Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Убај муабети терате, кај титула немаме видено од втора светска сега и педери да не напраат фалит :rolleyes:
Трпение спасение пријателе.

Јас сум голем оптимист за оваа сезона, посебно ако се донесе Мата и уште еден дефанзивец.

Во тој случај заминувањето на Фабрегас нема да смени којзнае колку.

Убај муабети терате, кај титула немаме видено од втора светска сега и педери да не напраат фалит :rolleyes:

Абе која втора, од прва светска, улав еден... :) Не памтам јас кога беше... :)

FIFA12cover.jpg

Шчежњи
Сања-Самба-Кошелни-Вермален
Мата-Вилшер-Фабрегас-Насри
Жервињо-РВП

Am I dreaming ?

Го докажа тоа но со подршка од Сонг сам Вилшер не би можел да игра дефанзива и сепак детето е повеќе за офанзива или пак ако игра дефанзива треба да има позади него некој како сонг или диаби :)

Шчежњи
Сања-Самба-Кошелни-Вермален
Мата-Вилшер-Фабрегас-Насри
Жервињо-РВП

Am I dreaming ?

Овај состав ти е еднаков на самоубиство !! Зошто !? Немаш класичен заден везен, во името на Сонг, и на двете крила имаш исти играчи, во случајов твој Мата и Насри.. Затоа десно неприкосновен би бил Волкот заради продирноста... И не ми е јасно, оти Жервињо го клавате прв состав !?!?!

Овај состав ти е еднаков на самоубиство !! Зошто !? Немаш класичен заден везен, во името на Сонг, и на двете крила имаш исти играчи, во случајов твој Мата и Насри.. Затоа десно неприкосновен би бил Волкот заради продирноста... И не ми е јасно, оти Жервињо го клавате прв состав !?!?!

Штом тебе не ти е јасно зошто Жервињо го клаваме прв состав,мене не ми е јасно зошто Волкот го клаваш прв состав?
Башка не се дигајте толку,зарем е возможно ваков состав да имаме ?

Како прво да биде јасно ако се купи мата некој од аршавин и насри ќе си оди како второ арно кажа Македонец _7 дека жервињо уште не сме го виделе убаво како игра виа го клавате прв состав чекајте има време се работи за премиер лига не за утакмица против келн, и среден ред без сонг не бива едноставно да играш во премиер лига без дефанзивен среден играч е самоубиство средината е најбитна од се ако а добиеш играта во средината на теренот ја добиваш и утакмицата :)

4-3-3 ке играме.Ако си оди Фабрегас наместо Мата,Мартинез од Билбао повеќе ке се исплати да го земеме.
--- надополнето: Jul 28, 2011 7:06 PM ---
Како прво да биде јасно ако се купи мата некој од аршавин и насри ќе си оди како второ арно кажа Македонец _7 дека жервињо уште не сме го виделе убаво како игра виа го клавате прв состав чекајте има време се работи за премиер лига не за утакмица против келн, и среден ред без сонг не бива едноставно да играш во премиер лига без дефанзивен среден играч е самоубиство средината е најбитна од се ако а добиеш играта во средината на теренот ја добиваш и утакмицата :)
брат ти за арсенал навиваш или за друг тим,ние битката во средина во 99% од мечевите ја добиваме па пак ништо :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom