Eric The King
Why always us!:)
- Член од
- 21 април 2010
- Мислења
- 3.297
- Поени од реакции
- 1.245
Што е битно тоа? Ако добил 5 натпревари или 5 сезони казна, менува дали има нешто во главата или не?Знаете бе вие колку суспензија одлежа Кантона за тој старт или само да се трола?
E па не сака да му јадат гома некои дебилни навивачи кои во моментот кога беше исклучен го провоцираше и му дофрлуваше!Што е битно тоа? Ако добил 5 натпревари или 5 сезони казна, менува дали има нешто во главата или не?
Или според критеријата на Ерик Кантона македонски... за КЛУБОТ го направил. Само, не ми е јасно, како за клубот?!
Не, па зошто актуелно е само Кантона и преку глава веќе само со тој еден старт во цела кариера со полно голови и успеси. Си ја одлежа работата што ја направи, ова е за прогледување низ прсти почесто, памтиш ли Видиќ на СБ сезонава што измина за што доби црвен кога веќе споредуваме?Што е битно тоа? Ако добил 5 натпревари или 5 сезони казна, менува дали има нешто во главата или не?
Или според критеријата на Ерик Кантона македонски... за КЛУБОТ го направил. Само, не ми е јасно, како за клубот?!
Насилството за тебе е убавина?E па не сака да му јадат гома некои дебилни навивачи кои во моментот кога беше исклучен го провоцираше и му дофрлуваше!
Тоа го направи Ерик, од тогаш наваму не знам друг таков, изгледа поновиве генерации фудбалери немаат мадиња за таква работа!
И џабе ви објаснувам за Кралот Ерик, навивач од друг клуб не може да го свати тоа зошто нема доживеано таква убавина!
Никој не смее да му ги негира успесите и знаењето, ниту пак, никој не смее да порекне дека беше магаре.Не, па зошто актуелно е само Кантона и преку глава веќе само со тој еден старт во цела кариера со полно голови и успеси. Си ја одлежа работата што ја направи, ова е за прогледување низ прсти почесто, памтиш ли Видиќ на СБ сезонава што измина за што доби црвен кога веќе споредуваме?
Второво - епа така, исто ко што Тери зема црвени картони од рацете на судиите, за клубот.
Tи кажав и ќе ти повторам, не можеш да сватиш едноставно!Насилството за тебе е убавина?
А викаш: некои делиблни навивачи го провоцираа додека излегуваше и тој ни два ни три - клоците! Ама каде е КЛУБОТ во целата приказна?! Како тој исклоца навивач за КЛУБОТ?
За клубот или за неговата усвитена глава? Која, патем, е празна?
П.С: Поновиве генерации имаат нешто во главата најверојатно, затоа не прават глупости. Можеби не ти е по кејф модерниот фудбал каде што не се кршат вилици за КЛУБОТ, ама јеби га,. тоа е. Тито се возеше со мерцедез, а ние по Дебарон со фиќо.
--- надополнето: Jul 18, 2011 1:02 AM ---
Никој не смее да му ги негира успесите и знаењето, ниту пак, никој не смее да порекне дека беше магаре.
Можеби за клубот или за трњето на нива, ама магарето е магаре.
Зашто да биде пример? Сакаш да ти оставам контакт на ПП, и ќе пиеме едно кафе, при што ќе уринирам на дрес од Кантона. Може?Tи кажав и ќе ти повторам, не можеш да сватиш едноставно!
Еве пример, јас и ти да сме во близина, и да ми јадеш гомна, искрено ќе те пукам, тоа е во генот на секој фан на Јунајтед!
Тој е БОГ за Јунајтед!
Магаре си ти бидејќи ем си глуп ем не сваќаш! Односно чим не сваќаш си глуп! Едноставно е!
Ако сакаш сам да си напишеш смртна пресуда може да ми оставип ПП па да се видиме, ако сакаш и на неутрален терен па јас тебе да те помочам!Зашто да биде пример? Сакаш да ти оставам контакт на ПП, и ќе пиеме едно кафе, при што ќе уринирам на дрес од Кантона. Може?
Јас мислев дека во генот на фанови на Јунајтед е друго, ама не е за во јавност
Прво набави дрес од Кантона,па за другото ќе ја наредиме...Зашто да биде пример? Сакаш да ти оставам контакт на ПП, и ќе пиеме едно кафе, при што ќе уринирам на дрес од Кантона. Може?
Јас мислев дека во генот на фанови на Јунајтед е друго, ама не е за во јавност
ХАХАХАХАХАХАХХАХАПрво набави дрес од Кантона,па за другото ќе ја наредиме...
Иам еден ... CUNTona пишува.Прво набави дрес од Кантона,па за другото ќе ја наредиме...
Се извинувам, не требаше да се нафатам да се расправам со искомплексирани особи! Тамам ќе легнував, видов јадено има некој гомна па се замешав, а требаше да остава да си продолжи во јадењето!Еј ај прекинете, по ПП продужете.
Магаре може за вас што навивате за другите екипи, за големината на Кантона имаат зборувано и менаџери и играчи на други екипи така да ама баш нас не ни е гајле што мислат други фанови, а тие на Ливерпул па поготово Мене па ме нервираат фудбалери што се прават клупски икони и потоа го прават ова . Така да, секој со своето.Никој не смее да му ги негира успесите и знаењето, ниту пак, никој не смее да порекне дека беше магаре.
Можеби за клубот или за трњето на нива, ама магарето е магаре.