Стана дедо на 29 години!

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
Шем Дејвис стана најмладиот дедо во Велика Британија. Внуката Грејси, ја роди, неговата 14 годишна ќерка Тиа.

Шем и неговата екс девојка, 30 годишната Кели Џон ја добија својата ќерка Тиа на нивни 15 години. Сега, нивната ќерка тргна по стапките на родителите и со своето 15 годишно момче ја добија Грејси.

“Пресреќен сум кога ја гледам Грејси и знам дека Тиа ќе биде прекрасна мајка. На почетокот не бев среќен со фактот дека таа е трудна, но тоа брзо ми пројде.“- изјави младиот дедо.

Ова семејство придонесе за забуни помеѓу медицинскиот персонал, кои не знаеја кој е татко, а кој дедо.

WTF? кај отиде светов бе леле ќе се убијам.....................

Jack Nolan

Сите сме луѓе, но ретко кој е човек!
Член од
31 јули 2011
Мислења
1.587
Поени од реакции
1.506
Цурава изгледа како да има 20 и кусур а и ако има 15 ме интересира како ќе го гледа детето тоа пак nа 13 ќе роди ќеркаму на 10 и така :pos:

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Нека се е*е другпат без кондом,може близнаци ке роди

Sassy

sultan instead of the sultan
Член од
5 ноември 2008
Мислења
329
Поени од реакции
72
Круша под круша паѓа, таа на колку родила што мислите. Баш ме интересира на колку ќе стане прабаба. Сигурно на 45. До 70-80 ако ги доживее можи и чукун-чукун баба и дедо ке станат. Свашта има по светот!

Agent014

F.U.B.A.R.
Член од
26 октомври 2010
Мислења
379
Поени од реакции
147
Бог да чува , оваа уше средно не завршила , дете има ... ама запазете го сватот со "шините" на забите :D
--- надополнето: Aug 1, 2011 7:37 PM ---
Бог да чува , оваа уше средно не завршила , дете има ... ама запазете го сватот со "шините" на забите :D

G

galaxy

Гостин
In England and Wales, sex education is not compulsory in schools as parents can refuse to let their children take part in the lessons. Britain has one of the highest teenage pregnancy rates in Europe[31] and sex education is a heated issue in government and media reports.
А да не ја заборавиме и религијата која е против кондоми.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.948
Во планините било нормално вакво нешто. Кај ромите сеуште е нормално.

Член од
28 јуни 2011
Мислења
414
Поени од реакции
163
Браво за фамилијата. :D Само напред :D

THE_CHOSEN_ONE

1903-2012
Член од
13 август 2007
Мислења
3.724
Поени од реакции
1.333
Британците се котат дабетер од индиците се, затоа ги има толку многу, распослани по сите меридијани

Член од
23 јули 2011
Мислења
129
Поени од реакции
18
Британците се котат дабетер од индиците се, затоа ги има толку многу, распослани по сите меридијани
Тоа е -.- Требало да се изебе на 5 години досега 10 деца ќе имаше -.-

Kajgana Shop

На врв Bottom