LOST

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    288

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Еден ден кога ќе почнам да бришам на темава ти ќе бидеш на убедливо прво место по број на избришани постови.

Јас за жал ќе бидам одма по тебе. :)

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Ио, ти текнува кога Дезмонд му рече на Чарли, ’’за да се спаси Клер со Ерон, ти мора да умреш’’, пошо нели он имал визија дека ако овој умре, тие двајцата на хеликоптер ке се спасат.

Чарли умре, ама Клер со бебето не се спасија.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Ио, ти текнува кога Дезмонд му рече на Чарли, ’’за да се спаси Клер со Ерон, ти мора да умреш’’, пошо нели он имал визија дека ако овој умре, тие двајцата на хеликоптер ке се спасат.

Чарли умре, ама Клер со бебето не се спасија.
:pos: :pos: :pos:

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Знам дека ти текнува одма, пошо омилена серија ти е таа. :D

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Или поинаку формулирано:
Знаеш кога не лажеа дека знаат што прават? :pos:

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Јас сигурен сум дека ова беше тоа што го имаа планирано. Не знам што чекаа луѓево, формула за подолг живот? Објаснување на мистерии? Каде се објаснуваат такви работи? Да не објаснил некој случајно зошто змејот пушта оган од устата? Хејтери су меџу нама!!!

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Најмногу ми е жал за оние шестмината во хелихоптерот што се спасија. Толку радост и весеље за на крај на шестата сезона да откријат дека се спасиле колку и другите :pos: Според продуцентите само Џек го знаел крајот уште пред почетокот на 6-та сезона, ваљда заради тоа не беше хистерично нервозен во истата :)

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Он рече дека знаел само како ке заврши, онаа финтава со камерата и окото, а не за приказната.

Сeријава требаше да биде подолга варијанта на филмовите:
, ама поради неочекуваниот интерес од публиката, воведоа многу други ситни работи кои мене лично ми беа многу интересни. Пример со time travel-от, и кога Хуго се обидувапе да ја пише скриптата за Војна на Ѕвездите ама со модификации :D

Ако случајно ги немаш видено филмовите, погоре, ај ке ги ставам во спојлери ама не знам како хинт да ти дадам за да ги гледаш, зошто што и да кажам ќе сфатиш одма како ќе заврши филмот - исто и како крајот на 6 сезона. :D
Не можам и актери да ти кажам, затоа ќе го најдеш и ќе знаеш за крајот одма...

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Он рече дека знаел само како ке заврши, онаа финтава со камерата и окото, а не за приказната.

Сeријава требаше да биде подолга варијанта на филмовите:
, ама поради неочекуваниот интерес од публиката, воведоа многу други ситни работи кои мене лично ми беа многу интересни. Пример со time travel-от, и кога Хуго се обидувапе да ја пише скриптата за Војна на Ѕвездите ама со модификации :D

Ако случајно ги немаш видено филмовите, погоре, ај ке ги ставам во спојлери ама не знам како хинт да ти дадам за да ги гледаш, зошто што и да кажам ќе сфатиш одма како ќе заврши филмот - исто и како крајот на 6 сезона. :D
Не можам и актери да ти кажам, затоа ќе го најдеш и ќе знаеш за крајот одма...
Гледани ми се, Jacob да, a Passengers уствари излезе кога LOST беше во 4 сезона. Passengers е Sixth Sense и The Others варијација... Иначе јас гледам се што е со Anne Hathaway :)

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Е Лост... Колку се имам нервирано со серијава.. Ама не жалам ни за една минута што ја имам гледано ни пак за секој 1 МБ шо имам симнувано.

Kajgana Shop

На врв Bottom