Copa America 2011, Argentina

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Pato 9ka???
Lukas leiva?? vo brazilska reprezentacija???
elano???
si eba mater reprezentacijata

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Кога ќе ми текне на генерацијата од 94, или на генерацијата од 2002...
Овие ми играчи на Бразил ми изгледаат како Сан Марино во споредба со нив.
Мислам дека оваа генерација што е за Бразил, по тоа што го покажува...
иако е рано да се тврди...сепак можеби е една од најслабите што некогаш Бразил ги имал
Ако не и најслаба

S

schtrafzenigger

Гостин
Ама фудбал... поинтересно ќе ми биде да спијам. X_X

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Kaj se sega fraerite sto mrcea deka bilo tapa prvenstvo i deka se znaelo finaleto Brazil-Argentina se vide deka kvalitet ima kaj site i vise nema preku nokj u finale.
кој квалитет бе друже Парагвај беа ко муви без глави везе немаат 3 паса неможеа асални да сврзат али работата е што едниве дрва другиве камења

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Ајдееее, некој фаворит ќе помине бе? Место Колумбија, Аргентина, Чиле и Бразил, ќе биде Перу, Уругвај, Парагвај и како што тргнало Венецуела. :D

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
И да не тепаат вечер Парагвајциве нема да ми биде криво само заради оваа
И не ми е криво :icon_lol:
Јес да Бразилциве заслужија да тепаат и 10:0 ама тоа што беше вчера Муслера за Уругвај денес беше Виљар за Парагвај.
Респект за судијата што им закачи црвен на Леива и Алкараз.

Stallion

Папион __ •°
Член од
13 септември 2010
Мислења
1.149
Поени од реакции
908

Ебаго, колку е коефициент Венецуела да ја освои Копа.. :icon_lol:

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
кој квалитет бе друже Парагвај беа ко муви без глави везе немаат 3 паса неможеа асални да сврзат али работата е што едниве дрва другиве камења
Zboram opsto za Kopa Amerika ne zborete gluposti uste na prviot mec Paragvaj bese i podobar od Brazil. Po toa sto nekolku meca po red favoritit gubea jasno se potvrdi od svetsko deka kvalitetot veke ne e samo vo Evropa.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Aбе една Венецуела ќе иде у полуфинале ееееееееееееј !!! Венецуела и Боливија беа фаворити да испаднат уште по групи т.е беа најслабо рангирани и последни за освојување на Копа Америка ..

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Aбе една Венецуела ќе иде у полуфинале ееееееееееееј !!! Венецуела и Боливија беа фаворити да испаднат уште по групи т.е беа најслабо рангирани и последни за освојување на Копа Америка ..
Epa se gleda deka se mnogu pospremni i pokvalitetni od porano bidejki po red 3 utakmici nemaa poraz za razlika od Bolivija koja imase sila za edno remi.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Као можете да сте за Парагвај. Поглупа репрезентација немало. Не шутнале на гол од шутот на Чилаверт од далечната 1998 година на СП во Франција. Јас незнам зашто ставаат играчи во напад, сите во средина и одбрана и после на пенали нека тепаат.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Као можете да сте за Парагвај. Поглупа репрезентација немало. Не шутнале на гол од шутот на Чилаверт од далечната 1998 година на СП во Франција. Јас незнам зашто ставаат играчи во напад, сите во средина и одбрана и после на пенали нека тепаат.
Со еден збор катанаџо.

Kajgana Shop

На врв Bottom