Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
13 септември 2010
Мислења
114
Поени од реакции
2
Сакам да го гледам Crazy, stupid love. Може некој да пише каде да го гледам на нет free online? Плссссссссссс :)

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Oд корејски го гледав Host.Нешто во фазон со чудовиште и неуспешен експеримент,така мислам дека беше(одамна го имам гледано).Не ми се бендиса многу многу.За Oldboy ќе ја читам мангата,па тек филмот ќе го гледам.
--- надополнето: Aug 2, 2011 4:28 PM ---
Сакам да го гледам Crazy, stupid love. Може некој да пише каде да го гледам на нет free online? Плссссссссссс :)
Боље симни го.

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Уве Бол се враќа!!!!!!

Како одговор на Тарантиновиот "Inglorious basterds" Уве за првпат снима филм за Втората светска војна каде наместо копилиња,ќе гледаме како еден голем дебел,ама секси женски вампир ги крши нацистите од мавање-додека гнете сендвич колку пола рака.

T

Tetro

Гостин
Уве Бол се враќа!!!!!!

Како одговор на Тарантиновиот "Inglorious basterds" Уве за првпат снима филм за Втората светска војна каде наместо копилиња,ќе гледаме како еден голем дебел,ама секси женски вампир ги крши нацистите од мавање-додека гнете сендвич колку пола рака.
За малку ќе помислев дека е нешто сериозно... ама после изгледаниот трејлер, викам НЕ.
Глупост по приказната за Крвавата Рајна... поглупо и за тие кои ги немаат играно игрите со исти наслов.

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Нема да биде смешен филмот, ќе биде meh.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.743
Поени од реакции
27.741
од crazy stupid love сеуште нема никаква снимка
би требало за некој ден да има кино снимка а у

Член од
18 јули 2008
Мислења
479
Поени од реакции
140
Знае некој од каде можам да го слегнам филмот The Gambler од Kenny rogers (сите делови),го најдов само првиот дел на замунда а останатите не успеав....(не најдов тема за барање торенти па затоа прашав овде)

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.404
Поени од реакции
25.269
Се мислев да се отвори некоја "сеирџиска" тема на нашиов подфорум и наместо во ЧДА да се соберат сите movie geek хардкор шеги на едно место ама не знам како да ја склопам а и плус може да се створи непрегледност, некој поинаку да ја сфати. Ако имате некаква идеја слободно. На ова мислам, и на минатата слика што ја постирав една страна наназад.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.404
Поени од реакции
25.269
Movie geeks хумор?
How to break bad news to a movie geek. Само дадов пример.
Иначе тоа го практикува Кевин Смит во Clerks. Милион референци, гледај ја сценава не е никаков спојлер.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.681
Поени од реакции
34.172
:pos: педер.

Кога да ти ја хејтам Борновата триологија?

Kajgana Shop

На врв Bottom