Жена - молер? - Што мислите за оваа професија?

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Добра професија, плус нефискализирана, но...знам само за МОЛЕРИ,на МОЛЕРКА се уште несум имала можност да наидам, а желбата ми е огромна за тоа да биде мојот иден животен правец . Што мислите вие???
Не се заебавај..мислиш молер е лесно да бидеш..:P Напорна работа е доста,раце и нозе ќе ти окапат дур офарбаш,не е за женско таа работа

С

сашенко

Гостин
Не се заебавај..мислиш молер е лесно да бидеш..:P Напорна работа е доста,раце и нозе ќе ти окапат дур офарбаш,не е за женско таа работа
Има силни женски, да не ги потценуваме.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.481
Поени од реакции
7.961
Прво што ми падна на памет за темава.... Благица Павловска

Сепак, пробај, ништо нема да те чини.
Само гледај со тек на време да еволуираш во дизајнер на ексклузивни ентериери, цртање по ѕидови и слично.

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
Прво што ми падна на памет за темава.... Благица Павловска
Сепак, пробај, ништо нема да те чини.
Само гледај со тек на време да еволуираш во дизајнер на ексклузивни ентериери, цртање по ѕидови и слично.
хахаха, а бре Тончи кај ти текна на оваа :pos: подрумот не би и го дал да го молерисува o_O
да не знаеш некој САЛАМ - кога веќе спомна цртање на ѕид ?

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.481
Поени од реакции
7.961
На Благица ми текна, кога зафркавав една другарка, сама удри четка на нејзиниот стан. Е сеа, другаркава е рамна ко даска, па ја зафркавав со фотографиите од Благица :p

За цртање по ѕидови, за жал не можам да ти помогнам.

П

Пепси_

Гостин
Секси е ја би те викнал под услов да кречеш убаво ако не (ќе работиш и 3та смена) :icon_mrgr:

Член од
24 јуни 2011
Мислења
224
Поени од реакции
159
Секоја работа којашто можеш да ја најдеш е добредојдена за оние кои бараат работа.
Ама сигурна си дека тоа сакаш да го работи целиот свој живот?
Јеппп. Се додека ќе имам сила да држам тоа валакот. :love:
--- надополнето: Aug 2, 2011 9:23 PM ---
21 век сме, нема поделби на машки и женски професии. Слободно работи си како молер, ама тоа да ти биде животен правец? Нема да целиш на нешто поголемо? Привремено ок, ама животен правец?
:)Е моја драга пријателке, целев и ја кон нешто поголемо, ам животот ми се посери у тоа амбициите. Затоа сега ќе бидам Молер, со диплома на....економист.:eek: Ам ко ке размислам подобро, као сум се нашла у молеризмот, не верувам дека би се нашла у било која друга професија.:D

Ljupco Meljata

AJFON ILI ANDROID you choose
Член од
11 ноември 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
475
Жена е нешто што иде пред бракот па после смрта така ли беше.............

Она може да работи ама ноктите мора да ги лакира па ќе заборави докај е бојата а може ќе се предомисли од РОЗОВА НА ЦРВЕНА .

Се шалам ќе го ВАРОСА ама ПИШМАН ќе остани хахахаххаха

Член од
24 јуни 2011
Мислења
224
Поени од реакции
159
Жена е нешто што иде пред бракот па после смрта така ли ебеше.............

Она може да работи ама ноктите мора да ги лакира па ќе заборави докај е бојата а може ќе се предомисли од РОЗОВА НА ЦРВЕНА .
Шовинист.:P

Член од
11 мај 2010
Мислења
2.952
Поени од реакции
718
Добра професија, плус нефискализирана, но...знам само за МОЛЕРИ,на МОЛЕРКА се уште несум имала можност да наидам, а желбата ми е огромна за тоа да биде мојот иден животен правец . Што мислите вие???
успехот на твојата работа многу зависи од твојот личен избор на работната униформа... ако имаш долга униформа, ке имаш краток успех... и обратно.. кратка униформа ке има успех на дооооолги стази:vozbud:.... шала на страна, ако одлучиш стварно ова да го работиш, најди си и колешка и ме имаш мене... ауффф.... како клиент мислев се рабира... оф лелелеееее... сакам да кажам како човек кај кого ке може да кречиш... упс... абе види бре колку ни е двосмислен јазикот... ај се разбравме нели...???

Strenght

Never Give Up!!
Член од
24 април 2010
Мислења
2.516
Поени од реакции
1.824
Што сакаш тоа работиси не гледај што другите ќе ти кажат..

Kajgana Shop

На врв Bottom