Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
па кој менаџер е без титула 6 год овој венгер ја претера нека купувит одбрана зс не планирам цела сезона да се нервирам цела год а фабрегас и тие како него нека си фатат патот

Za da procitam informacii i noviteti sto se deshavaat vo vrska so Arsenal, zatoa sto tuka mora nekoj da gi stava a za da baram po net i nemm mnogu vreme....

Ili pak temava e nameneta za eksperti?

Ne mi smeta mislenje da dade nekoj tuku me nervira kako site znaat sto mu fali koj treba da dojde i slicno.....

НЕ ЗНАЕМЕ ! Даваме наше гледање на работите, и она што според мене, му фали на Арсенал.. Ниту некој наметнува мислење, ниту пак се прави ескперт, за мене си кажувам... Ако некој мисли погрешно, бурда...

Ако знаев што му фали, одев до Лондон на разговор со Венгер, вака, ќе си седам дома :D

main.php

:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
Еве ја ко најстручен од овој фан-клуб му предлагам на Венгер да земе една ваква и ко подмачкано цела сезона ќе ни иде :D

main.php

:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
Еве ја ко најстручен од овој фан-клуб му предлагам на Венгер да земе една ваква и ко подмачкано цела сезона ќе ни иде :D

Еј брат зашо бе сеа вака посабајлечки бре, уффф, ај сеа работи ....

Еј брат зашо бе сеа вака посабајлечки бре, уффф, ај сеа работи ....

Стварно не е фер вака, ама добро е малку да се изладиме и да го освежиме форумов со една ваква убавина:sneaky:, доста се расправаме само (y)

Why Fabregas will be part of the Arsenal team photo
Filed Under (Fabregas, The Team, Transfer Talk) by Gooner The Arsenal team photo for this season will be taken today (Thursday) and Cesc Fabregas will be in the picture as captain. There were suggestions that Arsenal may take two photo’s, one with Cesc and one without him and Van Persie as the captain. This speculation has been quashed and only one photo will be taken with Cesc in it. Why wouldn’t he be in it? He is still our captain after all and still an Arsenal player. Until Barcelona cough up the money we want for him, he has no choice but to still do what he would do as an Arsenal player.
I just hope that this whole Fabregas drama does not spoil our team. Already there has been too much said and done and as much as Wenger may deny it, this must have some kind of effect on the squad.
Fabregas resumed training this week following a hamstring injury and he is expected to make his first pre-season appearance in Saturday’s friendly against Benfica in Portugal.

Arsenal’s potential Play-Off opponents are Rubin Kazan, Udinese, Odense, Twente or FC Zürich.

И на 42 год сеуште ја тресе мрежата, Бергкамп дава гол на асистеција на ни помалу ни повеќе туку Руни

Еве го голот и на Овермарс

И на 42 год сеуште ја тресе мрежата, Бергкамп дава гол на асистеција на ни помалу ни повеќе туку Руни

ха у ова првото видео интересно е кој е 9ка а кој 10ка.

Аууууу јако.....

Среќен роденден Аршешавин и се најубаво

Ајт наздравје Бартли на позајмица у Ренџерс, СКилачи ќе го гледаме пак ако не купиме никој друг

Ајде да ни се падне добра ждрепка....Да ни се падне Одензе или Цирих......
--- надополнето: Aug 5, 2011 10:16 AM ---
Арсенал Удинезе....:eek: мораше најзаебанит да ни падне, али ако ќе ги решиме.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom