Micei International продавницата за оружје, до Јосип Броз гимназијата, наспроти Piacca Liberta.Каде има такви во скопје,било какви немора оргинал да се?Mr.Deni напиша: ↑
Ај ако може некој да ми помогне кај да најдам од тие американските воени плочки што се носат како ланче со име презиме што ги има по филмови знаете на што мислам Ама да се квалитет дека на многу места сум нашол такви ама фалц и кожата од квалитетот на материјалот на ланчето ме чеша и пече така да сакам да најдам навистина квалитетни :wink:
е благодарам многу!Micei International продавницата за оружје, до Јосип Броз гимназијата, наспроти Piacca Liberta.
Пред неколку години беа 350 денари за пар, имаат машина па можат да ти напишат што сакаш на плочките.
во супер провери?xdКаде можам во Скопје да најдам кондоми со вкус на чоколадо ? Или било каков вкус. И цена ако може да ми кажете.
Фала
Најефтино, и најповолно е Moneygram. Дури не треба да имаш сметка во банката. Може во Unibank и во TTKКои се начините за префрлање на пари од странство на сметка во наша банка?
Супер ? Кај/што е тоа ?во супер провери?xd
хахахахаха било кој супер маркет изглеаСупер ? Кај/што е тоа ?
Еми ако мисли на тоа, немам видено - имаат само Durex Performa, Jeans , Ребраст , Love и уше еден/два шо не се со вкус.хахахахаха било кој супер маркет изглеа
Тогаш обрати се кај експертине, валијант или либидо може имаат или знаат како да дојдеш до тоа што ти треба или барем ќе те разубедат за нешто подоброЕми ако мисли на тоа, немам видено - имаат само Durex Performa, Jeans , Ребраст , Love и уше еден/два шо не се со вкус.
Со вкус немам видено кај нас а ми треба .
Во аптека да прашаш? Такво за гризење за вежбање запчиња не се купува од секаде, не е секоја гума за бебенце.Каде да купам во околината на карпош 2-3-4 (незнам како се вика ке се обидам да објаснам Бебињата што го гризаат кога им искачаат заби И колку пари е од прилика ?
Ако си од скопје, јас знам само за на бит-пазар, една тезга на бит-пазар. има од топки за билијард до полни жетони за флипери. Не знам да ти објаснам кај точно се наоѓа тезгата али да прашаш на некоја тезга кај се продаваат топки за билијард, стрелки за пикадо, штека за билијард или слични работи, ќе те упатат баш на таа тезга.Да не знае некој каде се продаваат топки за билијард или pool ?
Ми треба само една ??