Фан Клуб: Јувентус

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.588
Поени од реакции
17.431
3:07 - It starts to play. Club America is already in the field. Juve is returning now. Curiosity Made the USA: The U.S. is interrupted every match of any sport in the event of rain for the lightning threat.

F

FuckYouAll

Гостин
Во ред се примедбиве, играл овој или оној подобро, па сме имале добри додавања спрема претходниот натпревар но севкупен впечаток е дека далеку сме од компактна игра, не заборавајте Јувентус не е од вчера формиран па сега градиме тим за наредни сезони.Ако барем малку некој мислел претходниве сезони немаше денес да ги гледаме и "восхитуваме" на неколкуте одлични пасови и играта во одбрана без грешка 20тина мин на некој си поединец.
Не сакам да се разбереме погрешно, се најдобро посакувам ама ова што очите ми гледаат не е ни 5% компактност и достојност на клуб како Јувентус.Сепак тоа е тоа моментално да се надеваме дека нема да гледаме реприза на претходниве сезони затоа што целиот труд кој некој го градел со децении овие можат да го доведат до подсмев (иако не сме далеку од тоа).
Јас ќе ти речам дека ние сме од вчера формирани, нови играчи, нов тренер, нова управа, само името, историјата останаја од онај Јуве.
Ама не можеме да бидеме незадоволни, ние како навивачи мораме да го подржиме нашиот клуб.
Секако дека ако го споредиме овај Јуве со онај од пред 2006 или онај од 2003 или.......изгледаме како, некопетентен, не организиран и.т.н. Ама не можеме да заборавиме што ни се случи пред неколку години и колку грешки од тогаш до сега се направија, но ни останува надежта дека работите ќе тргнат на подобро.

Ако ме прашате мене јас на A.Ањели ќе му дадам колку што сака време, знам дека тој ќе го врати Јуве онаму каде што припаѓа.

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.588
Поени од реакции
17.431
3:11 - The teams are heated and doing exercises in the field. In short, the resumption of play.

добро е ке почне утакмицата фаца ...секоја чест конечно некој со ладна глава да видам овде

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
кој бе вчера бе, мислам дека си постар човек, или може со некој друг бјанконеро те помешав... немој такви споредби!
и не е шити, него сити, исто како и што јуве не е јуБе.

и човекот едноставно тие пари ги фрла од мерак, можеби му се засвидил некој клуб (во случајов сити) и сака да гледа фудбал, да рска пари и да очекува титули (а и дочека минатата сезона, фа титула)
сега и малага ќе стане посран клуб, ваљда и гетафе... а скоро сите фанови на клубовите сакаат да станат "посран клуб" и да не плачат како мали деца у стилот, па ајде бе, се ценкаат за секој играч, купуваат на 10 рати просечни таљански играчи, и оваа сезона ќе завршиме седмо место, не сакаат да дадат 5 милиона плус за агуеро и такви ствари.
а и едноставно, сити не е вчерашен клуб, него датира од 1880, а "твојот" клуб од 1897, така да...
Добро е бачко не се пали толку. Кажи ми дали си озбилен за споредбата со Пандев, Беласица и Интер и Јувентус наспрема Сити? Сити е можеби постар во години од Јувентус ама наспрема Јуве по успеси е мало бебе и затоа кажав дека е вчерашен клуб. Како што кажа некој поназад, ако пред две години некој му кажал на Агуеро дека ќе игра во Сити ќе се изгазел од смеење и ќе прашал кој се тие, не ги знам, у која лига играат.

Член од
5 јануари 2009
Мислења
57
Поени од реакции
18
Малиов ПАСКВАТО добро одигра и даде доб ар гол али најзаслужен е секако „ЛИХШТАЈНЕР“.Царче нема ш то ако продуже овака миленик ќе ми стане .АЈДЕ ЈУВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ПАСКВАТОООООООООООООО 0-1

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
Играва е слична како тим кој се бори за опстанок, противникот напаѓа ние чекаме да украдеме некоја топка за да со брз напад ги изненадиме. Многу сум разочаран иако сме на почеток на нова сезона, ќе се воздржам со коментари до прво коло ама верувајте ова не личи на Јувентус.
Многу ми недостигаат "боксерите" :Давидс, Монтеро, Зебина, Каморанези, Јулијано, Тудор, Турам, Зaмброта кој иако без многу талент играа со срце за овој клуб.
:(
Незнам што се радувате кога играме со клуб 3класи под Јуве.
Да те дополнам ги заборави Песото, Бириндели, Ферара,Такинарди.
Тој Јуве што го гледав беше составен од овие играчи. Коа ги гледам Амаури и Јакинта се чудам, Залајета играше подобро од овие двајца.

Член од
5 јануари 2009
Мислења
57
Поени од реакции
18
Мош ќе ми најдете маана ама до сега најмалку го бендисувам Пирло.Игра божем изгубена кокошка.Знае ли тај за кој игра бе не е овоа Милан да му дават социјална помош.Нема го никаде а од него треба да почне акцијата а а ако ја поведе топката подава високо божем луд.Изнервира ме стварно.Мора овај Марота да преземе нешто ако не сака предвреме да се пензионира беше ни обеќал 3 нови играчи шампиони а он смета дека 1 од нив е Пирло не знам каква му е политиката ама до сега се демантира самиот .Нека уклуче ТВ нека виде.

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.588
Поени од реакции
17.431
Добивам чуство дека вечерва ке викам QUAGLIRELAA !! GOAAAAAL O MAMA MAMA MAMA LO VISTO QUAGLIARELLA :))

Член од
5 јануари 2009
Мислења
57
Поени од реакции
18
Добивам чуство дека вечерва ке викам QUAGLIRELAA !! GOAAAAAL O MAMA MAMA MAMA LO VISTO QUAGLIARELLA :))
Дај боже брат по што стварно ни е потребно тоа за мотивација иако повеќе ме радува да се подобри играта да има организација да уживам кога гледам ЈУВЕ НАШ.

Член од
15 март 2010
Мислења
5.868
Поени од реакции
6.380
Незнам зошто некои од вас сте толку скептични, и ми споредувате тој Јуве со овој Јуве, каде е мојот Јуве со Недвед,Турам, итд... дрн дрн милојко..... Добри сме, Видал чека во Торино, Марота работи на централен бек, лево крило и напаѓач. Конте ја има целосната доверба и подршка од сите во клубот, па и од сите навивачи. Јас сум полн со оптимизам и верба во овој Јуве.

Член од
5 јануари 2009
Мислења
57
Поени од реакции
18
Незнам зошто некои од вас сте толку скептични, и ми споредувате тој Јуве со овој Јуве, каде е мојот Јуве со Недвед,Турам, итд... дрн дрн милојко..... Добри сме, Видал чека во Торино, Марота работи на централен бек, лево крило и напаѓач. Конте ја има целосната доверба и подршка од сите во клубот, па и од сите навивачи. Јас сум полн со оптимизам и верба во овој Јуве.
Надеваме се брат сите сме со Јуве ама затоа што го сакаме нашио клуб мора да правеме споредби и ќе бидеме задоволни кога очите ќе са ни задоволни :) ;) ;)

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.588
Поени од реакции
17.431
Ме радува тоа што Мрота работи според желбите и барањата на меанџерот што е мн важно а на лицето на конте читам еден збор а тоа е ПОБЕДНИК ....

Forza Juve

Дај боже брат по што стварно ни е потребно тоа за мотивација иако повеќе ме радува да се подобри играта да има организација да уживам кога гледам ЈУВЕ НАШ.
Така е братче

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
гледам јас нешто пробвиме со триаголници во играва и каде каде е подобрена играта од утакмицата со спортинг .. и јас не сум толку задоволен со работата на марота но тоа е сететесе колку време му требаше на старите ањели 2 3 сезони
--- надополнето: Jul 27, 2011 2:18 AM ---
може некој од прво поолувреме постава и второ пошо пред малце дојдов фала мн

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.588
Поени од реакции
17.431
гледам јас нешто пробвиме со триаголници во играва и каде каде е подобрена играта од утакмицата со спортинг .. и јас не сум толку задоволен со работата на марота но тоа е сететесе колку време му требаше на старите ањели 2 3 сезони
--- надополнето: Jul 27, 2011 2:18 AM ---
може некој од прво поолувреме постава и второ пошо пред малце дојдов фала мн
Тријаголниците со Видал и Пирло ке се подобрат ......второто сеа на крајот од 70 лошо играат али цел втор тим е на терен тоа е

Kajgana Shop

На врв Bottom