Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Лани беше полошо. Сега засега барем донесе неколку играчи, а добрва се чека она главнотоИначе и мене ова ме интересира
http://www.calciomercato.com/mercato/milan-che-fine-ha-fatto-mino-raiola-954371 ??
на марли е подобра формацијатане не не, Фабрегас ќе се премисли да не седи на клупа
------------------- Абиати ----------------
Абате ----- Неста ----- Силва --- Таиво
-------- Ван Бомел ----- Амрозини -----
----------------- Фабрегас ----------------
------------------- Пасторе --------------
------------ Пато -------------- Ибра -------
едноставно подобар е бе златенИ уште не ми одговори зошто е подобар Лучо од Монтоливо?
мммм ќе биде заебано за лев бек, од толку тапа позиција, најслабата алка на милан, а за рок од неколку месеца да го имаат најдобриот таљански лев бек-балѕарети и таиво, неостварената желба на перез1.22 квота да дојде Пасторе во Милан
Задоволен би бил да го земеме Пасторе до крај па и да не земат друг играч вчера доби шанса за Аргентина не изигра лошо даваше добри топки имаше 2-3 одлични шутеви..
ова е одлично ако се реализира Антонини во ПСЖ кај мердашот а Балцарети во Милан!
http://www.acmilanmania.it/2011/07/...ni-segue-leonardo-al-psg-balzaretti-al-milan/
на марли е подобра формацијата
само што не очекувајте и хамшик и пасторе, ниту пак и пасторе и еден од бејл, швајнштајгер или фабрегас
доволно е пасторе
--- надополнето: Jul 17, 2011 7:11 PM ---
едноставно подобар е бе златен
мада и не играат иста позиција
--- надополнето: Jul 17, 2011 7:14 PM ---
мммм ќе биде заебано за лев бек, од толку тапа позиција, најслабата алка на милан, а за рок од неколку месеца да го имаат најдобриот таљански лев бек-балѕарети и таиво, неостварената желба на перез
--- надополнето: Jul 17, 2011 7:16 PM ---
и мислам дека балцарети е подобар леб бек од таиво, само што веќе е 30 години![]()
не бе друштво, дури мислам и дека монтоливо на прошливе фм беше боље од лучоТоа е тоа, очигледно е дека играчите ги споредуваш ти на Фудбал Менаџер...
--- надополнето: Jul 17, 2011 7:18 PM ---
Туку Гансо врза еден пас во овие 20 минути?
не бе друштво, дури мислам и дека монтоливо на прошливе фм беше боље од лучо
и ја мислевЈа па мислев знаеш FM да играш..