Припадник на полицијата претепал момче до смрт! - ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ПОЛИЦИСКАТА БРУТАЛНОСТ

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
Jas napisav zamo edna vistinita rabota a toa e ova,,Terroristot vo Oslo ne go pretepaa do smrt kako deteto Martin!-I zamislete reakcija kao ajde dosta ebate dosta dosagate, a toa e samo fact cist fact pa pred factite i bogovite molcat ova e nevideno, kaj ziveam jas i posle bori se, nit ti davaat da zamines nit ti davaat da rabotis ja ne znam vise!

Д

Дамјан_Amstaff

Гостин
Полицаецот не е КРИВ ,крива е жртвата бидејќи не можела да го издржи и истрпи ќотекот !!

Џабе е луѓе ,џабе се протести ,џабе револуција ,ни Бог ни ванземјанци не ни помагаат...

M

MrzaRules

Гостин
Зошто досега нема информации кога ќе има судење? Дали тој се наоѓа во притвор/затвор? Зошто ништо не знаеме? или и него ќе му одредат некоја минимална казна, кога ќе излезе од затвор веќе сите ќе заборавиме на ова. Има ли некој информации што се случува со убиецот?
можеби преминал во терористи и добил амнестија...:eek:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Полицаецот не е КРИВ ,крива е жртвата бидејќи не можела да го издржи и истрпи ќотекот !!

Џабе е луѓе ,џабе се протести ,џабе револуција ,ни Бог ни ванземјанци не ни помагаат...
Jeбал те џандарот тебе,како да го издржи ќотеќот кога го млател ненормално многу,го мавал на најкритичните места како бубрезите и главата и капак на се главата му ја трескал од метална клупа.
Не биди деген,па ни ти немало да го издржиш тој ќотеќ биди сигурен.

Zaptija Stojkov

Комунист
Член од
23 февруари 2010
Мислења
3.178
Поени од реакции
2.854
Kaзната за припадникот на тигрите треба да биде следна:

1. Да му се вадат ноктите со усвитени клешти (како на Мирче Ацев и Страшо Пинџур 1944 година)
2. Или пак со таа рака што го мавал Мартин Нешкоски треба да му биде кастрирана полека со тап нож
3. Или пак да му се гори раката во Фритеза со врело масло

Воопшто не треба да биде оправдано тоа што боледувал од пост воен синдром 2001 година, бидејќи гледал многу убиства...

Ако е така и јас да убијам некој човек треба да ми биде оправдано бидејќи многу сум читал воени Списанија Одбрана и дека сум го гледал Филмот Долина на Волците и сето тоа ми влијаело за да се пореметам...

Секој човек ако е така треба да има оправдување дека се пореметил во мозокот од нешто...

Д

Дамјан_Amstaff

Гостин
Jeбал те џандарот тебе,како да го издржи ќотеќот кога го млател ненормално многу,го мавал на најкритичните места како бубрезите и главата и капак на се главата му ја трескал од метална клупа.
Не биди деген,па ни ти немало да го издржиш тој ќотеќ биди сигурен.
Малку сарказам не може да препознаеш ? Зар ја будала сум и тоа навистина ќе го мислам ?

Ќе ти простам ,сепак си по тоа хулиганизмот како и да се вика тоа ,дикле си...

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Малку сарказам не може да препознаеш ? Зар ја будала сум и тоа навистина ќе го мислам ?

Ќе ти простам ,сепак си по тоа хулиганизмот како и да се вика тоа ,дикле си...
Не сум во тек со темава,па помислив дека си некој падобранец што дава поддршка на убијци дикле,извини ;)
Што те знам,може си мрднат некој ко одредени личности до пред некое време што му даваа поддршка на специјалецот убиец.

Eisenhorn

Lord Inquisitor
Член од
6 мај 2009
Мислења
4.097
Поени од реакции
9.412
Се знае ли кога ке биде судењето?

И ме интересира каде е во притвор полицаецот? Во Шутка?
--- надополнето: Aug 3, 2011 9:45 AM ---

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Од овде можат да го извлечат како невин?
Мислам дека ако докажат дека имал психичко пореметување (а ќе докажат) може да му ја намалат казната ама не сум сигурна, некој адвокат нека постира за посигурно :)
Работата е што да беше ова нормална држава одма ќе се кренеше народов и ќе префрлеше како тоа психички пореметено лице било вработено и тоа државно, ама кога ќе видиш дека уште има некои што го бранат масниов, се е јасно.

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Мислам дека ако докажат дека имал психичко пореметување (а ќе докажат) може да му ја намалат казната ама не сум сигурна, некој адвокат нека постира за посигурно :)
Работата е што да беше ова нормална држава одма ќе се кренеше народов и ќе префрлеше како тоа психички пореметено лице било вработено и тоа државно, ама кога ќе видиш дека уште има некои што го бранат масниов, се е јасно.
Помасовни протести, друго не знам што да кажам. А знаеме колку ќе имаат муда да излезат на улиците, кој татко му не го пуштал, кој се плаши да ја изгуби работата... до кога вака?

T

Tetro

Гостин
Зависи од тежината на делото.
Ако се докаже дека сторителот има психичко пореметување, не можат да го сместат во затвор, туку во друга установа.

Selekt3

Волшебник
Член од
3 август 2011
Мислења
254
Поени од реакции
45
Не никако протести.Ништо нема да направите со то протестите.РЕВОЛУЦИЈА му е мајката.Да го килниме Грујо.Па после Бранко по можност.НАРОДОТ Е МАК а НЕ Грујо

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom