Г
Гучи
Гостин
Изглеа нема нова тема за наредна сезона па ај тука да прашам, има нешто информации дали некоја од нашиве усрани телевизии ке пренесуваат?
Ќе има нова тема ама нека заврши месецов барем, отприлика за Комјунити ќе има, а за преноси нема да има, прашав и вработен во Сител.Изглеа нема нова тема за наредна сезона па ај тука да прашам, има нешто информации дали некоја од нашиве усрани телевизии ке пренесуваат?
Божеее уште една сезона ке се кичмам пред компјутерЌе има нова тема ама нека заврши месецов барем, отприлика за Комјунити ќе има, а за преноси нема да има, прашав и вработен во Сител.
Епа поголеми проценти на гледаност имаат со плачот на виолината или што и да е отколку со било каков фудбал, не им се исплати. Лани ако памтиш прегледот на колото го прекинуваа за Бандини не па др.Божеее уште една сезона ке се кичмам пред компјутер
Ќути..Епа поголеми проценти на гледаност имаат со плачот на виолината или што и да е отколку со било каков фудбал, не им се исплати. Лани ако памтиш прегледот на колото го прекинуваа за Бандини не па др.
Шо ти згрешил чоекот шо си го потпишал така извитоперено бе? Толку ли се тешки комплексите?
Ајде, душо напатена, кажи ми дефиниција за комплекс.Шо ти згрешил чоекот шо си го потпишал така извитоперено бе? Толку ли се тешки комплексите?
Извини недостапен сум за луѓе со ниско ниво на интелегенција (IQ) моето си го кажав.Ајде, душо напатена, кажи ми дефиниција за комплекс.
Бидејќи, не знаеш, ама некои далеку пописмени или понеписмени од тебе, сеедно, почнаа да сејат глупости во кои на секој втор збор се употребува „комплекс и искомплексираност“ бидејќи не познаваат друг начин да си ги објаснат работите и појавите во просторот, почна и ти да дијагностицираш луѓе со тој поим, недијагностициран петел еден чаирски.
Него, што има со тебе да се расправам ... бе...
Кое твое бе, пченка една недорасната?Извини недостапен сум за луѓе со ниско ниво на интелегенција (IQ) моето си го кажав.
Ортак се гледа дека тешко психички си оболен не знам толку шо ти направиле Олд Трафор и Ерик Кантона , но сепак нешто е нели ?Кое твое бе, пченка една недорасната?
E, арно што ме дијагностицираше. Редно беше бе, пиле едно испилено со врски.Ортак се гледа дека тешко психички си оболен не знам толку шо ти направиле Олд Трафор и Ерик Кантона , но сепак нешто е нели ?
Го имаш Бекам на аватар, што можи повеќе?Кои навреди, човече
Па што чекаш нафрли му сеГо имаш Бекам на аватар, што можи повеќе?
На Бекам? Е да, тоа што викаш... сепак, it's me, CuntonaПа што чекаш нафрли му се