Преспа

• Креатор на темата Креатор на темата victoria
  • Време на започнување Време на започнување
Боже здравје на 23 јули ние 3 пара одиме во Асамати затоа што не најдовме слободни кампови во градиште и љубаниште па очекувам во претор ( асамати било 10 минути пешачење до Претор ? ) добри вечерни журки. Сите ми го огрдија местото, било вакво, било такво... очекувам драстична промена оваа година за разлика од минатите, па да биде преполно од млади, плажата да биде супер и така... Ако оди некој Асамати од 20 јули па натака нека ми пише да се запознаеме таму. :)
Пиши бе :D

to Apokalipto
Thanks for the invitation and best greetings from Ukraine
Ohoo Ukraine, i love that country

Постои ли некаков начин да се помине границата од Преспа во Грција.Знам дека има граничен премин што е затворен

Јас утре ќе одам Претор и денеска имаше многу луѓе уште од сабајлето.
Лани од кога почнаа плажите да ги прават заживна туризмот во Преспа, ај само за убо да е, шо би рекле ние :D

Убаво е сето тоа што ги направија плажите, но не ми е јасно кога планираат (и дали воопшто планираат) да ја направат плажата во Крани? Лани заради тоа не отидовме таму на одмор. Ако има некој информација нека пиши. :mad:

Постои ли некаков начин да се помине границата од Преспа во Грција.Знам дека има граничен премин што е затворен

Нормално дека имаш начин.Ако одиш на ризик :D

Следната недела заминувам за Крани,има ли некој искуство од таму? Каквва е плажата...продавници има ли (сериозно) па и некоја слика може

Следната недела заминувам за Крани,има ли некој искуство од таму? Каквва е плажата...продавници има ли (сериозно) па и некоја слика може
Види горе сликите на првата страна,отприлика сите плажи се така со ситен песок.За разлика од камењава во Охрид лом се сторив денес :mad: Имаш продавници.Сериозно.

Види горе сликите на првата страна,отприлика сите плажи се така со ситен песок.За разлика од камењава во Охрид лом се сторив денес :mad: Имаш продавници.Сериозно.

А народија има ли...пичиња-мичиња...навечер како е?:icon_mrgr:

Баце мене ми е битно да има женски,а НЕ дискотеки..онака рандом веселење..

Ако одиш со друштво супер ќе ти биде.
Јас одев пред 2 години со родителите.Има флиперница, онака голема, со многу работи.Имаш самопослуга и терени за кошарка.Имаше и пинг-понг маси.За женски не се секирај.:)

и уште едно најболно прашање..многу комарци има ли?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom