Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

„Ернандес нема да биде на располагање за натпреварот со Барселона. Тој ќе биде надвор од игра неколку недели, откако доби потрес за време на тренинг. Медицинските испитувања покажаа дека нема никаков проблем но мора да мирува. По секоја веројатност тој нема да тренира во наредните две до три недели“, изјави менаџерот на

Ферги рече дека и да не добиел потрес и вака и онака немало да игра на турава а и против Сити, зошто бил подолго надвор од тренажен процес. Ќе започне на стартот на Премиер Лигата.

Овој Парк како работи на терен, ко Кореец да е ММЕ :pos:
Голот на Бербатов е интересен од неколку аспекти. На пример: Не тргна веднаш да слави туку почека да види дали топката ќе влезе во гол, и откако удри во пречката, смирено ја прими и ја заби во гол. Одговорно тврдам дека многумина напаѓачи не би се снашле во таа ситуација :)

FIFA12cover.jpg

Here we are :) Адреналинот уште ме убива од натпреварот :) Се беше прекрасно, штандовите пред Арената, имаше разни занимливости, акробати, ова-она, само лошо беше што неможевме да се сликаме со играчите бидејќи автобусот влезе дирекно во стадионот и немаше можност за некои слики со нив, а исто и кога си одеа, само Дејвид Гил го видовме од близу во колата седнат како вистински boss :) Разговаравме со неколку наши фанови ама такви како нас искрени, не само да се каже Ман Утд :) Се запознавме со Едни Митен дописникот, тие што го баратат твитерот знаат :) Ни направи интервју, па можда ќе не убаци некаде :) Атмосферата на стадионот уште на почетокот страшна, Мексиканци со Чичарито дресови пола од стадионот ама штета малиот потрес имал :S Две батиња се фрлија со падобрани од хеликоптер и директно имаше пренос на големите монитори за да се запали уште толку атмосферата. Играчите се истрчаа малку, пошутираа на голот, Андерсон имаше 10тина опасни шута во публика :D Стариот мирен беше, си седеше на местото полемиот дел од натпреварот. Имаше и околу 50 навивачи највероватно директно од Англија дојдени, имаа транспаренти и 90 мин пееја дечките, браво за нив. Американските навивачи пробаа 3-4 пати да направат бранови ама јок абер немат никој раци не дига :D Главна ѕверка Бекс, респект за него прекрасно изигра, секогаш беше во кадар, нашите пееја стално за него и најмногу ми се допадна на крај отиде и ги поздрави. Целиот се наежив, едноставно Бекс е ЦАР. Имаше еден траспарент Bring Becks Home. Стадионот не е мн голем па така немаше проблем што бевме погоре, али прегледноста на играта беше прекрасна. Руни кога се затрчува мислиш од планина се спушта :vozbud:и овие Америве чекат само топката да ја изгуби и одма се палат, овци :icon_lol: играта беше супер, 4 гола видовме, имавме надмоќ, кај овие со нас :) ме изнервираа некои само се соблекле голи и напишале на гради МАН У :S им реков така со арно дека ова не чини ама од кај тие да знаат :S Имаше и мн други падобранци со Барселона, Арсенал, Челзи, Ливерпул дресови ама еден Босанец баш пред нас седеше со Џеко дрес од Сити :S Кога стана да си оди сите почнаа да му свират, тежок деген, шо кој к*р има тој со Сити дрес да иде на наша утакмица, кога веќе сака да го гледа нека си дојде во обична мајца ама тоа е сите им ја знаеме маката :) На крај беше интересно на Парк кога му ја дадоа наградата Евра нешто маваше раци, се смее во негов стил, а и нели неразделни другари се па мора некој дешавка да има :) Тоа е така на кратко, ќе аплоадираме и некоја слика-видео. Поздрав
--- надополнето: Jul 28, 2011 6:06 PM ---
2e4j6lk.jpg

Дечкото беше цар, вистински фан.

352q54h.jpg

2wqx66u.jpg

Енди Митен дописникот

afetz5.jpg

jrcpdd.jpg

dylxs6.jpg

Ова за Џену ;)

10qj9mp.jpg

2iivr79.jpg

bheyyo.jpg

dbkzo3.jpg

1z5ugpj.jpg

Као демек Менхетен

2u88nbb.jpg

sfceqd.jpg

a32um9.jpg

23k89sl.jpg

Браво дечки, браво, фала и за сликата :) Да даде Господ и Театарот на сништата вака, на Стретфорд Енд :)

Енди Митен е цар, никогаш не вика не на фан и може цел ден муабет да ти прави, ова го имам читано и од другите.
--- надополнето: Jul 28, 2011 6:22 PM ---
П.С. Фудбалерите се шетале во Белата куќа до пред малку, само Сер Алекс се сретнал со Обама :icon_lol:, ќе има прес за саат време.

имаше и многу ретро дресови, Кантона, Солскер, Бекам 7 <3 :)

П.С. Фудбалерите се шетале во Белата куќа до пред малку, само Сер Алекс се сретнал со Обама :icon_lol:, ќе има прес за саат време.

Мислиш Обама се сретнал со Сер Алекс Фергусон ? :)

Q&A: Gabriel Obertan

Who is the greatest French player ever?
Without any doubt, it has to be Zinedine Zidane. He proved it in the World Cup, in the Euros and with all he accomplished at Real Madrid. What he did was just outstanding - I think everyone agrees on this.

What has been your most enjoyable moment at United?
There are quite a few. On a personal level, I think the goal against Bursaspor. With the team, it would be the championship last year. Everyone gave it 100 per cent and it was great to celebrate at Old Trafford in the end.

What do you miss most about France?
Without a doubt, my family. Although I miss my friends there too, the most difficult thing is being far from your folks for a long time. But I’m a big boy so I can deal with it.

Who was your hero growing up?
Thierry Henry was one of my favourite players when I was younger, he remains an example to many. We went through the same academy so we have things in common. I hope I can have the same success as he had by continuing to work hard.

Sir Alex: Valencia is back in training. Have been training for a week

SAF says Chicharito will join up with rest of squad tonight. Sir Alex: Not aware that Chicharito had a severe migraine and problems with that some years ago in Mexico. But he'll be fine. Also confirmed Valencia will be fit for start of season.

Обертан и Анри се многу слични у тоа тилот. Некад си помислуем дека ист татко ги праел :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom