Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Бразил отпадна оној тревникот како мавровско езеро беше стапни пропадни,а изгледа дека овие од Парагвај се навикнати на тоа...
СЕга ме интересира нешто ќе дојдат бразилциве за купот што ќе го играме ? xD
Не можи малку порано?До 31 Јули сите ќе дојдат![]()
ам не се животни бе нека одморат малцеНе можи малку порано?)
Фала за поздравот ама ни тербаат бразилциве бидејќи на 26 играме против Баерн Минхенам не се животни бе нека одморат малцепоздрав миланези спортски поздрав
Фала за поздравот ама ни тербаат бразилциве бидејќи на 26 играме против Баерн Минхен
Тоа е пријателска со Баерн, мада што сигурен сум ако не победат (а нема), ќе се попалат цел фан клуб нивни како да се освоиле нешто... На 31-ви се враќаат, бар таква ми е информацијата, а мислам денес (18-ти) се враќаат Ибра и Касано бидејќи играа со репрезентациите во Јуни...
Играме во Ауди купТоа е пријателска со Баерн, мада што сигурен сум ако не победат (а нема), ќе се попалат цел фан клуб нивни како да се освоиле нешто... На 31-ви се враќаат, бар таква ми е информацијата, а мислам денес (18-ти) се враќаат Ибра и Касано бидејќи играа со репрезентациите во Јуни...