TP link грејат многу не се секирај ништо не му е тоа му е фабричка манаФала, го наместивИмам само уште две прашања:
-Тоа што рутерот се грее, не е ништо страшно? Значи да го оставам и навечер да си работи... Пошо глеам тоа за интернет стално трепка ко лудо и без да го користам нетот...Мајсторите ми рекоа тоа така си работи нема ништо страшно...
-Бидејќи сум ЛАН корисник, како да проверам остварен сообраќај?
А нешо ако му напраам апдејт на firmware-от, али Hardware version нешо глеам има на сајтот, мислиш ќе биде подобро? Или да не експериментирам...TP link грејат многу не се секирај ништо не му е тоа му е фабричка мана![]()
Хехе имаш правошто толку си се фатил за тоа греење ништо не му ке си грее тој цело време, не се секирај нема да прегоре нека не те плаши тоа што е жежок тоа сликата што си ја ставил една страна поназат адресите си заборавил да ги заматиш![]()
Edin4o ти работи ли шерингот без проблеми преку Cabtel нетот?Не ми треба дигитална имам дримбокс 500с со шеринг дома![]()
Jas ziveam vo Topansko (Djon Kenedi) i eve godina dena koristam net od Cabletel i mozam da kazam deka e super.Brzinata maksimalna stabilen e vo tekot na celiot den.Sorry za latinicata nemam makedonska podrska staveno na laptopotEdin4o ти работи ли шерингот без проблеми преку Cabtel нетот?
И ако сакаш да ми кажеш дали е стабилен овде во Чаир/топанско (мислам дека на тој реон живееш) ?
Благодарам однапред![]()
Фала ти на одговорот.Jas ziveam vo Topansko (Djon Kenedi) i eve godina dena koristam net od Cabletel i mozam da kazam deka e super.Brzinata maksimalna stabilen e vo tekot na celiot den.Sorry za latinicata nemam makedonska podrska staveno na laptopot![]()
Moze nesto imalo problem so kablite kaj vasata zgrada inace kaj mene i vo okolnite zgradi internet ima eve dve godiniФала ти на одговорот.
Иначе изненаден сум дека нет на џон кенеди кејблтел интернет има веке година дена а во мојава зграда достапен е од овој месец
--- надополнето: Jul 21, 2011 11:18 AM ---
Зимај, не му ја мисли воопшто. Ете и Дени е задоволен, јас имам другарчиња исто презадоволни се...Фала ти на одговорот.
Иначе изненаден сум дека нет на џон кенеди кејблтел интернет има веке година дена а во мојава зграда достапен е од овој месец
--- надополнето: Jul 21, 2011 11:18 AM ---
Не беше проблем, ги мрзеше да копаат.Moze nesto imalo problem so kablite kaj vasata zgrada inace kaj mene i vo okolnite zgradi internet ima eve dve godini![]()
Најверојатно ке ставам од нив нет кога ке ми истече договорот со ONЕ за едно 2 месеца одприликаЗимај, не му ја мисли воопшто. Ете и Дени е задоволен, јас имам другарчиња исто презадоволни се...
--- надополнето: Jul 21, 2011 11:49 AM ---
Не беше проблем, ги мрзеше да копаат.Иначе нет требаше во Чаир да има уште пред 5 години.
![]()