Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.768
Поени од реакции
12.102
Магаре може за вас што навивате за другите екипи, за големината на Кантона имаат зборувано и менаџери и играчи на други екипи така да ама баш нас не ни е гајле што мислат други фанови, а тие на Ливерпул па поготово :) Мене па ме нервираат фудбалери што се прават клупски икони и потоа го прават ова . Така да, секој со своето.

Искрено, штета што веќе нема играчи како Кантона, Гатузо, Кин, Виера, Кион, Кан, па денес гледаме повеќе глумци и тркачи по пари.
Да бе.....сигурно.

Член од
8 јуни 2011
Мислења
303
Поени од реакции
247
Ниту пак, на фановите на другите екипи им е гајле што Вие мислите за магариња што удираат навивачи.
Ко второ, еднаш напоменав дека не треба да му се оспори квалитетот и големината на терен.

P.S. Тоа за Џерард е 7 години старо. Иако никогаш не беше „вистина“.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Магаре може за вас што навивате за другите екипи, за големината на Кантона имаат зборувано и менаџери и играчи на други екипи така да ама баш нас не ни е гајле што мислат други фанови, а тие на Ливерпул па поготово :) Мене па ме нервираат фудбалери што се прават клупски икони и потоа го прават ова . Така да, секој со своето.

Искрено, штета што веќе нема играчи како Кантона, Гатузо, Кин, Виера, Кион, Кан, па денес гледаме повеќе глумци и тркачи по пари.
Чим навива за Лузерпул јас се повлекувам, неговата искомлексираност нема крај!
Стивен робијашот се тепа по дискотеки и тој е икона, тоа го прават легендите на клубот и тоа во има на клубот! Сигурно не му ја пуштаа I will always walk alone!:icon_lol:

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Ниту пак, на фановите на другите екипи им е гајле што Вие мислите за магариња што удираат навивачи.
Ко второ, еднаш напоменав дека не треба да му се оспори квалитетот и големината на терен.

P.S. Тоа за Џерард е 7 години старо. Иако никогаш не беше „вистина“.
Некој се пали на големи играчи, некој на глумци!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Да де.....еве го сега во Челзи игра. Исто како што и Руни не е во Јунајтед
Не викам ја дека го напуштил Ливерпул. Ама пишува таму со негови зборови дека одбива да потпише нов договор, сакал трансфер. Клупска икона или па легенда никогаш не би помислила на трансфер. Би рекла дека дури и за без пари ќе игра во тимот - пример Лампард.
Руни од Евертон дојде, одамна имам кажано дека од него ништо не ме чуди, таков е тој град од што доаѓа, непредвидлив, лоповски да (не) кажам.

Член од
8 јуни 2011
Мислења
303
Поени од реакции
247
А што демек не побарал трансфер? :LOL:
Не...

Чим навива за Лузерпул јас се повлекувам, неговата искомлексираност нема крај!
Стивен робијашот се тепа по дискотеки и тој е икона, тоа го прават легендите на клубот и тоа во има на клубот! Сигурно не му ја пуштаа I will always walk alone!:icon_lol:
Кој навива за Ливерпул бе, паштето една на сонце заборавена?!

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.768
Поени од реакции
12.102
Не викам ја дека го напуштил Ливерпул. Ама пишува таму со негови зборови дека одбива да потпише нов договор, сакал трансфер. Клупска икона или па легенда никогаш не би помислила на трансфер. Би рекла дека дури и за без пари ќе игра во тимот - пример Лампард.
Руни од Евертон дојде, одамна имам кажано дека од него ништо не ме чуди, таков е тој град од што доаѓа, непредвидлив, лоповски да (не) кажам.
Сакал несакал сега си е тука и нема бегање! А и прашање е колку е вистина тоа со барањето!

Член од
8 јуни 2011
Мислења
303
Поени од реакции
247
И како го објаснуваш ти напишаното во линкот?
Пишани глупости. Се сеќавам, многу добро за таа „сага“ со Џерард. Освен во македонски спорт што читав тогаш, никаде никогаш не се појави вистинска изјава од капитенот за таков трансфер.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Сакал несакал сега си е тука и нема бегање! А и прашање е колку е вистина тоа со барањето!
Абе и Руни е уште тука, и неговото кој знае колку е вистина со барањето ама сепак, не е истото. :)

Ајде лека ноќ, доста беше дискусијава, не се тепајте само аман :)
--- надополнето: Jul 18, 2011 1:32 AM ---
Пишани глупости. Се сеќавам, многу добро за таа „сага“ со Џерард. Освен во македонски спорт што читав тогаш, никаде никогаш не се појави вистинска изјава од капитенот за таков трансфер.
Значи и BBC лажат :)

Член од
8 јуни 2011
Мислења
303
Поени од реакции
247
Абе и Руни е уште тука, и неговото кој знае колку е вистина со барањето ама сепак, не е истото. :)

Ајде лека ноќ, доста беше дискусијава, не се тепајте само аман :)
--- надополнето: Jul 18, 2011 1:32 AM ---

Значи и BBC лажат :)
Да.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.768
Поени од реакции
12.102
Денес де....подоцна :D