Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Знаете бе вие колку суспензија одлежа Кантона за тој старт или само да се трола?

Член од
8 јуни 2011
Мислења
303
Поени од реакции
247
Знаете бе вие колку суспензија одлежа Кантона за тој старт или само да се трола?
Што е битно тоа? Ако добил 5 натпревари или 5 сезони казна, менува дали има нешто во главата или не?

Или според критеријата на Ерик Кантона македонски... за КЛУБОТ го направил. Само, не ми е јасно, како за клубот?!

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Што е битно тоа? Ако добил 5 натпревари или 5 сезони казна, менува дали има нешто во главата или не?

Или според критеријата на Ерик Кантона македонски... за КЛУБОТ го направил. Само, не ми е јасно, како за клубот?!
E па не сака да му јадат гома некои дебилни навивачи кои во моментот кога беше исклучен го провоцираше и му дофрлуваше!
Тоа го направи Ерик, од тогаш наваму не знам друг таков, изгледа поновиве генерации фудбалери немаат мадиња за таква работа!
И џабе ви објаснувам за Кралот Ерик, навивач од друг клуб не може да го свати тоа зошто нема доживеано таква убавина!

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498

Не, па зошто актуелно е само Кантона и преку глава веќе само со тој еден старт во цела кариера со полно голови и успеси. Си ја одлежа работата што ја направи, ова е за прогледување низ прсти почесто, памтиш ли Видиќ на СБ сезонава што измина за што доби црвен кога веќе споредуваме?

Второво - епа така, исто ко што Тери зема црвени картони од рацете на судиите, за клубот.

Член од
8 јуни 2011
Мислења
303
Поени од реакции
247
E па не сака да му јадат гома некои дебилни навивачи кои во моментот кога беше исклучен го провоцираше и му дофрлуваше!
Тоа го направи Ерик, од тогаш наваму не знам друг таков, изгледа поновиве генерации фудбалери немаат мадиња за таква работа!
И џабе ви објаснувам за Кралот Ерик, навивач од друг клуб не може да го свати тоа зошто нема доживеано таква убавина!
Насилството за тебе е убавина?

А викаш: некои делиблни навивачи го провоцираа додека излегуваше и тој ни два ни три - клоците! Ама каде е КЛУБОТ во целата приказна?! Како тој исклоца навивач за КЛУБОТ?

За клубот или за неговата усвитена глава? Која, патем, е празна?

П.С: Поновиве генерации имаат нешто во главата најверојатно, затоа не прават глупости. Можеби не ти е по кејф модерниот фудбал каде што не се кршат вилици за КЛУБОТ, ама јеби га,. тоа е. Тито се возеше со мерцедез, а ние по Дебарон со фиќо.
--- надополнето: Jul 18, 2011 1:02 AM ---
Не, па зошто актуелно е само Кантона и преку глава веќе само со тој еден старт во цела кариера со полно голови и успеси. Си ја одлежа работата што ја направи, ова е за прогледување низ прсти почесто, памтиш ли Видиќ на СБ сезонава што измина за што доби црвен кога веќе споредуваме?

Второво - епа така, исто ко што Тери зема црвени картони од рацете на судиите, за клубот.
Никој не смее да му ги негира успесите и знаењето, ниту пак, никој не смее да порекне дека беше магаре.
Можеби за клубот или за трњето на нива, ама магарето е магаре.

Eric The King

Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Насилството за тебе е убавина?

А викаш: некои делиблни навивачи го провоцираа додека излегуваше и тој ни два ни три - клоците! Ама каде е КЛУБОТ во целата приказна?! Како тој исклоца навивач за КЛУБОТ?

За клубот или за неговата усвитена глава? Која, патем, е празна?

П.С: Поновиве генерации имаат нешто во главата најверојатно, затоа не прават глупости. Можеби не ти е по кејф модерниот фудбал каде што не се кршат вилици за КЛУБОТ, ама јеби га,. тоа е. Тито се возеше со мерцедез, а ние по Дебарон со фиќо.
--- надополнето: Jul 18, 2011 1:02 AM ---

Никој не смее да му ги негира успесите и знаењето, ниту пак, никој не смее да порекне дека беше магаре.
Tи кажав и ќе ти повторам, не можеш да сватиш едноставно!
Еве пример, јас и ти да сме во близина, и да ми јадеш гомна, искрено ќе те пукам, тоа е во генот на секој фан на Јунајтед!

Тој е БОГ за Јунајтед!
Магаре си ти бидејќи ем си глуп ем не сваќаш! Односно чим не сваќаш си глуп! Едноставно е!

Член од
8 јуни 2011
Мислења
303
Поени од реакции
247
Tи кажав и ќе ти повторам, не можеш да сватиш едноставно!
Еве пример, јас и ти да сме во близина, и да ми јадеш гомна, искрено ќе те пукам, тоа е во генот на секој фан на Јунајтед!

Тој е БОГ за Јунајтед!
Магаре си ти бидејќи ем си глуп ем не сваќаш! Односно чим не сваќаш си глуп! Едноставно е!
Зашто да биде пример? Сакаш да ти оставам контакт на ПП, и ќе пиеме едно кафе, при што ќе уринирам на дрес од Кантона. Може?

Јас мислев дека во генот на фанови на Јунајтед е друго, ама не е за во јавност

Eric The King

Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Зашто да биде пример? Сакаш да ти оставам контакт на ПП, и ќе пиеме едно кафе, при што ќе уринирам на дрес од Кантона. Може?

Ако сакаш сам да си напишеш смртна пресуда може да ми оставип ПП па да се видиме, ако сакаш и на неутрален терен па јас тебе да те помочам!

Не знам за која посрана екипа навиваш, ама и не е важно, пак ќе те помочам!

Член од
18 мај 2008
Мислења
945
Поени од реакции
1.196

Прво набави дрес од Кантона,па за другото ќе ја наредиме...;)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Еј ај прекинете, по ПП продужете.

Eric The King

Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Еј ај прекинете, по ПП продужете.
Се извинувам, не требаше да се нафатам да се расправам со искомплексирани особи! Тамам ќе легнував, видов јадено има некој гомна па се замешав, а требаше да остава да си продолжи во јадењето!

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Магаре може за вас што навивате за другите екипи, за големината на Кантона имаат зборувано и менаџери и играчи на други екипи така да ама баш нас не ни е гајле што мислат други фанови, а тие на Ливерпул па поготово :) Мене па ме нервираат фудбалери што се прават клупски икони и потоа го прават ова . Така да, секој со своето.

Искрено, штета што веќе нема играчи како Кантона, Гатузо, Кин, Виера, Кион, Кан, па денес гледаме повеќе глумци и тркачи по пари.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom