Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.450
Поени од реакции
6.139
Значи со Борн ќе прават како со Бонд , нови актери и нови серијали ... кои најверојатно ќе ми го расипат впечатокот околу оригиналниот Борн...

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.433
Поени од реакции
25.347

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Јас тоа чувство го имам на филмовите со Адам Сендлер. На човекот треба да му се забрани да создава комедии, очаен е.
Инаку а про по муабетов за Борн, и јас немам гледано ама баш ниеден дел од филмот, ама и јас кога прочитав дека Нортон ќе глуми си реков - Океј сега имам причина да го гледам филмов.:)
Еее не заебавај. Си ги гледала 50 first dates и Anger management? Мене ми е еден од омилените комичари.
--- надополнето: Jul 14, 2011 6:32 PM ---
You're not helping his case dude, еден од полошите (dare I say, најлошите) филмови со Сендлер.
Еден од ретките филмови кои го имам оценето со 1 на имдб. А иначе сум многу дарежлива.

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Муабетов за Сендлер се праеше пред едно пола година на истава тема... just sayin'

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
http://www.imdb.com/title/tt0134119/

Тогаш изгледај го филмов и не се брукај друг пат вака срамота е.
1998 и 1999 година. Одлични и гледани филмови, Good Will Hunting посебно ми се свиѓа. И што сеа? Стереотип неможе да се гради врз скоро 90 посто од неговите познати филмови? Сфашта...

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.684
Поени од реакции
59.834
1998 и 1999 година. Одлични и гледани филмови, Good Will Hunting посебно ми се свиѓа. И што сеа? Стереотип неможе да се гради врз скоро 90 посто од неговите познати филмови? Сфашта...
Овој и Овој. И Овој :pos:.
IOsono топло препорачује :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Кога се актуелизираше покерот на Фејспљук, Rounders секој петок вечерта го имаше на Канал 5 :)

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Дај бе седи, од толку бош актери најде Мет Дејмон да го прајш за нигде. Ќе си го признавал за актер.. абе ајде.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.684
Поени од реакции
59.834
хахахааха, освен последниот и овие сум ги гледал. Абе со кратка меморија сум бил ептен. :pos:

Се брукам, ептен срамота е ова да не памтам филмови, најголемиот грев е!
Ја сега да не се брукам, знам Clerks воа-ноа, кој филм колкава репутација има, ама Dogma ми е дефинитивно број еден филм со Jay & Silent Bob. Ретко кога бендисувам комедии и овој е еден од ретките што сум ги гледал појќе од еднаш.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Дај бе седи, од толку бош актери најде Мет Дејмон да го прајш за нигде. Ќе си го признавал за актер.. абе ајде.
Е ај Николас Кејџ или Адам Сендлер да ги ставам на тапет, кои се веќе познати и на темава како "одлични актери"...

Коа ќе направи варијација на гласот или на лицето Кејџ, тогаш можам да го наречам актер.
Коа ќе нема да се дере во секој филм Сендлер, тогаш можам да го наречам актер.
Или и ова е претерано...Дечки, why so serious...

Едноставно не ми е до толку посебен актер Мет Дејмон, вкус е во прашање. Можда претерав али сепак не го деградирав опусот на Џек Николсон...

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.433
Поени од реакции
25.347
Ја сега да не се брукам, знам Clerks воа-ноа, кој филм колкава репутација има, ама Dogma ми е дефинитивно број еден филм со Jay & Silent Bob. Ретко кога бендисувам комедии и овој е еден од ретките што сум ги гледал појќе од еднаш.
Најаката сцена во филмот.:pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom