Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Робињо растури денес свака му част само малце да поработи на реализацијата и спремен е за во стартни 11 кај нас.

Робињо најјак денес :) Жал ми е за Силва шо промаши пенал :(.
бтв Ако даваме 10-15 м. за Монтоливо, зошто да не ги дадеме тие пари за Видал? Па дечкото не си ја знај силата.

Јест да Гансо изигра релативно слабо на копата, ама вие ептен го усравте.. Па неможе цел состав на бразил(Маикон,Робињо,Нејмар,Пато,Рамиреш) да трча по цел терен,мора некој да загради да напраи некој пас... Гледате дека цело време противниците им играат со 100320845 души у одбрана, чекаат цело време еден кикс. Не го бранам дечкото(гансо), повеќе ќе ми се свиѓа Пасторе, ама и не е толку лош бразилецот, а и од кај знаете каков ќе биде за милан? 95% од нас сме го гледале САМО на копа америка (можда и на финалето на либертадорес) и одма го сереме. Ова е ептен тежок трансфер период, да си оставиме Галиани да си ја врши работата и да си свиркаме, верувам дека нема да згреши (читај ќе купи некој од Хамшик/Пасторе)..
Поздрав и Forza Milan!

Треба како Катанија да правиме, купи 10 рандом просечни Аргентинци, 1 од нив сигурно го бидува!

Денес Ибра ќе го изработи првиот тренинг со екипата.
281290_226071664098521_112951102077245_642626_593902_n.jpg

Изгледа Монтоливо доаѓа во Милан, а освен парите ќе треба да го дадеме и Палоски, на позајмица, најверојатно...

Ако дојде Монтоливо, тешко дека ќе дојде Хамшик, најверојатно Пасторе го планираат како голема засилување ова лето...

Робињо искина вчера..
--- надополнето: Jul 18, 2011 4:06 PM ---
Изгледа Монтоливо доаѓа во Милан, а освен парите ќе треба да го дадеме и Палоски, на позајмица, најверојатно...
Ако дојде Монтоливо, тешко дека ќе дојде Хамшик, најверојатно Пасторе го планираат како голема засилување ова лето...
Пфф, па не мора Хамшик, нека дојде Швајни или Фабрегас g.png , шала на страна баш поради ова најмногу сум против овој трансфер, а и не ми се свиѓа нешто многу Монтоливо како замена за Пирло иако имаат сличен стил на игра. Беше доста надежен талент пред 2-3 години и таман кога требаше да го подигне нивото на игра тука застана... може се чува за кај нас, којзнае.
Важно на Youtube е многу јак :icon_lol:

--- надополнето: Jul 18, 2011 4:11 PM ---
The negotiations for Montolivo at Milan is officially started. According to the Sports Studio Via Turati club has offered the loan of Paloschi Strasser with a right of redemption in exchange for former captain of the purple violet. Dry the refusal of Corvino that would take at least ten million euros.

Јас незнам што толку сте запнале по Фабрегас или Швајни али супер е што Милан знае кого да одбере. Ако успеат да ги ангажираат Монтоливо и Пасторе и те како ќе бидам пресреќен затоа што подобар избор неможеа да направат. Она германското препотентно копиле Швајни искрено послем ланската година односно од Фебруари натака не заслужува да отиде во поголем клуб од Баерн М затоа што беше мизерен на 88 % од утакмиците па за тоа најубаво за него а и максимум е да игра само во најголемиот германски клуб, а сагата околу Фабрегас ни е многу добро позната така да нека си ја решаваат Арсенал и Барса не гледам причина зашто Милан да се меша.

Уште првпат кога го глеав Монтоливо ми фати око играчов, фантастичен осет за додавање лопта а и добро позиционирање на теренот така да ако го лапнеме играчов мислам дека нема подобар Италијански играч на таа позиција од него и ај да не заборавиме на светското дека Монтоливо го седна на клупа нашиот миленик Пирло, а и ептен слични играчи се со добро водство од нашиот стручен штаб убеден сум дека ќе имаме страшен организатор на играта.

^ Тој во Фиорентина незнаеше кај тера ова сезона и тоа што имаше голема слобода, па кај нас ќе знај.

А зошто сме запнале по Швајни и Фабрегас? Едноставно се 2 класи подобри од Монтоливо.

Јас незнам што толку сте запнале по Фабрегас или Швајни али супер е што Милан знае кого да одбере. Ако успеат да ги ангажираат Монтоливо и Пасторе и те како ќе бидам пресреќен затоа што подобар избор неможеа да направат. Она германското препотентно копиле Швајни искрено послем ланската година односно од Фебруари натака не заслужува да отиде во поголем клуб од Баерн М затоа што беше мизерен на 88 % од утакмиците па за тоа најубаво за него а и максимум е да игра само во најголемиот германски клуб, а сагата околу Фабрегас ни е многу добро позната така да нека си ја решаваат Арсенал и Барса не гледам причина зашто Милан да се меша.

Уште првпат кога го глеав Монтоливо ми фати око играчов, фантастичен осет за додавање лопта а и добро позиционирање на теренот така да ако го лапнеме играчов мислам дека нема подобар Италијански играч на таа позиција од него и ај да не заборавиме на светското дека Монтоливо го седна на клупа нашиот миленик Пирло, а и ептен слични играчи се со добро водство од нашиот стручен штаб убеден сум дека ќе имаме страшен организатор на играта.

Од февруари до мај негде тоа не е ни пола сезона,а ти како претставуваш ко 5 години да игра лошо.Значи скроз не ти држи тоа.

Тоа е прво,а второ е, прати го сега Швајни,еве уште од Ауди купот ако сакаш,па ќе видиш дека тој пад во формата лани од февруари што си го забележал беше само дел од колективното сивило на Баерн,а не драстичен индивидуален пад во неговата формата,или начин на игра.

И знаеш и самиот дека би бил пресреќен да дојде во Милан,но добро....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom