Најдобар стоперски тандем

Член од
1 март 2009
Мислења
8.633
Поени од реакции
10.353
Пујол и Пике според мене

Пике понекогаш знај да прави киксови, но тоа е најчесто ко ќе игра во тандем со абидал или милито

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Гледам никој не ги пишал Лусио -- Самуел,најдобрата одбрана за сезона 2009та-2010та.. И двајцата се високи,силни играчи,супер играат со глава што ги прави еден од најтешките одбранбени тандеми.Лани Самуел имаше повреди така да ретко играа заедно со бразилецов.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Гледам никој не ги пишал Лусио -- Самуел,најдобрата одбрана за сезона 2009та-2010та.. И двајцата се високи,силни играчи,супер играат со глава што ги прави еден од најтешките одбранбени тандеми.Лани Самуел имаше повреди така да ретко играа заедно со бразилецов.
за мене моментално кога се во топ форма и кога се здрави нема подобри од Лусио и Самуел..не дека навивам за Интер туку ако размислете малце на фудбалски начин овие двајца горила не само што се физички супериорни туку исто така се доволно агилни за нивните години да стигнат да покријат секаде и плус и двајцата се како часовници со оффсајд стапиците и перфектно се разбираат меѓу себе..тука некаде се и Видич со Фердинант само што србинот го сметам малце за психички лабилен фудбалер и можи да направи глупост во секој момент(србин јбг)...моментално нема пдообри од овие(тоа што вие си ги спомнувате од вашите клубови е друга работа)..!
;)

Rikal

Тој е тој: Специјалниот
Член од
18 септември 2010
Мислења
363
Поени од реакции
23
Карваљо-Тери Сеа ове може малце пристрасно од моја страна али кој и да е ќе признае дека и двајцата пружија неколку фантастични сезони.

Член од
5 октомври 2010
Мислења
976
Поени од реакции
308
Според мене Невен Суботиќ и Мат Хамлс од Борусија Дортмунд.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
За мене најдобар стоперски тандем изминатава деценија беше ... Лусио - Самуел ..

Freddy Krueger

The Dream Master
Член од
18 март 2009
Мислења
2.236
Поени од реакции
2.028
Карваљо-Тери Сеа ове може малце пристрасно од моја страна али кој и да е ќе признае дека и двајцата пружија неколку фантастични сезони.
тандем на минатата деценија дефинитивно,неминливи беа со мурињо !!!

Kajgana Shop

На врв Bottom