Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
31ви ЈУЛИ:

Што велат весниците до крајот на преодниот рок само на superpremierleague.blog.mk. Дневните шпекулации и трансфер вести на едно место.
DAILY STAR SUNDAY
• Дејвид Бекам прифатил да биде дел од сензационалниот тим на Свен Геран Ериксон во Лестер Сити.
• Селтик се обидуваат да стигнат до позајмница на Крег Белами.
• Интер доби одговор дека можат да го добијат Карлос Тевез само за 50 милиони фунти.
• Милан се поврзува со 35 милионска понуда за Цеск Фабгреас.
• Арсен Венгер е предупреден да го заборави Еден Хазард, кој е негова трансфер цел.
• Напаѓачот од Коста Рика, Џоел Кембел е блиску до 1 милионски трансфер во Арсенал.
• Болтон им препорача на заинтересираните клубови да достават понуди или пак да се повлечат од трката за играчот.
• Манчестер Сити и Стоук се алармирани откако застанаа преговорите за нов договор помеѓу Болтон и Јуси Јаскелаинен.
• Три клубови од ПЛ го посакуваат Стипен Кар од Бирмингем.
• Играчот на Ливерпул, Том Инс ќе потпише со Блекпул во неделата која доаѓа.
• Напаѓачот на Мидлзбро, Лирој Лита ќе замине на лекарски прегледи кај Свонси.
• Тотенхем го следи напаѓачот на Рома, Мирко Вучиниќ.
THE PEOPLE
• Диего Форлан му препорачај на Агуеро: Tи требаше да преминеш во Челзи.
• Џермејн Дефо ќе се обиде да биде позајмен доколку новата сезона ја започне на клупата за резерви.
• Кака најверојатно ќе му биде понуден на Челзи.
• Ливерпул го зголеми интересот за Хосе Енрике.
• Хари Реднап е подготвен да го понуди Питер Крауч во замена за Боби Замора.
• Вест Хем го ангажираше Џејлојд Самуел кој беше отпуштен од Болтон.
• Микел Артета ќе добие шанса да се врати во Шпанија во редовите на Виљареал.
• Овен Којл се надева дека ќе го врати Даниел Стариџ на Рибок стадионот.
• Астон Вила се обидува да ја добие битката со КПР за Диџеј Кембел.
• Сандерлен посакува до го врати Адам Џонсон од Манчестер Сити во својот роден град.
SUNDAY MIRROR
• Kарлос Тевез оваа недела ќе се врати во Манчестер Сити.
• Тотенхем ја разгледува можнсота за понуда до Миралем Пјаниќ од Лион.
THE MAIL ON SUNDAY
• Кариерата на Френк Лампард како прв избор во репрезентацијата за средниот ред се чини дека е завршена.
SUNDAY EXPRESS
• Сандерленд планира двоен ангажман на Адам Џонсон и Крег Белами од Манчестер Сити.
• Шест клубови се заинтересирани за Овен Харгривс, меѓутоа најпрво тој треба да докаже дека неговиот фитнес е добар.
• Евертон го посакува Крис Самба од Блекбурн за замена на Фил Јагиелка доколку замине во Арсенал.
•Димитар Бербтов е цел на Малага.
--- надополнето: Jul 31, 2011 1:04 PM ---
CLASSIC TEAM PHOTOS: LIVERPOOL, MAN UNITED, ARSENAL, CHELSEA, EVERTON, LEEDS, NEWCASTLE, SUNDERLAND, QPR AND MORE

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Како беше тоа, Балотели бил ретарда, не можел да даде гол 1 на 1, никад немало да биде од него добар играч ?

БАМ .. со глава ! ♥

• Ми се допаѓа
Reactions: Al.

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Како беше тоа, Балотели бил ретарда, не можел да даде гол 1 на 1, никад немало да биде од него добар играч ?

БАМ .. со глава ! ♥
Човекот е свиња на карактер, џабе му е талент кога не знае да се понаша. Колку и да е добар сите го знаат по неговите глупости.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.811
Поени од реакции
11.429
Плава армија, знаев дека си за сити одамна, ама ова е веќе издржан факт :icon_mrgr:

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
И јас сум за Сити бе :icon_lol::icon_lol: Омилен тим ми се одамна,ги засакав од фудбал менаџер 08 :icon_mrgr:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Плава армија, знаев дека си за сити одамна, ама ова е веќе издржан факт :icon_mrgr:
А шо ти е толку битно за кој сум јас ? Ти мењава нешто тебе у животот ??
И за Бирмингем сум и за Евертон и за Ренџерс, дај кажи уште некој ''син'' тим ...

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.739
Поени од реакции
43.865
А шо ти е толку битно за кој сум јас ? Ти мењава нешто тебе у животот ??
И за Бирмингем сум и за Евертон и за Ренџерс, дај кажи уште некој ''син'' тим ...

Иначе.... Мене ме мрзи да пишам опширно мислење посебно за секоја екипа.. Само ќе кажам оти според мене Манчестер се фаворити за освојување на титулата оваа сезона.. Исто така очекувам од Ливерпул супер сезона и здравје од наредната повторно да се вратат во ЛШ.. За титула мислам дека тешко може да освојат, но дека ќе бидат многу поконкурентни од претходните 2 сезони, тоа е сигурно.. Сити исто така, би требало да направат некој проблем.. Ќе видиме Агуеро како ќе се покаже.. А и дали ќе остане плачкото Тевез.. Арсенал и Челзи, мислам дека ако сакат да бидат поконкурентни треба да земат барем еден салам фудбалер.. На Челзи им треба плејмејкер, Арсенал некој што ќе ја држи одбраната.. Исто така сакам и помалите екипи да изиграт добри партии со фаворитите и да гледаме добар фудбал.. Руни очекувам да биде најдобар стрелец сезонава..

П.С. Кладби ќе има или...? :):)

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.811
Поени од реакции
11.429
Обожавам да нервирам мали деца, многу јаки фаци прават :icon_lol:

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Што велат весниците до крајот на преодниот рок само на superpremierleague.blog.mk. Дневните шпекулации и трансфер вести на едно место.
THE SUN
• Првите луѓе на ФА посакуваат Хари Реднап да биде следниот селектор на Англија.
• Вејн Ратклиџ од денеска ќе биде најплатениот фудбалер во тимот на Свонси.
• Блекбурн се блиску до ангажман на Дејвид Гудвил за 2.8 милиони фунти.
• Болтон го посакува играчот на Манчестер Сити, Владими Вајс на позајмница.
• Болтон ќе достави трета понуда за Симон Вукчевиќ од Спортинг Лисабон.
• Стоук планира ангажман вреден 2 милиони фунти за фудбалерот од Јужна Кореја Бо Кјунг Ким.
• Менаџерот на Њукасл, Алан Пардју е подготвен силно да притисне во трката за Мевлут Ердинч од ПСЖ.
DAILY MAIL
• Челзи планира нова понуда за Лука Модриќ.
• Џо Ледли се надева дека Крег Белами ќе му се придружи во Селтик.
• Менаџерот на КПР, Нил Ворнок најверојатно ќе добие 10 милиони фунти за нови фудбалери.
• Дејвид Гудвил денеска ќе има прегледи кај Блекбурн.
• Арсенал планира изненадувачки ангажман за Мет Џарвис од Вулвс.
• Свонси се очекува утре да ги комплетира трансферите на Лирој Лита и Вејн Ратклиџ.
• Јувентус е последен клуб кој се споменува како заинтересиран за Алекс од Челзи.
DAILY MIRROR
• Весли Снајдер ја остави вратата отворена за премин во Манчестер Јунајтед.
• Даниел Стариџ оваа сезона ќе остане во Челзи и нема да биде продаден ниту позајмуван.
• Блекбурн триумфираа во трката за Дејвид Гудвил.
• Роман Абрамович ќе достави трета понуда за услугите на Лука Модриќ оваа недела.
• Од Барселона посакуваат Цеск Фабрегас самиот да си го плати делот кој ’Каталонците’ не се подготвени да го понудат.
DAILY STAR
• Роберто Манчини пружил зелено светло за реализирање на трансферот на Крег Белами во Селтик.
•Фабио Капело вети дека ќе ја одведи Англија до слава на ЕВРО 2012.

В

Вори

Гостин
Што сте се нафрлиле на Blue Army што ги симпатиша Сити,кога тој apidrone или како и да беше,навива за Манчестер и за уште 43 други тимови.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom