RocknRolaa
Rafa Para Siempre
- Член од
- 21 февруари 2010
- Мислења
- 6.869
- Поени од реакции
- 9.740
Јас ја немам гледано британската верзија, ама оваа американскава побогу очајна е.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас ја немам гледано британската верзија, ама оваа американскава побогу очајна е.
Јас тоа чувство го имам на филмовите со Адам Сендлер. На човекот треба да му се забрани да создава комедии, очаен е.Коа гледам "комедии" со Бен Стилер, секад ми иде да се убијам. Понервозни филмови нема!
За жал без Дејмон ќе биде...мислам какво е тоа продолжение на сагата за Борн, без него во истото. Како фан на серијалот би го гледал филмот, ама поарно ќе им биде да го направат "проклето" добар. А инаку мислам дека Џереми Ренер ќе ја има главната улога а насловот на продолжението е The Bourne Legacy (но може да им текне и да го сменат секакоЏабе новиов Борн кој сака нека биде во него кога Мет Дејмон по се изгледа нема да биде и приказната ќе е со сосема трет оперативец а не со Борн. Некој нека ме демантира ќе бидам пресреќен.
Гледај ги што побрзо ако сакаш ептен добри трилери. Работени се според книги и тоа од Роберт Ладлам. Ден Браун може лајна да јаде спрема трилерите кои ги правел човеков на времето така да почни што побрзо не одземаат време.Инаку а про по муабетов за Борн, и јас немам гледано ама баш ниеден дел од филмот, ама и јас кога прочитав дека Нортон ќе глуми си реков - Океј сега имам причина да го гледам филмов.![]()
Мислам дека мора да се вика така продолжението ама приказната ќе биде за друг оперативец кој доживеал слична судбина како Борн... глупостиЗа жал без Дејмон ќе биде...мислам какво е тоа продолжение на сагата за Борн, без него во истото. Како фан на серијалот би го гледал филмот, ама поарно ќе им биде да го направат "проклето" добар. А инаку мислам дека Џереми Ренер ќе ја има главната улога а насловот на продолжението е The Bourne Legacy (но може да им текне и да го сменат секако). Инаку тоа е и насловот на четвртата книга во серијалот, само што таму приказната си продолжува нормално со Jason Bourne (David Webb).
Јас тоа чувство го имам на филмовите со Адам Сендлер. На човекот треба да му се забрани да создава комедии, очаен е.
Инаку а про по муабетов за Борн, и јас немам гледано ама баш ниеден дел од филмот, ама и јас кога прочитав дека Нортон ќе глуми си реков - Океј сега имам причина да го гледам филмов.
Кога сме кај Мет Дејмон ( еден од најпреценетите актери според мене) што мислите за филмов според трејлеров?
Се утепав од смеење на коментарот на ЈуТјуб : There's always a frickin' monkey!
Оти така збораш за човекот,провери го овој филмЈас тоа чувство го имам на филмовите со Адам Сендлер. На човекот треба да му се забрани да создава комедии, очаен е.
Мет Дејмон е шлагот на Холивуд...џабе ја акаш глата во ѕидКога Мет Дејмон ќе сними филм каде што нема да трча - тогаш ќе го наречам актер!
You're not helping his case dude, еден од полошите (dare I say, најлошите) филмови со Сендлер.Оти така збораш за човекот,провери го овој филм
http://www.imdb.com/title/tt0960144/
http://www.imdb.com/title/tt0134119/Кога Мет Дејмон ќе сними филм каде што нема да трча - тогаш ќе го наречам актер!
http://www.imdb.com/title/tt0134119/
Тогаш изгледај го филмов и не се брукај друг пат вака срамота е.
Јас тоа чувство го имам на филмовите со Адам Сендлер. На човекот треба да му се забрани да создава комедии, очаен е.
Инаку а про по муабетов за Борн, и јас немам гледано ама баш ниеден дел од филмот, ама и јас кога прочитав дека Нортон ќе глуми си реков - Океј сега имам причина да го гледам филмов.![]()
You're not helping his case dude, еден од полошите (dare I say, најлошите) филмови со Сендлер.