- Член од
- 21 ноември 2005
- Мислења
- 5.217
- Поени од реакции
- 941
Фактички, на секому му излегува својот профил на Google.Сигурен си дека точно си копирал?Пишува дека си машко а се појавува профил од женско т.е се појавува профилот на тој што ке кликне.
Фактички, на секому му излегува својот профил на Google.Сигурен си дека точно си копирал?Пишува дека си машко а се појавува профил од женско т.е се појавува профилот на тој што ке кликне.
Да, си го едитирав постот погледни погореФактички, на секому му излегува својот профил на Google.
Да ти кажам право појма неам кој линк требит да го копирам за да можам да се изрекламирам на Кајгана.Сигурен си дека точно си копирал?Пишува дека си машко а се појавува профил од женско т.е се појавува профилот на тој што ке кликне.Види во погорен пост како би требало да изгледа линк од твојот профи, со броеви а не вака..
да се надеваме. Се` друго одлично функционира^ Само една „мана“, морате да отворите фејсбук за пораки и фејсбук чат. Ај можи со нареден апдејт и то ќе го средат.
И што сега е финтава со рускава теорија ајде уозбилете малце на темава.
Испратено, фала и на тебеГо избришав првиот профил пошто ми беше врзан со работниот мејл!
Ае сеа некој нека ме угосте со поканичка!
rade.pizza@gmail.com
Фала ви одпозади!
Во право си за круговите, но Гугл неможе да биде сериозен конкурент затоа што самиот изглед е ископиран од ФБ, а и ФБ е добар ако знаеш да го користиш и зависи какви имаш у пријатели, според мене никад нема да биде како ФБ, добар е, мене ми се допаѓа но далеку е од ФБ, башка тие секој ден воведуваат апдејти со нови измени и подобрувања, сега има и акција по 500 долари месечно доколку некој открие грешка на ФБ.Системот за менаџирање на пријателите и за споделување кој што да види тоест "круговите" е голема предност.
Фејсбук е преполн со луѓе со кои што не можеш да го споделиш тоа што сакаш, колеги, шефови, професори, роднини и слично
А подесувањето за кој што да гледа е многу покомплицирано.
Гугл+ за некое време ќе стане посериозен конкурент, еве ја таа првична фама помина. Сепак Фб е доста голем и очигледно ги поправа своите грешки. АМа па премногу сељандри од цел свет има затоа е и број 1...така е секаде