PES 2012

• Креатор на темата Креатор на темата kpb
  • Време на започнување Време на започнување
Off the ball control

Нови слики

screen1.jpg

screen2.jpg

screen3.jpg

screen4.jpg

screen5.jpg

Не се знае, би требало 2-3 недели пред целосната игра да излезе ама не се знае ни тоа кога ќе биде точно, така да...

обично е еден месец пред целата игра,мислам дека оваа година рекоа дека нешто покасно ќе излезе.

Милан-Барса 1во полувреме

Милан-Барса 2ро полувреме

Шпанија-Германија

Spanish Leauge Fully Licensed in PES 2012 - Ronaldo New Coverstar?
rnaldo.jpg
Japanese site Famitsu today posted an interesting article about PES 2012, interesting not because of what's written in it or because of the pics - in the small text under the article we can find this interesting bit:
Producto oficial licenciado RFEF Campeonato Nacional de Liga BBVA Producto bajo Licencia Oficial de la LFP www.lfp.es
This sounds very much like we will see a fully licensed Spanish league again, after we only had a number of teams licensed the last few years.

On other hand, it appears very likely to see Cristiano Ronaldo re-appearing on the cover this year after Konami have lost Lionel Messi. Numerous posts on their facebook page telling us how great Ronaldo is are a strong indicator, we would say.

Да се надеваме дека пасовите нема да бидат ни од далеку слични како оние во 11та .

Јас сеуште чекам РЕЅ во кој ќе има игра со рака :)

Да се надеваме дека пасовите нема да бидат ни од далеку слични како оние во 11та .

Што е толку лошо во нив? Мене ми се најдоброто нешто што го имаат направено.

Такви „ситници“ има до утре да се набројуваат и пак ќе заборавиме некое. Има време за нив :)

Пасовите беа ОК. Имаше други работи кои беа никакви.
Како на пример, мој играч поминува покрај топка, ама никако да ми го селектира тој иако сум ја стиснал и 10 пати таа команда.
И да ги тргнат идиотските фаули, кои беа додадени во 2011 со новиот motion коа се бутаат.
Ми се има случено во нивни 16-ник, нафрлувам топка, мој играч скока во супермен стил да ја удри топката, ама ќе му отиде на противникот, овој ќе се навали и оп, фаул.

Еве нешто што ми иде на нерви, покрај обидите за ножички кои често се дешаваат и топката иде во публика....
Нешто што не смее да го има. Наместо убаво да ја шутне топката со нога, овој прави супермен стил, и ја промашува цела топка.

Џабе чекаш, во следниве 5 години нема шанса тоа во РЕЅ да дојди. Го ставија во FIFA 11 на конзоли па сите го исклучуваат пошто многу често се дешава, и многу е глупаво да имаш елемент во играта кој влијае на крајниот резултат а не може да биде контролиран или предвиден.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom