлувам топка, мој играч скока во супермен стил да ја удри топката, ама ќе му отиде на противникот, овој ќе се навали и оп, фаул.

Еве нешто што ми иде на нерви, покрај обидите за ножички кои често се дешаваат и топката иде во публика....
Нешто што не смее да го има. Наместо убаво да ја шутне топката со нога, овој прави супермен стил, и ја промашува цела топка.

Член од
31 мај 2011
Мислења
211
Поени од реакции
75
Џабе чекаш, во следниве 5 години нема шанса тоа во РЕЅ да дојди. Го ставија во FIFA 11 на конзоли па сите го исклучуваат пошто многу често се дешава, и многу е глупаво да имаш елемент во играта кој влијае на крајниот резултат а не може да биде контролиран или предвиден.

Kajgana Shop

На врв Bottom