Ракометната репрезентација на Македонија (мажи)

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.231
Поени од реакции
14.576
има некој апдејт за ова? Купил некој карти директно?

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
има некој апдејт за ова? Купил некој карти директно?
Еден другар праша пред неколку дена за да купи, биле распродадени најефтините, имало од тие по 50 евра само.

Pelister 2008

Ветеран
Член од
28 ноември 2010
Мислења
1.047
Поени од реакции
554
Во Папилон има уште ама од оние блок шо беа најевтини не вервам да има поќе !

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.231
Поени од реакции
14.576
Еден другар праша пред неколку дена за да купи, биле распродадени најефтините, имало од тие по 50 евра само.
Ова кај нас или директно од таму?
--- надополнето: Jul 20, 2011 11:30 AM ---
Сеа видов на tickets.rs и таму нема од обичните карти а од 50 евра има уште 100тина

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Ова кај нас или директно од таму?
--- надополнето: Jul 20, 2011 11:30 AM ---
Сеа видов на tickets.rs и таму нема од обичните карти а од 50 евра има уште 100тина
Мислам дека во Папилон му рекле дека има, ама тоа беше пред неколку дена не знам како е сега ситуацијата.

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Аман бе... уште од сега немало карти..? Јас сум од Струмица и планирам во Јануари да одам за Ниш и од таму да си купам... до толку ли ќе биде да одам таму и да останам пред салата..

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Абе така викаат само за да побрзаат и да се продадат побргу,нема шанси да се продадени па ни оние најефтините.Чекај Ноември,Декември ќе биде збрката.Луѓето се по одмори сега не мислат за карти во Јануари,а прво е Кошарката во Септември па и оние најверните на тоа мислат рано е за ракометот.А и нема шанси од сега да бидеш сигурен дали ќе одиш.

М

Мартин`

Гостин
Ја ќе чекам, рано ми е уште сега да купувам карти за Јануари дури.. од кај да знам до тогаш што планови ќе имам.
И мислам ќе има тогаш, ретко кој зима сега.. а и салата не е мала 4000 седишта :)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.986
Поени од реакции
16.425
Аман бе... уште од сега немало карти..? Јас сум од Струмица и планирам во Јануари да одам за Ниш и од таму да си купам... до толку ли ќе биде да одам таму и да останам пред салата..
Mисли си дека нема да биде и дека ќе влезиш во сала.
Играме со Шведска и Германија во групата, мислиш дека тие ќе спијат до Јануари и на нас ќе ни остават да купиме карти?
Имаме среќа што не сме со Данска во група, до сеа карти ќе немаше.

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Mисли си дека нема да биде и дека ќе влезиш во сала.
Играме со Шведска и Германија во групата, мислиш дека тие ќе спијат до Јануари и на нас ќе ни остават да купиме карти?
Имаме среќа што не сме со Данска во група, до сеа карти ќе немаше.
Ако има толко многу побарувачка на влезници браво.. изненаден сум. А во Ск каде може да се набават картите?

Член од
14 март 2010
Мислења
16.986
Поени од реакции
16.425
Ако има толко многу побарувачка на влезници браво.. изненаден сум. А во Ск каде може да се набават картите?
Незнам што те чуди тоа, секогаш Скандинавските земји имаат голема побарувачка на влезници, Данска, Шведска, Норвешка, па и Исланд е тука некаде..за тоа ако имате сега можност да земете влезница ич нема да биди грешка.
А за влезници кај може да се земат прочитај некое мислење поназад објаснето е добро.

Довичински -

Довичински П.
Член од
26 ноември 2009
Мислења
1.205
Поени од реакции
674
Ете како се побарува девојка за жена! нема избор мора да прифати.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Ете како се побарува девојка за жена! нема избор мора да прифати.
Па и тебе некој да те побара за жена, а знаеш дека позади тебе има 400 Комити, ќе прифатиш и оро ќе играш :D
Иначе има веќе тема за клипчево, а и се пишуваше доста во фан клуб Вардар :)

Kajgana Shop

На врв Bottom