Cuore Rossonero
Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
- Член од
- 18 април 2009
- Мислења
- 2.344
- Поени од реакции
- 345
Ако дое монтоливо и еден од тие Швајн,Гансо , Хамш,Пасторе.... пуна капа... Монтоливо можда не е класа ама не е лош
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Монтоливо за италијански стандарди е солиден играч, но нели ќе напаѓаме на ЛШ ?
Ја мислам дека побитно е на милан е позицијата на средина отколку полушпиц, бидејќи како АМ можат да играт боатенг,касано,робињо па дури и старчето сидорф... ФАЛИ ЕДЕН КРЕАТИВЕН ВЕЗЊАК!!!! Фабрегас/Хамшик - ТОП,а Швајни нека иде у некоја кочина да јаде трици!
Together, We are STRONGER !Речиси сите релативни медиуми веќе велат дека Монтоливо е со едната нога во Милан.. + Montolivo didn't take part in Fiorentina's squad photo. On the way out.
--- надополнето: Jul 18, 2011 6:20 PM ---
Исто и со овој Лукас Марселињо Силва не поврзуваат, од Бразил што го пуштаа у 80 минута да ја решава утакмицата... Во трка се Милан, Џенова, Рома, ваљда Милан и Џенова се заедно.. ^_^
Монтоливо за италијански стандарди е солиден играч, но нели ќе напаѓаме на ЛШ ?
Ја мислам дека побитно е на милан е позицијата на средина отколку полушпиц, бидејќи како АМ можат да играт боатенг,касано,робињо па дури и старчето сидорф... ФАЛИ ЕДЕН КРЕАТИВЕН ВЕЗЊАК!!!! Фабрегас/Хамшик - ТОП,а Швајни нека иде у некоја кочина да јаде трици!
Овој беше тој бразилецот што излезе една статија зимскиот преоден рок дека сме го договориле за летово.. така?Исто и со овој Лукас Марселињо Силва не поврзуваат, од Бразил што го пуштаа у 80 минута да ја решава утакмицата... Во трка се Милан, Џенова, Рома, ваљда Милан и Џенова се заедно.. ^_^
BTW, дечкото има 182 милиони евра откупна клаузула од Сао ПаолоСо Бразилчиња више преку куроФ !!
Овај е тој Лукас шо влегва за Бразил секоја утакмица како резерва?Овој беше тој бразилецот што излезе една статија зимскиот преоден рок дека сме го договориле за летово.. така?
Еве нешто архива, дури на миланњус.ит пишуваше и официјално.
BTW, дечкото има 182 милиони евра откупна клаузула од Сао Паоло, а ние зимата сме го договориле за 4
--- надополнето: Jul 18, 2011 7:49 PM ---
Страсер на едногодишна позајмица во Лече
Утре ќе биде и официјализирано![]()