Copa America 2011, Argentina

Член од
8 јуни 2011
Мислења
303
Поени од реакции
247
Како прво ама и претпоследно, објаснив - карикирав. Навикни се на тоа на форумов, ќе гледаш многу мислења такви од мене. Точност и прецизност, не се ни трудам. Прочитај го тоа што го напишав ама не како сериозна фудбалска анализа и ќе сфатиш. Извини што ти ги повредив чувствата, Парагваецу со аватар од Аргентински емигрант во Куба. :D
Аста ла виторија сиемпре! Инаку, се борев за Обединета Јужна Америка, ама сакаа да ме убијат, оти после ќе беше многу силна репрезентацијата за на Светско (замисли цела Јужна Америка една репрезентација). И после, се договоривме, исцениравме убиство, као агент на ЦИА ме упуцал (а вака, меѓусебно да си кажеме, КГБ сакаше да ме рокне повеќе). И сега кулирам на „еден остров“, пијам пиво, дувам пљуги со инхалаторот во рака и ... навивам за Парагвај. Бидејќи само таму не прошетав со мотоцилкот мој, со Алберто:icon_mrgr:

И се надевам, пардон, знам дека ќе бидеме прваци!

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.638
Поени од реакции
22.674
Аста ла виторија сиемпре! Инаку, се борев за Обединета Јужна Америка, ама сакаа да ме убијат, оти после ќе беше многу силна репрезентацијата за на Светско (замисли цела Јужна Америка една репрезентација). И после, се договоривме, исцениравме убиство, као агент на ЦИА ме упуцал (а вака, меѓусебно да си кажеме, КГБ сакаше да ме рокне повеќе). И сега кулирам на „еден остров“, пијам пиво, дувам пљуги со инхалаторот во рака и ... навивам за Парагвај. Бидејќи само таму не прошетав со мотоцилкот мој, со Алберто:icon_mrgr:

Чекај, ти тоа се претставуваш лажно??? Пази дечко, со мојот идентитет нема заебанции! :icon_lol:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Како прво ама и претпоследно, објаснив - карикирав. Навикни се на тоа на форумов, ќе гледаш многу мислења такви од мене. Точност и прецизност, не се ни трудам. Прочитај го тоа што го напишав ама не како сериозна фудбалска анализа и ќе сфатиш. Извини што ти ги повредив чувствата, Парагваецу со аватар од Аргентински емигрант во Куба. :D
Је*и се :pos::pos::pos::pos:

Член од
8 јуни 2011
Мислења
303
Поени од реакции
247
Чекај, ти тоа се претставуваш лажно??? Пази дечко, со мојот идентитет нема заебанции! :icon_lol:
Fuser, јас сум, Алберто! :icon_mrgr:
Абе си реков да искористам две три минутки од твојата слава. Како си?
:pos:

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530

Еве што било тоа вчера што имаше краток прекин на утакмицата,легендата Џими :)

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.638
Поени од реакции
22.674
Fuser, јас сум, Алберто! :icon_mrgr:
Абе си реков да искористам две три минутки од твојата слава. Како си?
:pos:
Алберто, амиго... Добредојде наваму, слушнав пред некој ден си починал. :pos::pos: Донеси го и мотоциклот, досадно ми е по цел ден пешки одам. :icon_lol:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
после 3 часот почнува и вас да ве фаќаат секташките влијанија од негативната енергија на аналите од просторијата каде што сте сместени.....!:D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Пуштете на МТВ може пак ќе има некој филм посветен на пропаст, ко тој после црнилата на Аргентина вчера :Р

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Напиша ваков пост кој нема ни Ѓ од смисла, ...

А фан на Милан (тим кој играше со 10-0-0) ти го потврдува.

како е возможно да „јаде бурек“ за Парагвај. Дечките се трудеа, играа со срце, со душа за својата репрезентација. Ако некој истрижен петел што не зборува шпански во Латинска Америка не знае да даде гол, тогаш никој не е крив (од Парагвај) што Вам играта Ви изгледа „педерски дефанзивна“.
Кај најде да го спомнуваш Милан во темава за Копа Америка стварно не ми е јасно. :tapp:
Ајде дај 3 утакмици каде што Милан играл класичен бункер да ти се потврди тоа 10-0-0.
И да ти кажам дека немам ништо против катанаџо стилот на игра зошто во многу натрепварувања се покажал како добитна комбинација ;)

Член од
8 јуни 2011
Мислења
303
Поени од реакции
247
Кај најде да го спомнуваш Милан во темава за Копа Америка стварно не ми е јасно. :tapp:
Ајде дај 3 утакмици каде што Милан играл класичен бункер да ти се потврди тоа 10-0-0.
И да ти кажам дека немам ништо против катанаџо стилот на игра зошто во многу натрепварувања се покажал како добитна комбинација ;)
А Парагвај играше класичен бункер бе?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ни мене не ми пречи катанаџо, кој како сака нека си победува, ако другата екипа е подобра ќе најде начин да го пробие сето тоа. Во право е Росонер, тоа е неретко добитна комбинација.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
И јас преферирам катанаџо. Најдобар лек за заспивање, заеби апчиња за спиење :D

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716

у финале би играле со Југославија! :pos:

Член од
8 јуни 2011
Мислења
303
Поени од реакции
247
Најди го мојот нареден пост после тој.
Лошто е кога ќе се убациш во сред муабет а пред тоа не си видел кој што пишал.
Пред тоа ти конкретизираше дека било „класично катанаџо“. да ти го најдам и тој пост?

Kajgana Shop

На врв Bottom