На ова Бмв јас и колегата од Сатра му ги местевме браниците пред 2 месеци. Скршени му беа, и предниот и задниот.Порано бил на газдата на Сатра, но сега некој Босанец го вози.Инаку кога влегов во него не ми беше удобно, се ми беше некако напикано тесно, а хаубата мислев дека е долга 5 метри. Многу мала прегледност има колава. Што знам мене не ми се допаѓа многу интериерот. Од надвор е многу убава.BMW Z4 (кабрио верзија) во Кисела вода кај рампа
Сликава е направена во вожња.
brat super izleze videovoвидео од гембалата во ОХ ...
Од браќава со мобиларата е бемевето едо и адо во к.вода.На ова Бмв јас и колегата од Сатра му ги местевме браниците пред 2 месеци. Скршени му беа, и предниот и задниот.Порано бил на газдата на Сатра, но сега некој Босанец го вози.Инаку кога влегов во него не ми беше удобно, се ми беше некако напикано тесно, а хаубата мислев дека е долга 5 метри. Многу мала прегледност има колава. Што знам мене не ми се допаѓа многу интериерот. Од надвор е многу убава.
Морав на Imageshack да ги ставам бидејки се големи и не сака тука да ги аплоадира.
http://imageshack.us/g/836/img9855gn.jpg/
кога , каде ?Истава гембала у Скопје се возеше али дека со голема брзина ја мислев карера дека е
утре треба да се напраи видеото едно друго и веќе во сабота нешто пред 18h ке може да се гледабатка дај не си играј со нашите животи
ставај одма видео и други слики
кој ќе чека до сабота
612 scaglietti??? уствари тоа е шо прашуем, ама зашто 6 отвори позади?Прегледај го приврзокот 32445
прееска ја видов во центар.Седнав внатре , снимав видеа ... звук се ова она ... најверојатно оваа сабота следи видео
да да 612ka ауспусите и дифузерот се сменети од TC Concepts.а Нисанот камо среќа да го начекам низ СК , прв GTR ќе ми биде што го имам видено во МК има да ја изгуби бојата од сликање со блиц XD ...612 scaglietti??? уствари тоа е шо прашуем, ама зашто 6 отвори позади?
денес низ скопјево виден е нисан гтр, се надевам дека ќе остане во скопје сопсвеникот и колата за да ја начекаме негде и да ја измањачиме поштено