Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
se ima dogovoreno so galiani da prikazuva slaba igra za da dojde za 10m na 20rati... izvinete za latinicava

Абе договорете се сега,Пасторе или Гансо не може двајцата. :D

Пасторе е Кака тип играч, многу трча и дава топки... А Гансо потсеќа на Зидан повеќе, стој во место и пушта некоја топка од време на време, ако мине мине, ако не пак ќе проба :D

Добро што е слон слон е,ама топка кога ќе даде се гледа дадена е,има осет за пас дечкото.

Робињо не само што најдобро изигра денес,туку е вистински лидер на теренот,се гледа дека има авторитет кај играчите. Кој слепец му ја дал капитенската лента на лусио незнам.

Бразил отпадна оној тревникот како мавровско езеро беше стапни пропадни,а изгледа дека овие од Парагвај се навикнати на тоа...
СЕга ме интересира нешто ќе дојдат бразилциве за купот што ќе го играме ? xD

Бразил отпадна оној тревникот како мавровско езеро беше стапни пропадни,а изгледа дека овие од Парагвај се навикнати на тоа...
СЕга ме интересира нешто ќе дојдат бразилциве за купот што ќе го играме ? xD

До 31 Јули сите ќе дојдат :)

ам не се животни бе нека одморат малце :) поздрав миланези спортски поздрав
Фала за поздравот ама ни тербаат бразилциве бидејќи на 26 играме против Баерн Минхен

Фала за поздравот ама ни тербаат бразилциве бидејќи на 26 играме против Баерн Минхен

Тоа е пријателска со Баерн, мада што сигурен сум ако не победат (а нема), ќе се попалат цел фан клуб нивни како да се освоиле нешто... На 31-ви се враќаат, бар таква ми е информацијата, а мислам денес (18-ти) се враќаат Ибра и Касано бидејќи играа со репрезентациите во Јуни...
--- надополнето: Jul 17, 2011 10:47 PM ---
Еве една јака слика:

whoistherealprince.jpg

Тоа е пријателска со Баерн, мада што сигурен сум ако не победат (а нема), ќе се попалат цел фан клуб нивни како да се освоиле нешто... На 31-ви се враќаат, бар таква ми е информацијата, а мислам денес (18-ти) се враќаат Ибра и Касано бидејќи играа со репрезентациите во Јуни...

абе еве уште сеа се договараме за славје ако го освоиме ауди купот

Играме во Ауди куп :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom