Сутлијаш
PAZZO PAZZINI
Играме во Ауди куп![]()
Тој куп е пријателски и нема ***НИКАКВО*** значење...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Играме во Ауди куп![]()
А шо велиш за потпросекот Швајнштајгер?А да си го земеме Мело ѕверот а?![]()
А шо велиш за потпросекот Швајнштајгер?
Изгледа Монтоливо доаѓа во Милан, а освен парите ќе треба да го дадеме и Палоски, на позајмица, најверојатно...
Пфф, па не мора Хамшик, нека дојде Швајни или ФабрегасАко дојде Монтоливо, тешко дека ќе дојде Хамшик, најверојатно Пасторе го планираат како голема засилување ова лето...
Јас незнам што толку сте запнале по Фабрегас или Швајни али супер е што Милан знае кого да одбере. Ако успеат да ги ангажираат Монтоливо и Пасторе и те како ќе бидам пресреќен затоа што подобар избор неможеа да направат. Она германското препотентно копиле Швајни искрено послем ланската година односно од Фебруари натака не заслужува да отиде во поголем клуб од Баерн М затоа што беше мизерен на 88 % од утакмиците па за тоа најубаво за него а и максимум е да игра само во најголемиот германски клуб, а сагата околу Фабрегас ни е многу добро позната така да нека си ја решаваат Арсенал и Барса не гледам причина зашто Милан да се меша.
Уште првпат кога го глеав Монтоливо ми фати око играчов, фантастичен осет за додавање лопта а и добро позиционирање на теренот така да ако го лапнеме играчов мислам дека нема подобар Италијански играч на таа позиција од него и ај да не заборавиме на светското дека Монтоливо го седна на клупа нашиот миленик Пирло, а и ептен слични играчи се со добро водство од нашиот стручен штаб убеден сум дека ќе имаме страшен организатор на играта.