Google+

• Креатор на темата Грејвдигер
  • Време на започнување
Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.217
Поени од реакции
941
Сигурен си дека точно си копирал?Пишува дека си машко а се појавува профил од женско т.е се појавува профилот на тој што ке кликне.
Фактички, на секому му излегува својот профил на Google.

F

FuckYouAll

Гостин
Сигурен си дека точно си копирал?Пишува дека си машко а се појавува профил од женско т.е се појавува профилот на тој што ке кликне.Види во погорен пост како би требало да изгледа линк од твојот профи, со броеви а не вака..
Да ти кажам право појма неам кој линк требит да го копирам за да можам да се изрекламирам на Кајгана. :pos:

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
http://startgoogleplus.com/

Со чудово имате се во едно. Твитер, фејсбук и Гугл+ од почетната страна на, се разбира, Гугл+. Сите стримови, статуси твитови на почетната страна, имате опција вашите споделувањада ги направите на Г+ и фејсбук, Г+ и твитер, како што сакате. Горе десно си имате нотификации од фејсбук, твитер, лево горе имате Gmail директен inbox, и чудово функционира беспрекорно, отсега не морате посебно да отварате гугл+, фејсбук, твитер, туку од една страна правите се.

Инаку ова е екстензија за гугл хром и фајрфокс корисници. Кажете импресии...

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
^ Само една „мана“, морате да отворите фејсбук за пораки и фејсбук чат. Ај можи со нареден апдејт и то ќе го средат. :)

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Го избришав првиот профил пошто ми беше врзан со работниот мејл!

Ае сеа некој нека ме угосте со поканичка!

rade.pizza@gmail.com

Фала ви одпозади!:D

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Системот за менаџирање на пријателите и за споделување кој што да види тоест "круговите" е голема предност.
Фејсбук е преполн со луѓе со кои што не можеш да го споделиш тоа што сакаш, колеги, шефови, професори, роднини и слично :)
А подесувањето за кој што да гледа е многу покомплицирано.

Гугл+ за некое време ќе стане посериозен конкурент, еве ја таа првична фама помина. Сепак Фб е доста голем и очигледно ги поправа своите грешки. АМа па премногу сељандри од цел свет има затоа е и број 1...така е секаде :(

A

Auditore

Гостин
Системот за менаџирање на пријателите и за споделување кој што да види тоест "круговите" е голема предност.
Фејсбук е преполн со луѓе со кои што не можеш да го споделиш тоа што сакаш, колеги, шефови, професори, роднини и слично :)
А подесувањето за кој што да гледа е многу покомплицирано.

Гугл+ за некое време ќе стане посериозен конкурент, еве ја таа првична фама помина. Сепак Фб е доста голем и очигледно ги поправа своите грешки. АМа па премногу сељандри од цел свет има затоа е и број 1...така е секаде :(
Во право си за круговите, но Гугл неможе да биде сериозен конкурент затоа што самиот изглед е ископиран од ФБ, а и ФБ е добар ако знаеш да го користиш и зависи какви имаш у пријатели, според мене никад нема да биде како ФБ, добар е, мене ми се допаѓа но далеку е од ФБ, башка тие секој ден воведуваат апдејти со нови измени и подобрувања, сега има и акција по 500 долари месечно доколку некој открие грешка на ФБ.

tha CaspeR

NV.mk
Член од
1 мај 2006
Мислења
1.508
Поени од реакции
162
G+ е само лоша копија на фб. Како и милион пати претходно гугл потфрлија правејќи нешто "ново" и "револуционерно". Фб беше ново на времето, г+ не е.

Sent from my iPhone

Kajgana Shop

На врв Bottom