Ѓорче 1932
тој сум...
- Член од
- 17 февруари 2009
- Мислења
- 13.564
- Поени од реакции
- 11.576
Ајде по ред,прво за финалето.и шкендија кока играше во финале на купот на македонија против Македонија ЃП сите билети што му беа доделени на Балисти беа искористени до последен и плус многу од тетово останале без билет а на страна на навивачите на ЃП каде беа сместени еден куп навивачки групи беше празен - да беше резултат 0-0 во Белград тогап груго ќе збориме.
И за казна не знам на кому му пречат знамиња на Албанија и Р.Косово ??? па нели во неколку финалиња во лига шампиони сум видел многу знамиња од грција јужна африка кореја ита... а зошто на некому да му пречи баш нашето знаме а особено на вас македонците што ве гледам како се молите да се казни шкендија само што отворил големо албанско знаме на филип 2 ? ? ?
не во дебар ни во београд да ме видиш живо не смееш да ме викаш така да знаеш... ама тука ти е лесно да пишуваш од тестатура (или на кукавички начин) те гаѓам и го скирјам сраката
иначе ова е најголемо знаме што е отворено во филип 2 - македонско знаме беше некој 10 м помал
Прво и основно да ти биде јасно како ден,не собиравме од дома жени и деца,баби и дедовци од домови и геријатрија само за да ги наполниме сите трибини,кој сакаше да дојде,си зема карта и си дојде со нас,кој не сакаше со здравје бе мајсторе.
Затоа кај што бевте сместени вие неколку пати интервенираа лекарите со комбињата,изнесуваа стари луѓе од трибините и ги носеа во болница
Второ,глуп си или глуп си ?!
Како кому му пречат знамињата на Албанија и Косово ?!
Тука многу добро знаеш каква е ситуацијата,УЕФА,а и ФИФА не сакаат националистички срања низ стадионите како тие што ги направивте вие.
После,извадивте парола на која беше испишан денот кога почна бомбардирањето на Србија од страна на Нато=политичка позадина,што сакаш повеќе да ве гледаат и да не преземаат ништо ?!
Не е тоа ФФМ свести се малку,не си прај СФ филмови,ќе ве казнат,ќе ве сотрат до последен денар без око да им трепне.
Трето и трето кој ќе ми каже мене јас како да те викам тебе ?!
Вие можете да не викате каури,а ние не можеме да ве викаме како ни душа сака ?!
Нема закон кој ќе ми забрани да не те викам планинар,пештерско створење и така натака,бидејќи едноставно не навредувам никого,ја кажувам вистината всушност какви сте,со чест на исклучоци !!!
Четврто и последно,Македонското знаме е најголемо досега извадено знаме во Македонија,а и не знам како тоа наеднаш се сметате за македонски шампиони,кога до вчера трубевте сосем трети работи ?!
Или така ви одговара сега,ќе кркате астрономски казни и ај ние сме македонски шампиони,ќе ја срамиме Македонија како и да е.
Не дека не ја посрамотивте Македонија,држава која благодарение на неа сте сеуште живи и јадете леб од неа,туку оваа држава ја направивте и подоле од гомна !!