Google+

• Креатор на темата Креатор на темата Грејвдигер
  • Време на започнување Време на започнување
Вака да прашам бидејќи не сум информиран,а имам профил на чудово,како се бараат пријатели ?

Ај кој може да ми пушти покана нека ми пише ПП да му дадам мејл... :cool:

ајде и мене еден инвајт ако може karashejtan@gmail.com
Ти пратив.
--- надополнето: Jul 21, 2011 3:08 AM ---
Ај кој може да ми пушти покана нека ми пише ПП да му дадам мејл... :cool:
Пиши пп да ти пратам и тебе :D
--- надополнето: Jul 21, 2011 3:13 AM ---
Вака да прашам бидејќи не сум информиран,а имам профил на чудово,како се бараат пријатели ?
Како се бараат? Има исто како на ФБ најгоре за побарување..пишуваш име-презиме и ти излегува тоа што ќе ги најде а ако нема ништо пишува нешто to fınd out more и ти отвара google seaarch :)

20 milioni korisnici za nepoln mesec nesto sto twitter i fb go postignale za poveke od godina dena pise po statistikive

20 milioni korisnici za nepoln mesec nesto sto twitter i fb go postignale za poveke od godina dena pise po statistikive

google1311436762.png

Брзиов раст се должи на брендот поставен од претходните услуги, не на квалитетот на самата услуга.
Ама ете веќе нагло растот почнува да се намалува. Видоа што е и толку.

Само најинтересното. Гугл пушта нешто корисно како Wave, по еден месец пропаѓа. Гугл пушта нешто релативно бескорисно со функционалност која е целосно покриена од конкуренцијата и оп одма сите да видат.
Сибиш народот.

Веројатно слично ќе се случи и некој друг голем бренд да пушти ваков производ и да го нарече „друштвена мрежа“.

Нека пише некој да му пратам ПП. :)

Код:
https://plus.google.com/109612805130238872251/posts
Ете го и мојот профил :)

https://plus.google.com/me/posts?tab=XX

Ако го копирав линкот од кај шо требит ќе се појавам јас. :ROFLMAO:
Сигурен си дека точно си копирал?Пишува дека си машко а се појавува профил од женско т.е се појавува профилот на тој што ке кликне.Види во погорен пост како би требало да изгледа линк од твојот профи, со броеви а не вака..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom