- Член од
- 23 јануари 2009
- Мислења
- 10.640
- Поени од реакции
- 2.504
20 E povratna?
Да.20 E povratna?
Еден другар праша пред неколку дена за да купи, биле распродадени најефтините, имало од тие по 50 евра само.има некој апдејт за ова? Купил некој карти директно?
Ова кај нас или директно од таму?Еден другар праша пред неколку дена за да купи, биле распродадени најефтините, имало од тие по 50 евра само.
Мислам дека во Папилон му рекле дека има, ама тоа беше пред неколку дена не знам како е сега ситуацијата.Ова кај нас или директно од таму?
--- надополнето: Jul 20, 2011 11:30 AM ---
Сеа видов на tickets.rs и таму нема од обичните карти а од 50 евра има уште 100тина
Mисли си дека нема да биде и дека ќе влезиш во сала.Аман бе... уште од сега немало карти..? Јас сум од Струмица и планирам во Јануари да одам за Ниш и од таму да си купам... до толку ли ќе биде да одам таму и да останам пред салата..
Ако има толко многу побарувачка на влезници браво.. изненаден сум. А во Ск каде може да се набават картите?Mисли си дека нема да биде и дека ќе влезиш во сала.
Играме со Шведска и Германија во групата, мислиш дека тие ќе спијат до Јануари и на нас ќе ни остават да купиме карти?
Имаме среќа што не сме со Данска во група, до сеа карти ќе немаше.
Незнам што те чуди тоа, секогаш Скандинавските земји имаат голема побарувачка на влезници, Данска, Шведска, Норвешка, па и Исланд е тука некаде..за тоа ако имате сега можност да земете влезница ич нема да биди грешка.Ако има толко многу побарувачка на влезници браво.. изненаден сум. А во Ск каде може да се набават картите?
Па и тебе некој да те побара за жена, а знаеш дека позади тебе има 400 Комити, ќе прифатиш и оро ќе играшЕте како се побарува девојка за жена! нема избор мора да прифати.