Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Обертан и Анри се многу слични у тоа тилот. Некад си помислуем дека ист татко ги праел :pos:
Можно е само овој нашиот не ни 10 % од тоа што беше Анри кога играше за Арсенал се надевам дека оваа сезона ќе ме демантира марсовецот

Берба во Вашингтон

2551508934.jpg

Колку е искулирано човечево не е можно :pos:

Хепи б'рдеј Мајкл Керик, колку и да ме нервира понекогаш, човекот игра секогаш со срце и едноставно без него не е ист средниот ред.. со среќа понатаму Мајки.. :)

Ај среќен нека му е роденденот на Керик иако некош од контакт ме вади xD

Вчера го прашав Енди Митен што мисли дали САФ ќе го зеде Снајдер но одговорот ми беше познат :) Ништо неможеш да знаеш со него, стално блефира :)

најлудиот момент на натпреварот :pos:

Вчера го прашав Енди Митен што мисли дали САФ ќе го зеде Снајдер но одговорот ми беше познат :) Ништо неможеш да знаеш со него, стално блефира :)

најлудиот момент на натпреварот :pos:

Судијава земал часови од Нани :) Него кај е Аце бе, да не го заборави на стадион? :icon_mrgr:

Берба во Вашингтон

2551508934.jpg

Колку е искулирано човечево не е можно :pos:
Хахахаха ... Абе овој да не е Црногорец ? И на терен колку што трча ме буни некогаш дали е од Бугарија или Црна Гора ... Поголема флегма немам видено :)

Еве го Енди за тие што не им е познат http://twitter.com/#!/AndyMitten
--- надополнето: Jul 29, 2011 1:50 AM ---
Хахахаха ... Абе овој да не е Црногорец ? И на терен колку што трча ме буни некогаш дали е од Бугарија или Црна Гора ... Поголема флегма немам видено :)

Не е флегма туку таков му е стилот, 3283921839021 пати иам кажано, дрибла и навлекува фудбалери околу него за да ослободи простор за другите и да подаде :)) Кога треба трча и те како, погледни го голот што си го направи сам против Блекбурн ќе видиш што зборам :)

Еве го Енди за тие што не им е познат http://twitter.com/#!/AndyMitten
--- надополнето: Jul 29, 2011 1:50 AM ---

Не е флегма туку таков му е стилот, 3283921839021 пати иам кажано, дрибла и навлекува фудбалери околу него за да ослободи простор за другите и да подаде :)) Кога треба трча и те како, погледни го голот што си го направи сам против Блекбурн ќе видиш што зборам :)
Те сфаќам , и сега акцијава за голот на Андерсон и за неговиот гол трчаше против МЛС ѕвездите ... Само и на изглед ми е таков некако како флегма човек . И головите што ги дава повеќето од втора среќа . Добро е сепак само нека дава голови он ако треба и од десета среќа , нека победува Манчестер и се ќе биде добро . :)

Те сфаќам , и сега акцијава за голот на Андерсон и за неговиот гол трчаше против МЛС ѕвездите ... Само и на изглед ми е таков некако како флегма човек . И головите што ги дава повеќето од втора среќа . Добро е сепак само нека дава голови он ако треба и од десета среќа , нека победува Манчестер и се ќе биде добро . :)

Добро, тоа што си е влезен во филм дека е Дон Вито Корлеоне во The Godfather е друго :))))))))))))))))

Судијава земал часови од Нани :) Него кај е Аце бе, да не го заборави на стадион? :icon_mrgr:
Хахах тука сум, ве демнам сите :icon_mrgr:

Ај и јас да надополнам нешто за натпреварот.
Очигледно е дека Јенките се назад со традицијата за фудбал од Европа, атмосферата околу стадионот почна да се прави некаде 5-6 саатот, ние двајцата како будали бевме таму уште од 12 саатот :D Изгледавме се како се спрема. За цела среќа запознавме добри фанови, се гледаше дека се спремни дечките на полето на фанатизмот, а не како некои шо седеа зад нас, не знаеја кој играч која бројка на дресот носи. :D
За Andy Mitten дечкото сам ни пристапи кога не виде со транспарентот Macedonia <3 MUFC и ни рече дека сака да запознава фанови од секаде, знаеше за Македонија за Скопје ово оно почнавме муабет и дури после се кажа кој е. Ни направи 2 интервјуа со 2 различни камери белким ќе не стави некаде, мада јас у цела возбуда кажав fucking на едно 2-3 пати :D
За натпреварот незнам шо да кажам, милион пати подобро одколку на ТВ, можам само да замислам на Олд Трафорд како е, вистинска магија, имаше периоди по 10-15 минути без збор да кажеме од уживањето во фудбалот.
После натпреварот ги видовме играчите како излегуваат од стадинот и влегуваат во автобусот на 10-15 метри од нас, ама имаше огради повеќе од Алкатраз, едвај се гледаше преку нив, а на сликите не се гледа ништо бидејќи е вечерно време. Имаме клип како си одат автобусите со играчите и луѓето од тимот, и Дејвид Гил зад авотбусите го возат во Ауди како вистински претседател :D
Се надевам некој ден да можеме театарот да го посетиме, таму е вистинскиот сон, како шо кажа батето од сликата со тетоважата на раката, да одам таму еден викенд и може да си пукам после, животната мисија ќе ми биде исполнета ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom