Martin Ramadan
RamDagaDam
- Член од
- 17 декември 2008
- Мислења
- 133
- Поени од реакции
- 19
хахаххха сила
Всушност после PES 6 почнаа да забегуваат, и мислам дека конечно оваа година ќе успеат да влезат под земја од толку што ќе биде лоша играта.Чувствувам дека ке ја утнат работава оваа година...после 2010та почнаа да забегуваат малце се повеке се комерцијализираат и прават игри колку пари да соберат..нешто што се случуваше со фифа до пред некој период гледам се опаметија они..таман се израдував ке има две добри фудбалски игри ке се натпреваруваат која подобар гемплеј и графика ке има они еве ти ги од КОНАМИ ја заебаваат работата... сепак мислам дек ФИФА ке бидне подобра оваа година а ПЕС ке го јаде на сите полиља ! би сакал да не е така но уште сега ми мириса на такво сценарио .. останува да видиме !
Ја незнам дали вие ги гледате клиповите или само да се пише нешто. Има додадено многу нови анимации аплоудирање на камерманите, бековите кренуваат во нападот и без топка, играчите улетуваат преко средина во нападаот, пасовите се многу подобро направени, подобра комуникација помеѓу везниот ред и одбраната подобра графика, мрежи стадиони и има уште многу други работи што не се како на пес 11 што ги јас забележав во клиповите. Гледајте ги малку клиповите студирајте, споредувајте и ќе ги забележите разликите.Некако иста ми изгледа како 2011. Движењата ми се 95% исти. +- некое додале.
Оваа ќе биде изгледа 2011 + некоја минимална новина.
Единствена голема разлика им се фаците кои се како од Хорор филм извадени.
Ги нема во FIFA овие работи^ Епа тоа е, чим за срањево од лани рикаа 5 месеци пред да излезе, THE KING IS BACK, PES IS BACK... А за ова нема ги уста да отворат, со самото тоа можеш да заклучиш каква ќе биде оваа...
Да не речам ради реда ја прават... И тие работи од видеата од погоре, во FIFA ѓи има 5 години...